Vilde oplevelsesgaver

køb de vilde oplevelsesgaver til ham eller hende

​Hvis du søger efter en af de vilde oplevelsesgaver der måske er udenfor hvad du plejer at give i gave, finder du den gode inspiration her. Vi har fundet udvalg  indenfor gode, sjove og dyre ideer her. En god oplevelse kan være ganske afslappende og velkendt, men det kan også være i den mere grænseoverskridende, helt unikke eller vilde adrenalin ting. 

10 vilde oplevelsesgaver til ham eller hende

​Vi har fundet 10 forskellige oplevelsesgaver, som både i pris og type, kan være ret ekstremt og super overraskende at modtage. Nogle af ideerne som du finder nedenfor, er langt udenfor de flestes økonomiske råderum, men derfor skal du ikke snydes for inspiration.

køb en vild bungyjump oplevelsesgave

​Bungy jump

​Bungy jump er noget odiøst og den store nyhed, men det er dog stadig en ret grænseoverskridende oplevelse for de fleste. Derfor kan det være den vilde oplevelsesgave til hende eller ham der skal ud over kanten lidt.

Fra: 549 kr.​

køb en vild faldskærmsoplevelse til ham på fars dag

​Spring faldskærm

​Faldskærm også blevet noget ganske almindeligt men igen, så er det noget de færreste af os har prøvet. Der skal alligevel sluges en del kameler for at tage et hop. Og måske ham eller hende du søger efter vilde og sjove gaver til, skulle prøve at hoppe i faldskærm?

Fra: 1950 kr.​

køb adrenalin oplevelser i gave

​Watercast

​En fed og lidt vild oplevelse til personen der ønsker af udfordre sig selv. Gaven dækker over tur i en Rip båd hvor du hopper af i fart ligesom frømandskorpset træner. En anderledes og lidt unik oplevelse til ham eller hende der vil afprøve sig selv.

Fra: 600 kr.​

køb den eksklusive oplevelsesgave for de få

​Tur i en Mig-29

Hvis du søger den helt unikke og temmelige dyre oplevelse til en mand i god fysik form, så kan en tur i en russisk Mig 29 jager måske være det rigtige. En oplevelsesgave til ham i den absolutte eksklusive prisklasse.

Fra: 93000 kr.​

Køb en Flyboard oplevelse i gave

​Flyboard

​En fed oplevelse der kan bruges af alle i en normal fysik, kan være Flyboard. At holde balancen ovenpå jetscooteren der kan få dig helt op i 8 meters højde hvis du tør, ser meget nemmere ud end det er. En fed oplevelse der udfordrer dig, samtidig med at den giver den fede oplevelse til vands.

Fra: 999 kr.​

oplevelser er en god gave til far fra baby

​Racerkører

​At kører race på en rigtig bane er en dyr oplevelse. Derfor er det noget, som rigtig mange især mænd drømmer om, men sjældent prøver. Det kan du ændre med denne fede og adrenalin præget oplevelse til manden.

Fra: 2495 kr.​

giv den vilde krigsskibs simulater i gave

​Krigskibssimulator

​Til manden der tænker og drømmer om krigsskibe, kan du give den eksklusive og helt unikke oplevelsesgave med krigsskibssimulator. Det giver ham muligheden for sammen med andre på hold, at simulerer krig til søs på den ret realistiske måde.

Fra: 15000 kr.​

giv ham den realistiske b747 simulator oplevelsesgave

​B747 flysimulator

​En anden vild og eksklusiv simulator oplevelse, er B747 flysimulator til ham der har været forelsket i dette altid. En eksklusiv og helt unik oplevelse der giver ham mulighed for at opfylde drømme om at flyve en Boing 747.

Fra: 14500 kr.​

giv en skyde med våben oplevelse i gave

​Skyd med sovjetiske våben

Hvem kunne ikke tænke sig at prøve det med at skyde med et automatikvåben på bane? Det er trods alt en oplevelse som kunne være sjovt og lidt vild at prøve. Det kan du give i gave til en person, problemet er dog, at denne skal til udlandet som Polen, Ungarn og andre steder for at prøve det - Måske til en af de anderledes og sjove bryllupsgaver.

Fra: 445 kr.​

giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

​Ferrari på bane

​At køre en Ferrari på bane er en stor oplevelse, og noget som mange kvinder og mænd drømmer om at prøve. Det er ikke en helt billig oplevelse, men det kan dog være den uforglemmelige ting for ham eller hende.

Fra: 2495 kr.​

Denne side er anmeldt af: Christoffer A. Lund 10/10
4.8/5 (48 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: