Inspiration til den årlige årsgave

Årsgaver er ret vigtige hvis kærligheden og romantikken skal holdes i hævd. Det er selvfølgelig i starten af forholdet, hvor det med årsgaver og romantikken er mest intens.

En årsdag kan været et måned, ½ år eller dagen hvor i officielt blev kæresten eller måske endda blev gift. Her er en gave den gode anerkendelse af, at du husker og påskønner din kæreste eller partnere, men det er selvfølgelig forskelligt hvor meget man gør ud af årsdagen.

Find et par ideer til romantikken længere nede på siden. Og lige her finder du et par gode gaveideer til ham og hende. Du kan dog med fordel få endnu flere gaveideer til hende her, eller søde årsdagsgaver til ham her.

Årsdagsgaver til hende

giv ham en sød årsdagsgave

Til hende hvad end hun er 18 år eller 60 år, så vinder du mange point ved at give en sød ting til hende. Her er det selvfølgelig tanken der tæller. Romantikken kan være i form af en romantisk gave til hende, eller vedlægge noget så simpelt men super sødt, som et kærlighedsbrev.

 • Gavekort: Du kan nemt og hurtigt købe en gave til hende på arbejde eller i skolen ved at vælge et gavekort. Her kan det være et romantisk ophold, oplevelse, chokolade, blomster, undertøj eller andet. Det kan bruges både til 18 års, 50 års eller 60 års gaver ligesom det er den perfekte gaveide til kobberbryllup, bryllup eller måske til endda søvbryllupsgave. Overvej et sted hun elsker og måske give hertil – Ved sendentanke her finder du god inspiration
 • Sød romantik ting: Gaven kan være romantisk i sig selv, hvor du kan vælge at give de søde romantiske piller, personligt kærligheds armbånd, powerbank med navn og hjerte eller noget helt andet der mere eller mindre siger ”Jeg elsker dig”. Ved Gaveideer lige her, finder du et godt udvalg af forskellige romantiske gaveideer.
 • 18 års gaven: Giv hende den praktiske og søde ting til 18 års gaven, hvor du med fordel kan finde både de billige, skøre, sjove eller romantiske ting ved en af de største gadget forhandlere, nemlig Coolstuff – Se det store udvalg lige her
 • Smykker: Et flot smykke som f.eks. øreringe, armbånd eller halskæde er noget både pigen som den modne kvinde måske vil elske. Find et sødt smykke der ikke nødvendigvis behøver at indeholder store diamanter og koste en formue – Det bedste udvalg finder du ved Smykkemester her

Årsdagsgaver til ham

tips 50 årsgave dame

Til den unge eller ældre mand skal der selvfølgelig også findes en gave. Og her er de sjove, romantiske eller praktiske ting ofte den gode gave som mænd vil have.

 • Oplevelser: Mænd er anderledes end kvinder, men dog er sjove ting ikke køns specifikke. Oplevelser hvad end det er den sjove, søde, afslappende eller lærerige niche, er noget, som både han eller hun kan bruge. Du kan give den fysisk aktive oplevelse i form af klatring, køre race, cykeltur eller måske de afslappende og fede ting i form af whiskysmagning, gourmet, kurser og andet – Find inspiration ved Duglemmerdetaldrig her
 • Gadgets: Mænd elsker gadgets og indenfor disse finder du også mange romantiske ting. Kærlighedspiller er en super romantisk gadget der dog ikke er i det tekniske hjørne. Du finder rigtig mange forskellige sjove, fede og gode ting til ham ved Coolstuff lige her
 • Personlig pleje: Mænd er pragmatiske og de fleste elsker praktiske ting. Og det gør sig især gældende med gaver. Derfor er personlig pleje altid den sikre gave, for alle mænd bruger en deodorant, barberskum, skægtrimmer eller andet. Og hvorfor ikke give noget af det, som din kæreste/partner bruger hver eneste dag, og kombinerer det med en sød gestus.

Hvordan du finder den bedste gave til kæresten?

årsgave til mænd og kvinder

Hvad er en god gave til kæresten? Hvis du er vildrede om hvordan du finder en god gave til din kæreste, så findes der små enkle tips til netop dette.

 • Giv noget ud fra din kærestens interesser og hobbyer. Det man som menneske går op i, her vil udstyr eller andet til denne store passion være den glædelige personlige gave.
 • Måske din kæreste har nævnt noget specifikt som han eller hun kunne tænke sig eller mangler? Det kan være den simple praktiske ting som værktøj til manden i gave, eller den sjove oplevelsesgave til hende.
 • Årsdagsgaven skal selvfølgelig indeholde romantik, hvor budskabet med gaven logisk nok også skal være i det romantiske hjørne. Her kan værktøj kombineres med en sød kærlighedserklæring i form af et brev eller digt, være både praktisk men samtidig også kærligt.
 • Indpakning af gaven sender også et signal og når vi snakker romantik, skal der selvfølgelig være kærlighed i luften uden det behøver at være ekstravagant.

Den hyggelige årsdag

Hvis i ikke vil afholde den helt store årsdag måske fordi i har været gift i 10 år, så kan dagen dog godt gøres dejlig romantisk med små ting. Gå en tur med kæresten, inviterer på middag, biograf, måske en tur i skøjtehallen eller andre lignede ideer som i begge går op i.

Gør lidt ud af dagen hvad end det er det helt store med romantisk ophold på kro, slot eller udland, eller det mere pragmatiske i hverdagen, hvor en tur i skoven eller ved vandet kan give jer en lille romantisk stund sammen, inden børn eller andre pligter kalder.

Denne side er anmeldt af: Amanda M. Bach 10/10
4.7/5 (57 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: