Bacon adventskalender

Bacon adventskalender


Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

En julekalender til ham indeholdende kun bacon? Det lyder næsten for godt til at være sandt.

Bacon er noget, som får munden til at løbe i vand for mange mænd. Og tænk hvad en adventskalender med bacon til hver adventssøndag gør ved ham? Du kan nemlig købe den lækre bacon adventskalender fra Vilstrup Bacon i år også, for de par sidste års kæmpe succes, bliver gentaget.

Bacon julekalenderen blev lanceret den 13 oktober 2016 og 4 dage senere var den udsolgt. Ifølge ejeren selv, kunne Vilstrup Bacon sikkert have solgt rigtig mange flere, som du kan læse på JV.dk

Andre alternativer til Baconkalenderen

Hvad er bacon adventskalenderen?

I oktober bliver årets bacon julekalender sat til salg, og med denne får du 5 pakker der indeholder 10 forskellige bacon varianter i en høj kvalitet. Vilstrup Bacon(nu Ømands) er verdensberømt i Danmark for at leverer gourmet bacon, og mon ikke de fleste mænd vil elske denne top kvalitet.

Hvad pakkerne præcist indeholder er stadig en hemmelighed, men samlet vægt sidste år løb op på et kilo bacon til de 5 pakker. Du får nemlig pakker til hver af de 4 søndage, og så en pakke der kan forkæle ham juleaften også.

Sidste år kostede adventskalenderen med de fem pakker, 595,- kr. og mon ikke prisen ligger på nogenlunde samme niveau i år også.

Du kan bestille den online ved Ømands Bacon her, eller ved Salling i Århus og Meny på Strandvejen.

Alternativet til kalenderen med bacon?

Der findes mange andre gode adventsgaver til ham. Du kan også overveje at købe en af de mange forskellige pakkekalendere til ham. Her finder du nemlig alverdens forskellige lækre ting der kan forkæle mave og ganen.

Hvis han elsker kvalitets spiritus, kan du overveje at give ham en gin julekalender der byder på 24 forskellige kvalitets gin. En anden type kan være whisky, øl eller måske en rom julekalender. Du giver ham udsøgte og spændende smagsvarianter, som er den perfekte ting til entusiasten.

Der er mange mulige alternativer til bacon, men hvis du vil forkæle ham med bacon kalenderen, så husk at bestille i rigtig god tid – for mon ikke den bliver udsolgt ret hurtigt igen i år.