• Home  / 
  • blog
  •  /  11 barber gaveideer til ham

11 barber gaveideer til ham

gode Barber gaveideer til ham

​Vil du overraske manden med en af de gode personlige pleje gaver? Se udvalget af gode barber gaveideer til ham, som vi har fundet her på Idegryden. Personlig pleje produkter til mænd er for det meste til barberingen, og noget, alle mænd skal gøre på daglig basis. En praktisk ting som han kan bruge i hverdagen, er samtidig noget, som de fleste mænd elsker at få. Derfor kan du overveje om ikke de ideer du finder nedenfor, måske skal bruges som fødselsdags, eller julegave til ham.

11 barber gaver til ham

Brug de nedenstående gaveideer som gaver til 20 årige, helt ligesom de kan kan være gode ideer til ham på 70 år. Barberingsgrej er noget alle mænd har brug for, og her skal du så bare kende til, om han bruger elektrisk, kniv eller skraber.

køb et lækker barbering startsæt i gave

​Proshave begyndersæt

​Til den unge mand der lige er startet ud med skægvæksten for alvor, kan du give et godt kvalitets startersæt i gave. Et sæt der indeholder alle de nødvendige ting, og især til sensitiv hud hvis han lider af dette, er en god nyttig ting at få i gave.

Fra: 300 kr.​

køb ham en eksklusiv aftershave i gave

​Aftershave

​En god aftershave kan  den perfekte gave til manden der har alt. Her finder du mange forskellige brands, priser og forskellige typer. Giv en aftershave balm til ham med sensitiv hud, eller den eksklusive aftershave til ham der kun ønsker kvalitet.

Fra: 150 kr.​

køb noget lækkert skægpleje i gave til ham

​Skægvoks

​Til manden der groet overskæg eller måske er hoppet på bølgen med vikingeskæg, er noget voks til at pleje af skægget en af de ​gode gaveideer til ham for under 100 kr. Du finder kvalitets produkter fra ca. 80 kr. og op til flere hundrede kroner.

Fra: 89 kr.​

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

​Mühle barbersæt

Mühle er det eksklusive grej indenfor barber gaver til ham. Her kan du vælge at give det samlet gavesæt, som koster fra 1000 kr. og op. Du kan selvfølgelig også finde billigere ideer, hvor kost, kniv med mere, kommer i enkeltform.

Fra: 275 kr.​

køb det eksklusive gavesæt til mænd

​Baxter of California gavesæt

​En anden eksklusiv gaveide indenfor barbergrej, er dette Baxter of California gavesæt. Barbercreme, aftershave balm og den gode kvalitets kost, er, hvad du finder i det lækre amerikanske gavesæt til mænd.

Fra: 719 kr.​

Køb den smarte razorpit til manden i barbergave

​Razorpit

​Til manden der bruger skraber, han har nok brokket sig over de forholdsvis meget høje priser på barberblade. Her kan du give denne Razorpit barberbladssliber, som giver ham en stor hjælp i besparelser på Gillette barberblade.

Fra: 149 kr.​

Giv ham en ny fed skægtrimmer i gave

​Skægtrimmer

​Til manden der ikke vil bruge skraber, fordi huden måske er for sensitiv, og den røde hud kan undgås, her er en god skægtrimmer løsningen. Giv ham en god kvalitets skægtrimmer i barber gave, hvor priserne starter ved omkring 300 kr.

Fra: 300 kr.​

Køb den lækre grooming box i gave til manden

​Percy Nobleman grooming box

​En meget eksklusiv barber gave til far, kæreste eller anden mand, kan være denne lækre Percy Nobleman grooming box med 7 forskellige produkter. En flot box i træ der indeholder luksus produkter til skæg og hår.

Fra: 1649 kr.​

giv barbergrej til sensitiv hud i gave

​Grej mod barberingsproblemer

​Til ham der lider af rød og sensitiv hud efter barbering, kan du overveje at give produkter til at afhælpe dette. Her er Tind Skin eller Njord gode produkter mod irriteret hud, og en super dejlig ting at modtage.

Fra: 99 kr.​

Køb det lækre barber gavesæt i gave til unge mænd

​Taylor of Old Bond gavesæt

​Giv ham det lækre Taylor of Old Bond gavesæt. Barbergaven indeholder barbercreme og aftershave, som kan være en gaveide til mange anledninger og de fleste mænd. Du finder sættet til omkring 220 kr. 

Fra: 219 kr.​

køb en skægsaks i gave til manden der dyrker skæg

​Skægsaks

​​Giv en skægsaks til manden der har stort skæg. For skæg skal plejes, og her er en saks med til at få styr på det vilde hår, frem for looket der nærmest bliver hulemand. En eksklusiv og anderledes gaveide indenfor ting til personlig pleje.

Fra: 170 kr.​

Denne side er anmeldt af: Michael O. Hansen 10/10
4.7/5 (64 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: