• Home  / 
  • blog
  •  /  Julegaver til manden der elsker at læse

Julegaver til manden der elsker at læse

julegaver til manden der elsker at læse

​Søger du inspiration til gode julegaver til manden der elsker at læse? Hvis du leder efter julegaver til ham, så kunne en det tænkes, at en god bog ville være den gode oplevelse for ham. Det at blive suget ind i en forunderlig, spændende eller lærerig verden, hvilket er hver en bog gør, er noget han kan bruge til personlig hygge på de efterfølgende helligdage.

Julegaveideer til ham der elsker en god bog

Vi har fundet et par forskellige gode ideer indenfor krimier, biografier eller de lærerige nicher. Find en bog indenfor hans interesser, hvor nogen foretrækker den spændende krimi, mens andre elsker at blive bjergtaget af en spændende livs historie.

Køb Mine unge år bogen om Kim Larsen i gave

​Mine unge år

​"Mine unge år" erindringer fra og om Kim Larsen. Jens Andersen har skrevet bogen i samarbejde med Kim Larsen, hvor de skildrer hans liv som blev gjort lige op til dødslejet.

Fra: 249 kr.​

Køb en god kogebog i julegave til gourmet elskeren

​Kogebøger

​Til ham der elsker at lave mad og lære, kunne en af de mange forskellige kogebøger være den god bog julegave. Giv en indenfor noget, som du tror han vil elske, hvor årets nye bestsellers ofte er det smarte valg.

Fra: 149 kr.​

Køb Morten Pape bestseller bog

​Morten Pape

​En beretning/skildring af unge på kant med loven af Morten Pape. Bogen der er hans debutbog vandt Bogforum Debutantpris i 2015, og en bog der kan give et indblik i samfundet, som mange af os ikke kender.

Fra: 200 kr.​

Køb Mandela "Hvor friheden begynder" bog i gave

​Hvor friheden begynder

​Erindringsbogen som Nelson Mandela aldrig nåede at gøre færdig selv. Mandla Lunga har ud fra Mandelas noter og materiale færdiggjort eridringsbogen om kampen, udfordringerne og håbet som Mandela havde om et nyt samfund.

Fra: 269 kr.​

Køb den spændende bog i julegave til kan læse i juledagene

​​Mørket Kalder krimi

​​Til ham der elsker en god krimi, her kan du give denne "Mørket Kalder" af Michael Katz krefeld. Super spændende og fængende historie, som måske kan være helt perfekt til 1 og 2 juledag.

Fra: 189 kr.​

Giv den gode fortælling i bogform som gave til ham

​Handyman søges

​Den svenske forfatter giver dig en god fortælling der er spændende fra start til slut. En historie fra fattig firserne, hvor der søges efter en handyman på en skotsk ø, som hovedpersonen efter lidt kreativ cv fusk søger og får, og herfra bliver du suget ind i et fantastisk spændende univers.

Fra: 299 kr.​

giv den den obskure verden bog eller biografi i gave

​Biografier som "Under Bjælken"

​Til ham der elsker at få indsigt i et andet menneskes verden og fortællinger, er en god biografi det oplagte valg indenfor bog gaver til ham. Der findes mange gode julegaveideer indenfor bøger, hvor biografier fra kendte mennesker som "Under Bjælken" bogen om kronprinsen, ofte giver mest glæde.

Fra: 199 kr.​

Giv ham en fed rejsebog i julegave

​Rejsebøger

​Til manden der elsker at læse og rejse og som måske skal opleve nye steder, kunne du give en fed rejsebog f.eks. fra Lonely Planet. Giv en bog til steder som han planlægger at besøge, for den kan måske give ham masser af spændende inspiration.

Fra: 89 kr.​

køb den gode biograf med Bossen i julegave til manden

​Born to Run

​En af de gode julegaver til far der elsker at læse og som er vokset op med idolet Bruce Springsteen, vil den spændende historie i "Born to Run" bogen, måske være året fede julegave at få. En god bog til manden på 35 år og op, som er vokset på med The Boss.

Fra: 199 kr.​

Giv den spændende rejse fortælling i gave

​Pilgrimsture i Europa

​Til ham der elsker at røre sig, historie og at rejse, kunne du overveje at give denne bog med de 10 bedste pilgrimsture i Europa. En god inspirationskilde hvis du ønsker at vandre på de bedste ruter.

Fra: 199 kr.​

Krimier er den perfekte julegave til ham der elsker at læse bøger

​Den gode krimi

Hvis du mangler en god underholdende gave indenfor bøger, så er krimier ofte det rigtige valg. Michael Kats Krefeld "Pagten" er en af de nye spændende bøger op til jul, hvor du også finder nye gode udgivelser fra Dan Brown og mange andre gode forfattere.

Fra: 100 kr.​

4.7/5 (75 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: