• Home  / 
  • blog
  •  /  Dejlige bud på skønhedsgaver til hende

Dejlige bud på skønhedsgaver til hende

Overvejer du at give en af de gode skønhedsgaver til hende?

Skønhedsgaver til hende

Der findes mange gode personlige gaver til hende indenfor skønhed, hvor du kan bruge de nedenstående ideer som inspiration til at finde hendes fødselsdagsgave eller måske julegave.

køb en lækker parfume i gave til kvinder

​Parfume gaveæske

​En parfume gaveæske kan være den gode julegave til hende som er din veninde, familie eller måske kæreste. En gaveæske fra Matas eller andet sted gives ofte, når du ikke er sikker på hvad der skal gives i gave.

Fra: 200 kr.​

giv hende en god ansigtsmaske i gave til jul

​Lækker ansigtsmaske

​Køb en god ansigtsmaske som værtindegave, julegave eller måske til din mor? Du finder ansigtsmasker i alle prisklasser, hvor prisen for en god model starter ved omkring 40 kr. og opefter.

Fra: 39 kr.​

giv det luksuriøse badesæt i gave til svigermor

​Aromabad gavesæt

Hvis du mangler en god wellness gave til værtinden, veninden eller måske som gave til mormor, så kan dette aromabad gavesættet være det perfekte valg. Sættet indeholder forskellige lækre ting til badetid for hende.

Fra: 135 kr.​

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

​Neglelak

​Der findes mange gode gaveideer til hende under 100 kr. hvor neglelak er iblandt. Neglelak kan bruges som gave til den helt lille pige, helt ligesom den kan bruges som gave til den ældre dame der bruger neglelak.

Fra: 40 kr.​

giv hende en eksklusiv hårtørrer i gave

​Kvalitets hårtørrer

​Måske hende du leder efter en skønhedsgave, har en halvdårlig hårtørrer? Så kunne du give hende en god kvalitets hårtørrer(se hårtørrer test). Her er GHD selvfølgelig i toppen af kvalitet men også i pris, hvor Bosch giver dig et rigtig produkt til under 400 kr.

Fra: 369 kr.​

giv hende en god kvalitets epilator i gave

Epilator

​En anden ting indenfor de elektriske skønhedsprodukter til hendes gave, kan være en god kvalitets epilator(Se epilator test her). Her kan du købe en Braun eller Phillips til omkring 4-500,- kr. som kan gøre tricket mere end godt nok.​

Fra: 400 kr.​

lækker gave til hende 100 kr.

​Hårolie

​Hårolie eller badeolie kan være en anden lækker skønhedsgaveide til kvinder. Her finder du mange dejlige produkter som har den fordel, at prisen starter ved 39,- kr. og opefter, så der er noget for alle gavebudgetter.

Fra: 39 kr.​

giv hende en lækker beauty gave

​Smukke negle

Hvis du mangler en god underholdende skønhedsgave, kan et oplevelse der giver hende smukke negle være det rigtige. Giv hende den dejlige oplevelse der kan bruges de fleste steder i landet.

Fra: 300 kr.​

køb en flot håndcreme til mor i gave

​Håndcreme

​En gaveide der både kan bruges til den unge kvinde som den ældre dame, er en god håndcreme. Elizabeth Arden 8 Hour håndcreme er en dejlig håndcreme der giver den nærende fugt til huden. Alternativet kan være en dag- eller natcreme (ansigtscreme test).

Fra: 119 kr.​

køb noget lækkert velvære som fødselsdagsgave til kæresten

​Badeprodukter

​Noget lækkert til badet kunne måske være den rigtige velvære gave til hende fra dig/jer. Sæbe, fodbadesalt, balsam og alle de andre skønne produkter, er alle noget som er ganske dejlige at få til hverdagen.

Fra: 100 kr.​

køb en glattebørste i gave til den unge dame

​Glattebørste

​Til pigen eller kvinden der bruger glattejern til håret, her kan det smarte alternativ være en af de nyere glattebørster. Og blandt glattebørster er den originale Dafni model, nok en af de bedste i forhold til glatning og beskyttelse af håret.​

Fra: 1195 kr.​

Denne side er anmeldt af: Anders L. Pedersen 10/10
4.7/5 (57 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: