• Home  / 
  • blog
  •  /  Personlig pleje gaveideer til ham

Personlig pleje gaveideer til ham

brug personlig pleje gaveideer til ham

Søger du inspiration indenfor gaveideer til ham? Her kan skønhedsprodukter og personlig pleje måske være den perfekte ting til ham. At finde på gaver til mænd er ikke altid det nemmeste, og her er personlig pleje gaveideer til ham ofte noget, der virker til alle. Alle mænd har brug for daglig personlig pleje, hvor både skønhed og barber gaveideer til ham giver dig gode ideer til jule- eller fødselsdagsgave.

Personlig pleje gaveideer til mænd

Vi har fundet forskellige ideer der kan give dig den hurtige inspiration. Nedenfor finder du både ideer indenfor duft, skæg og almindelig pleje.

køb et lækker barbering startsæt i gave

​Barberings produkter irriteret hud

​Alle mænd skal barberer sig på en eller anden måde, med mindre de gror skæg, som skal studses. Til ham der barber sig og som har lys eller sart hud, her er produkter til røde knopper eller skægpest, måske det helt rigtige der giver ham glæde i hverdagen.

Fra: 99 kr.​

giv skægpleje i julegave til manden med skæg

​Skægpleje

​Til manden der dyrker overskægget eller det store vikingeskæg, så skal der pleje til. Her kan du give en af forskellige eksklusive skægplejeprodukter, der er velegnet både som gaver til 50 årige mænd som den 20 årige mand.

Fra: 70 kr.​

køb ham en god hårtrimmer, næsehårstrimmer eller andet i gave

​Næsetrimmer

​​Håret gror på hagen, kinderne, hovedet, ryggen og også i næsten og ved ørene. En mand skal bruge en næsehårstrimmer på et tidspunkt i sit liv, og her kan du gøre ham opmærksom på det med en næsetrimmer.

Fra: 145 kr.​

Køb den eksklusive Duft i gave til manden

​Gucci duft

​Gucci Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette kan være den gode nye duft din far, bror, kæreste eller gode ven. En dristig duft der udstråler maskulinitet og kant, der måske er noget der passer lige til ham.

Fra: 540 kr.​

Køb Gordon voks i personlig pleje gave til den unge mand

​Gordon Strong Hair Paste

​Giv ham en velduftende hårvoks, hvis han er bruger lang tid på at sætte håret helt korrekt. Det er en stærk voks der holder håret hele dagen, samtidig med at håret kommer til at se fyldig og let ud. En ​eksklusiv gaveide indenfor de praktiske ting til ham.

Fra: 149 kr.​

Køb den smarte eazy race i gave til mænd

Eazy Raze

​Hår på ryggen? Det kommer desværre for rigtig mange (og de fleste) mænd med alderen. Og de fleste kan få lidt svært ved at nå derom for barbering. Her kan denne enkle men smarte Easy Raze være det rette værktøj. En intim og personlig gave, der nok kræver et ret personligt kendskab til ham for at give i gave.

Fra: 349 kr.​

Giv ham en ny fed skægtrimmer i gave

​Skægtrimmer

​Til ham der får rød og irriteret hud ved barbering, her er en skægtrimmer måske den perfekte gave. Det giver ham mulighed for at barberer sig uden at blive glatbarberet, og skægstubbe er ganske velanset både for en minister som en håndværker.

Fra: 319 kr.​

Køb den lækre grooming box i gave til manden

​Percy Nobleman grooming box

​Den eksklusive gaveide til ham der har alt, kan være denne eksklusive Percy Nobleman grooming box. Boxen fra det engelske brand indeholder forskellige elegante produkter til barberingen, og et produkt der kan bruges af mænd i alle aldre.

Fra: 1649 kr.​

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

​Mühle barbergrej

​Hvad GHD er indenfor glattejern, er Mühle indenfor eksklusive barberprodukter. Den klassiske Mühle barberkniv og kost er i den høje klasse. Og en gaveide til ham der skal forkæles med eksklusive produkter indenfor personlig pleje.

Fra: 150 kr.​

Giv ham den en god panasonic barbermaskine i gave

​God barbermaskine

​Hvis han er typen der bruger barbermaskine, kan Panasonic wetdry barbermaskine måske være den lækre julegave. Ladestationen kommer med rensefunktion, hvilket er en lækker detalje ved denne model.

Fra: 629 kr.​

Køb en skæg- og hårtrimmer til mænd

​​Remington HC 6550

​​En kombineret skæg- og hårtrimmer kan være en smart ting. Den kan både klare hårene på hagen som trimme håret. Et godt kvalitets produkt til den unge som ældre mand der klarer håret selv, og samtidig kan få det hurtige redskab til skægstubbene også.

Fra: 809 kr.​

køb en skægsaks i gave til manden der dyrker skæg

​​Skægsaks

​Til manden der elsker sit skæg, her er skægvoks og andet nødvendige ting. Men noget så simpelt som en skægsaks, er også en nødvendig ting for plejen. Og hvorfor ikke give ham en god kvalitets saks til det store skæg?

Fra: 179 kr.​

4.8/5 (57 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: