Gaveønsker

Gaveønsker – Inspiration til ”Hvad skal jeg ønske mig i gave?”

Hvad skal jeg ønske mig er dit spørgsmål. Det kan lyde priviligeret, men de fleste af os tænker netop dette, når vi bliver spugt om ønsker til jul, dåb, fødselsdag eller måske bliver bedt om konfirmations ønsker.

Det kan være svært at finde på ting som du ønsker dig, for vi er alle forskellige. Det giver forskellige behov, muligheder og livsstil, som måske gør, at du har alt hvad du har brug for, eller at du måske kan købe alt selv. Men ligesom alle andre så findes der også mange ting som du kan bruge eller ønsker. Du kan med fordel finde inspiration i nedenstående indlæg, hvor du finder et stort udvalg der måske passer til din person, køn, alder eller anledning.

Søg  inspiration i disse indlæg

Hvad du skal ønske dig?

Alt afhængig af anledning og alder, så kan du sagtens komme op med gaveønsker. Her gælder det ofte ved særlige anledninger som dåb, konfirmation eller bryllup, at du kan ønske dig de lidt større ting der samtidig kommer i det praktiske eller mindeværdige.

Til fødselsdage eller jul er gaveønsker som regel noget mindre, men indenfor alle nicher og kategorier alt afhængig af dit temperament, alder eller behov. Vi har her nedenfor samlet forskellige ideer der er inddelt efter gavetyper, køn eller særlige anledninger.

Gaveønsker indenfor typer af gaver

Brug de gode gaveønsker til bryllup og konfirmation

Gavekort: Gavekort som sådan dækker over alt. Ulempen ved et gavekort er, at det kan virke kedeligt at give. Fordelen er dog, at det er noget som giver modtageren(dig) mulighed for at købe den helt rigtige ting. Gavekort er på højde med penge, blevet topscorer på gaveønsker til jul, fødselsdag og stort set alle andre anledninger. Det er nemlig gået hen og blevet det mest populære gaveønske både blandt unge som ældre – Find inspiration ved Sendentanke.dk lige her

Oplevelser: Oplevelsesgaver er en anden ting der gået hen og blevet en populær gaveform. Oplevelser har dog altid været populært, for en oplevelse er alt der giver brugeren en sjov, spændende eller lærerig tid. Det kan være en biograftur, gourmet, koncert, stand-up, klatring, biler og alt andet, som passer ind til modtageren interesse, passion og ønsker. Her kan du ønske dig noget specifikt som du elsker, f.eks. at se film eller gå til koncert – Du kan søge inspiration ved DGDA her

Bolig: Hvorfor ikke ønske dig noget flot, smukt eller brugbart til hjemmet? Det kan være den vase du altid har kigget på, men måske ikke vil bruge pengene på. Det kunne også være den praktiske køkken ting som du står og mangler på daglig basis? Alt hvad hjertet begærer og hjemmet mangler i hverdagen, er gode ideer til gaveønsker – Måske udvalget ved Kopk.dk kan inspirerer dig

Personlig pleje: Vi bruger alle forskellige produkter og ting til den personlige pleje. Derfor har hudcreme, dufte, barbering, makeup og alt det andet, været en populær og vellidt gaveform i evigheder, og nok vil forblive med at være det. Her kan du ønske dig de mærker og produkter som du bruger i hverdagen, eller måske noget af det, som du ikke vil købe selv på grund af prisen – Nicehair.dk byder på det kæmpe udvalg af produkter

Velvære: Hvis du er i vildrede om hvad du skal ønske dig til jul, fødselsdag eller anden lejlighed, så kunne du overveje noget forkælelse. Hvorfor ikke ønske dig noget indenfor wellness og velvære som massage, ansigtsbehandling, spa og andet? Find inspiration ved Oplevelser.dk lige her

Hobby: Ønsk dig en gave indenfor din store hobby hvad end det er at hækle, rejse, arbejde, sport, haven eller anden ting. Redskaber til haven hvis denne er hvad du brænder for, eller udstyr til dig der rejser med rygsæk og computer.

Interesse: Hvis du dyrker fodbold, håndbold, basketball, fitness eller andet, kunne denne interesse danne rammen om det personlige gaveønske fra dig. Noget udstyr til fodboldinteressen eller hvad end du går op i, vil være perfekte gaveideer som du kan bruge stort set dagligt.

Gaveønsker til særlige anledninger

Hvis du søger inspiration indenfor gaveønsker til dåb, bryllup eller måske til jul, så kan du finde inspiration i vores forskellige indlæg til disse anledninger her:

Hvad er det gode gaveønske?

Det gode gaveønske er selvfølgelig noget, som du bliver glad for. Det kan være en af de nævnte ting som du måske ikke vil købe til dig selv, velvære eller de praktiske ting til hverdagen, som giver dig glæde og nytte på daglig basis.

Samtidig med at du ønsker dig noget, som du kan bruge, så skal du også tage højde for giveren og budgettet. Lad være med at ønske dig et par smarte støvler til 2500 kr. og så ellers penge, hvis gavebudgettet ligger på 200 kr. Ønsk dig forskellige ting indenfor det normale prisleje, som alle har mulighed for at give dig den gode ting du ønsker dig.

Hvis du er blevet bedt om at sende en ønskeliste, så kan du gøre det nemt for gavegiveren. Send webshop link til det specifikke ønske, så gavegiveren kan finde den helt rigtige ting. ​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gaveønsker
Bedømmelse
51star1star1star1star1star