• Home  / 
  • blog
  •  /  Skøre gaveideer til teenagere

Skøre gaveideer til teenagere

find de lidt skøre gaveideer til teenagere

Søger du en gave til en teenager der måske ikke skal være helt almindelig, men derimod lidt tosset?

Se de nedenstående lidt skøre gaveideer til teenagere der måske ikke giver helt mening i forhold til daglig brug. Gaverne i den noget mere tosset version som vi har fundet frem, kan give det gode grin og måske også være praktisk for især drenge.

​10 skøre teenage gaveideer

Vi har fundet ti forskellige gaveideer til alders segmentet 13 til 17 år, hvor du måske kan finde den skøre gave til teenageren der har alt.

køb den totalt tosset mankini i gave til drengen

Borat mankini

Borat er verdensberømt for tosset ting der bliver udstillet på den sjoveste måde. Mankini var netop dette, udstillelse af latterlig vanvid og måske du skal give sådan en mankini i gave? En helt igennem tosset og skør ting som nok de færreste vil bruge.

Fra: 79 kr.​

Giv den sjove pizza luftmadras i gave

​Pizza luftmadras

​En anderledes og noget skør gaveide til ham eller hende der har alt? Det skal da helt klart være en pizza luftmadras. Kan bruges til at skabe sjov, men er måske ikke super velegnet som alternativ til en seng.

Fra: 299 kr.​

køb den skøre gave der samtidig kan være særdeles praktisk

Cool-Well Kølebrønd

Denne kølebrønd skaber den kolde drink direkte i haven. En lidt skør ting der dog samtidig kan være praktisk - Det er dog nemmere at bruge sit køleskab. Den virker ved at man graver et hul, fylder den med 24 øl eller sodavand og lader den kolde jord køle dåserne ned.

Fra: 399 kr.​

Giv den sjove månelys pude som en skør gave til veninde

​Månelys pude

Hvis du mangler en sjov gave til din veninde, kan denne månelys pude måske være den lidt skøre ting? Puden har LED lys i stoffet og er beregnet til at pynte, som puder for det meste er med undtagelse af hovedpuden.

Fra: 285 kr.​

køb det flyvende vækkeur i gave til en teenager

Et flyvende vækkeur

Et vækkeur til en teenager er per defination en dårlig gave, og ret ofte også meningløs og irriterende for forældre. mange teenagere hører slet ikke vækkeuret men det gør alle andre i boligen. Det flyvende vækkeur skyder en propel afsted og holder ikke op med at ringe, før du rejser dig og finder probellen. Det igen, er noget mange forældre skal gøre ...

Fra: 159 kr.​

Giv det sjove R2D2 vækkeur i gave til en fan

​R2D2 vækkeur

​Et alternativt vækkeur indenfor den sjovere kategori, kan være dette R2D2 vækkeur fra Star Wars. Perfekt og sjov gave til ham der superfan af den ikoniske serie/film, hvad end det er som gave til en 13 årig eller 50 årig.

Fra: 395 kr.​

køb en badebajle som den tosset gave til teenagepiger

Badebalje til voksne

En badebalje til voksne er slet ikke en dårlig ide, for hvis du kun har bruser, så drømmer du måske også om et karbad engang imellem. Problemet og det der gør den dyre gaveide skør er, at sådan en balje fylder ret meget. Det er skønt at bade, men resten af tiden kan den være irriterede at støde ind i, hvis du ikke har et stort badeværelse.

Fra: 1559 kr.​

køb en ølkøler som sjov gave til den ældre teenager

​Sjov ølkøler m. oplukker

​Det er nok ikke velegnet som konfirmationsgave til drengen, men til den noget ældre teenager, kan denne ølkøler med oplukker måske være en fed gave at få. Perfekt som gave fra en god kammerat, hvor et par medfølgende øl vil gøre gaven bedre.

Fra: 125 kr.​

køb en ubrugelig jordbærpiller i gave til pigen

Jordbærpiller

En gaveide til teenagedrenge eller piger der elsker jordbær, kan du give en forholdsvis billig og lidt ubrugelig gave i form af en jordbærpiller. Bevares, det kan tage lidt tid at pille jordbær men den tid bliver ikke mindre med dette værktøj, hvilket gør den lidt tosset.

Fra: 79 kr.​

Giv den fede fodbold fjernbetjening i gave til ham

​Fodbold fjernbetjening

​Søger du den sjove gave til din kammerat, søn, nevø eller anden teenagedreng der er vild med bold? Så er denne fodbold fjernbetjening måske den fede gadget som kan underholde og imponerer.

Fra: 165 kr.​

Denne side er anmeldt af: Jacob L. Frandsen 10/10
4.6/5 (51 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: