Konfirmationsgaver til veninden

køb konfirmationsgaver til veninden

​Gode konfirmationsgaver til veninden? Har din gode veninde snart konfirmation her i 2018? Så skal du selvfølgelig finde på noget godt, for dagen er sikkert af stor betydning for din ven. Du kan heldigvis finde inspiration indenfor konfirmationsgaver til hende lige her, hvor vi har samlet et udvalg af forskellige gode ideer til hendes gave.

10 Konfirmationsgaver til din veninde

Du kender selvfølgelig din veninde godt, men derfor kan du lige som alle vi andre, også have brug for inspiration til at det sjove eller fede i konfirmationsgave. Her kan det være smykker, tøj, ting til værelset eller noget til hendes person kan være det helt rigtige.

køb et tivoli turpas gavekort

​Oplevelser

Hvorfor ikke give din veninde en oplevelse? Det kan være en koncert med en favorit sanger eller band, shoppingtur eller måske en tivoli tur i Århus, København eller Aalborg? Der er mange muligheder, som samtidig kan gøres til en fornuftig pris.

Fra: 100 kr.​

Køb et flot smykke til konfirmation

​Smykker

​Elsker hun ligesom så mange andre unge piger, også smykker? Hvorfor ikke give en flot Pilgrim Ring, Sandlau vedhæng eller en halskæde. Konfirmationssmykker til piger kommer i alle slags priser, hvilket gør det muligt for alle at finde noget flot.

Fra: 100 kr.​

køb hende en flot smykkeholder i gave til boligen

​Smykkeholder i valnød

​Et alternativ til smykker men dog stadig indenfor smykker, kan være denne flotte smykkeholder i valnød. God til opbevaring af både smykker og makeup, så tingene ikke ligger og flyder over det hele. En sød , flot og praktiske gaveide til hendes konfirmationsgave.

Fra: 325 kr.​

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

​Neglelak

​Er hun teenagepigen der elsker neglelak? Hvorfor så ikke glæde hende med nogle trendy lakker. En god gaveide til hende der elsker skønhed, og er samtidig noget der både kommer til en billig som noget dyrere pris.

Fra: 40 kr.​

køb et Matas gavekort i gave

​Matas gavekort

Hvis du gerne vil give noget indenfor skønhed til hende, men er i tvivl om du skal give lipgloss, makeup, elektrisk hårapparat eller andet, så kan du give et gavekort til Matas og pakke det sødt ind? Et gavekort til en teenager giver hende mulighed for at få en shoppingtur, og hvem elsker ikke det?

Fra: 50 kr.​

Giv din veninde den sjove Bridgewalking oplevelse i gave

​Bridgewalking

​Til hende der bor omkring trekantsområdet, kan du give en super fed oplevelse i gave til hendes konfirmation. Bridgewalking giver nemlig mulighed for at gå over den Gamle Lillebælts Bro på taget. Det er en fed oplevelse med trafikken under en, og det flotte skue udover.

Fra: 239 kr.​

giv den sjove bodyflight oplevelse i gave til hende

​Bodyflight

​En anden fed oplevelse til hende er Bodyflight oplevelsesgaven der foregår i Roskilde. Her ligger den eneste åbne vindtunnel, som kan give hende det vilde sus af vægtløs tilstand. En sjov og fed oplevelse til både piger, drenge, kvinder som mænd.

Fra: 445 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​Indendørs klatring

​Til hende der godt lide at blive udfordret fysisk og bor omkring København, så finder du her Nordens største indendørs klatrehal ved Blocs & Walls. En fed oplevelse der både giver sjov og udfordringer, og kan måske blive en sjov veninde dag sammen? 

Fra: 350 kr.​

køb den søde venindenøglering i gave til hende

​Veninde nøglering

​Den søde gaveide der viser din kærlighed til veninden? Det kan være den klassiske veninde nøglering med navne. En sød gave til verdens bedste veninde som skal konfirmeres i den traditionelle stil.

Fra: 199 kr.​

giv den sjove gadget i konfirmationsgave til din bedste veninde

​Sjov IPhone cover

​Telefonen er den personlige ting der symboliser dig som person, og hvorfor ikke give et cover der er udformet som en modetaske? En anderledes og sjov gave til din veninde som måske vil elske den?

Fra: 99 kr.​

​Ideer til din venindes konfirmationsgave?

Der er selvfølgelig rigtig mange andre gode ideer som måske er det helt rigtige til din bedste veninde. Vi er alle forskellige som personer hvad end vi er 13, 14 eller 70 år, og det vil selvfølgelig også gøre sig gældende for hende du skal finde en gave til. Hvis de ovenstående ideer ikke har sat gode tanker i gang, kan du finde endnu mere inspiration i denne video:

Bedømmelse
Dato
Produkt
konfirmationsgaver til veninde
Bedømmelse
51star1star1star1star1star