Indflyttergave

indflyttergave

Hvis du skal give en indflyttergave så læs videre længere nede på siden eller gå direkte til gaverne lige her nedenfor

Alle indflyttergaver:

pynt til hjemmet

Noget pynt til hjemmet

En klassisk indflyttergave som man aldrig går rigtig galt i byen med er at købe noget pynt til hjemmet.

Det kunne være et en sød lille skål, en flot vase, en lysestage eller noget tilsvarende.
Klik og se de mange ideer

Fra: 49 kr.​

Det var underligt - gaveideerne kunne ikke indlæses. Prøv venligst igen senere

Den praktiske indflyttergave

Når det gælder indflyttergaven handler det i stor grad om at vide, hvad indflytteren ikke har fået anskaffet sig endnu. Der er jo ingen grund til at købe endnu et spisestel, hvis det i forvejen er blevet anskaffet (det er dyrt nok at flytte i forvejen, så man helst ikke have dubletter). Derfor vil et af de sikre valg være pynteting, men man kan dog også prøve at bevæge sig ud på dybt vand og forsøge at købe noget til køkkenet. Her risikere man dog, at personen har anskaffet det i forvejen, dog er det blot vigtigt at huske, at det skal være muligt at kunne bytte gaven.

Der er mange forskellige køkkenmaskiner, som er gode at bruge som indflyttergave. Det er dog en god idé at vide, hvor stort køkkenet er. Man kan f.eks. købe en kaffemaskine, en toastmaskine, en foodprocessor, en elkedel eller måske en rister. Inden for køkkenmaskiner er der mange forskellige produkter at finde. Man kan også ty til de mindre køkkenredskaber, som f.eks. en stavblender. Et klassisk valg kunne også være vandkarafler eller skåle.

Der er også den mulighed selv at skræddersy lidt på gaven til køkkenet. Her kan man købe en kurv og fylde den med ting til at bage med; grydelapper, muffinforme, vægt, sprøjtepose og en bog med bageopskrifter. I en sådan gave har man muligheden for selv at have de produkter med i kurven, som man ønsker. Skulle gavemodtageren ikke være så glad for at bage, kan man fremstille en kurv med et helt andet indhold. En klassisk kurv ville være fyldt med vin, chokolade, kaffe eller te, blomster og andet godt.

Den alternative køkkengave

Når man køber en indflyttergave til køkken skal man ofte passe på, at det ikke er noget, personen har i forvejen. Langt de fleste anskaffer nemlig langt de fleste køkkenting, inden de flytter, så de er klar til en nye lejlighed. Hvis man stadig ønsker at give køkkenting i gave, men man helst vil undgå at købe noget, der allerede er anskaffet, er der også et svar på dette. Efterhånden findes der nemlig mange alternative køkkenting, som de fleste ikke lige har fået anskaffet sig i første omgang.

Langt de færreste ny-indflyttede køkkener har eksempelvis en grøntsagstwister. Dette redskab former grøntsagerne i en helt ny form, så salaten får et nyt udseende. I samme kategori kan man også købe gulerodsspidseren, det gør, at din gulerod kommer til at ligne blyantrester.

For at forblive lidt i samme kategori er der også et køkkenredskab, der kan pille dine jordbær. Det smarte redskab har godt nok kun én funktion, men den fjerner effektivt stilken fra jordbærret.

Noget, der er enormt nyttigt at have i køkkenet, men som de færreste har fået anskaffet sig i første omgang, er en fingerbeskytter. Med sådan en kan man frit skære grøntsager, frugt eller andet, uden at bekymre sig om at komme til at hakke en finger af.

Der er et utal af alternative redskaber til køkkenet, som er helt perfekte som indflyttergave, og også her kan man samle nogle af dem og lægge dem i en fin kurv.

Flere ideer til indflyttergaver

Hvis ikke ovenstående gave ideer satte tankerne nok i gang kan du også se nedenstående videoer for gode ideer til gaver.