Sjove gaver

sjove gaver

Her kan du finde ideer til sjove gaver, enten ved at klikke på linksne her, eller ved at læse mere længere nede på siden.

[sc name=”blackfriday”]

Alle sjove gaver:

Det var underligt - gaveideerne kunne ikke indlæses. Prøv venligst igen senere

Gaven der giver et godt grin

Der findes efterhånden mange produkter på internettet, som er perfekte til at sætte et smil på læberne hos både modtager og hos de øvrige gæster, når gaven åbnes. Nogle gaver er måske mere brugbare end andre. Der tegner sig dog tit et mønster inden for de sjove gaver, og de kan derfor let deles ind i kategorier.

Noget der tit virker som et hit er ting, der er større end hvad de egentlige ting er. Derfor kan gaven være en gigantisk vingummibamse, der er 1000 gang større end en almindelig vingummibamse. Inden for kategorien af gigantiske ting kan man også bland andet finde gigantiske balloner, kæmpe spillekort eller kæmpe sæbebobler – alle disse ting er også inden for underholdnings kategorien. En anden gigantisk gaveidé kunne være en gigantisk kuglepen – om den nogensinde bliver brugt i praksis, er jo op til gavemodtageren, men om ikke andet giver den et godt grin under gaveoppakningen.

Man kan også vælge at gøre store ting mindre, så de også kan bruges som en gave. Herunder har vi blandt andet en chokoladefondue til hjemmet, en slikmaskine eller en popcornmaskine, som er i en sådan størrelse, at man kan have plads til at have den stående derhjemme.

Er modtageren af den sjove gave mere til underholdning på toilettet, så er der også en gave til at opfylde dette behov. Man kan f.eks. købe Soduko toiletpapir, så når man keder sig på toiletbesøget, kan man bare løse en Soduko. Man kan også købe toiletgolf og til de mere musiske toiletgængere, kan man købe et klaverspil til toilettet – så kommer man aldrig til at kede sig under toiletbesøget.

Er man til noget helt andet, kan man også købe en badering, der ligner en donut – så skal man nok tiltrække noget opmærksomhed på den næste sommerferie.

Få bacon som gave

En af danskerne fortrukne madvarer er bacon, de fleste danskere er vilde med bacon – så hvorfor ikke give bacon i gave? Det ville måske være upassende at komme med en bakke stegt bacon, så derfor kan man blot ty til andre baconprodukter, for at give baconelskeren den perfekte, sjove gave. Der er nemlig igennem de sidste år fremstillet mange forskellige baconprodukter, så man har bacon til enhver lejlighed.

Et godt baconforslag kunne f.eks. være baconkarameller, baconpastiller eller bare generelt slik, der smager af bacon. Du kan også vælge at give gaven, der giver muligheden for at opleve smagen af bacon to gange om dagen – bacontandpasta. Så kan man få lov til at børste sine tænder morgen og aften til smagen af bacon.

Kan du simpelthen ikke få nok af bacon, kan du også købe en baconluftfrisker, så huset eller lejligheden altid lugter af bacon. Og for at slutte det hele af, kan du jo købe bacongavepapir, så bacongaven kan blive pakket ind i bacon.

Der kan selvfølgelig godt stilles spørgsmålstegn ved, om hvor spændende bacon så er i længden, men om ikke andet har du da vist, at du har humor, når det gælder indkøb af de sjove gaver.

Flere ideer til sjove gaver

Vi har gravet dybt i Youtube og fundet nogle gode videoer hvor du kan få lidt mere inspiration til hvilke sjove gaver du kan finde: