• Home  / 
  • blog
  •  /  Smykke til mors dag gave

Smykke til mors dag gave

Giv Smykke til mors dag gave

Den anden søndag i maj er det Mors dag, og så skal du selvfølgelig vise at du elsker hende. Det gøres ved at give hende en gave som hengivenhed. Her er blomster den traditionelle ting at give, helt ligesom det er ganske udbredt med chokolade, lækkerier, specialiteter og lignede. Men hvorfor ikke den anderledes gave til mors dag?

Giv et smykke til mors dag gave til mor, svigermor, mormor, farmor eller bedstemor. Her kan det være både øreringe, ring, vedhæng eller måske en halskæde.

Smykker i gave til mors dag

Vi har fundet et par smukke smykker, der måske kan være det helt rigtige eller i det mindste giver dig den gode inspiration til at finde det helt rigtige frem for blomster.

Giv et par flotte Pernille Corydon øreringe i gave til hende

​Pernille Corydon Daylight øreringe

​Hvorfor ikke give disse guld farvet øreringe fra Pernille Corydon? Et par smukke øreringe i sterling sølv, der kommer i Daylight serie med halskæde, armbånd og ring.
Fra: 400 kr.​

Giv det søde Mom kampagne armbånd i mors dags gave

​Christina kampagne armbånd mom

​Christina Watches har lavet det kampagne armbånd i læder. Et stilrent armbånd der kommer med det søde mom vedhæng på.
Fra: 495 kr.​

Giv din mors en sød charms i gave

​Christina MOM Love

​En anden charms der passer til sølvarmbånd fra samme kollektion, er dette søde Christina MOM Love i forgyldt sølv. Kan være den perfekte gave til mors dag eller som årets julegave til mor.
Fra: 299 kr.​

Køb det søde vedhæng i gave til mor

​Lund Tro, Håb & kærlighed vedhæng

​Et sødt symbolsk vedhæng fra Lund i sølv. Der kan tilkøbes halskæde fra 100 kr. og op, helt ligesom du kan indgraverer en kort tekst i vedhænget. Sød smykke gave til bedstemor eller mor.
Fra: 215 kr.​

giv Christina Watches Mom armbånd i gave til mor

​Christina Mom Enamel

​Unik charms i forgyldt sølv fra Christina Watches. Kommer med hjerte motiv og et anderledes mønster der måske falder i din mors smag.
Fra: 299 kr.​

4.8/5 (41 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: