Adventsgaver til kæresten

giv de søde adventsgaver til kæresten

​Vil du overraske hende eller ham med den søde ting i julen? Udover julegaver, byder julen også på traditioner som pakkekalender eller adventsgaver. Hvis du vælger at give en af de gode adventsgaver til kæresten, har vi fundet forskellige gode ideer til din partners adventsgave indenfor sjove, praktiske eller romantiske ting.

Gode adventsgaver til kæresten

Vi har fundet forskellige gaveideer som du kan bruge som inspiration til at finde kærestens fire adventsgaver i 2019. Det er en sød tanke med gave til advent, for julen skal være hygge og hvorfor ikke også romantisk.

køb de sjove oplevelser til par i gave

​Bridgewalking

​​Overrask din kæreste eller partner med en Bridgewalking oplevelse i adventsgave. En anderledes og unik oplevelse der foregår ved Lillebælt. Her kommer du op og gå på taget af broen, som er en ret fed oplevelse der kan prøves af de fleste mennesker.

Fra: 285 kr.​

giv en lingeri kærestegave til hende

​Li​ngeri til hende

​​Lingeri er en klassisk julegave fra kæresten til hende, og hvorfor ikke også til advent? Det kan være en gave der prismæssigt ligger over det gennemsnitlige beløb der normalt gives for til søndagsgaverne, men dog findes der meget sødt undertøj i den billigere pris.

Fra: 200 kr.​

køb en god musik cd til din kæreste i julegave

​Musik

​Giv en cd med hans eller hendes yndlingsband eller genre. Hvem elsker ikke at høre musik, og rigtig mange af os er stadig tilhængere af cd mediet. Det er ikke en af de billige adventsgaver til voksne men absolut en af de fede ting.

Fra: 119 kr.​

Køb en kvalitets gin til ham i gave

En god flaske

Hvis du mangler en adventsgave til manden, kan en god kvalitets flaske måske være sagen? Giv ham en god gin, rom, vodka eller andet til en af de fire adventssøndage, og måske det er den bedste gave til netop ham.

Fra: 180 kr.​

den perfekte gave til hende der har alt

​Kærlighedspiller

​Hvis du vil overraske din kæreste med den romantiske adventsgave, så skal du give hende eller ham denne her. En god billig gaveide der med garanti smelter hjertet på din kæreste, for det er en super sød ide.

Fra: 59 kr.​

giv hende en lækker Jelly Belly gaveæske

​Jelly Belly gaveæske

​Giv hende en lækker adventsgave til den søde tand. Det er nemlig hvad du kan give med denne Jelly Belly gaveæske. Det populære amerikanske slik er udsøgt og særdeles populær ved især kvinder, og måske det også gælder din kæreste?

Fra: 69 kr.​

køb verdens populæreste voksenlegetøj i gave

​Voksenlegetøj

​​Hvis du overraske kæresten men noget lidt frækkere, kan du give ham eller hende noget af det populære voksenlegetøj til par. Her finder du det bedste udvalg fra bestsellerlisten ved Sinful der er førende forhandler af det frække legetøj til voksne.

Fra: 100 kr.​

Køb en vinsmagning oplevelse i gave

​Vinsmagning

​Måske en sjov oplevelsesgave som vinsmagning kunne være den gode søndagsgave til ham eller hende. Hvis din kæreste elsker de finere ting i livet, kan smagning og lærdom om vinens verdens måske være det helt rigtige at give til advent.

Fra: 399 kr.​

giv ølsmagning i adventsgave til mænd

​Ølsmagning

​Et alternativ der nok mest er til mænd, kan være en sjov ølsmagning på et af de efterhånden mange minibryggerier i Danmark. En sjov og lærerig oplevelse han eventuelt kan nyde sammen med en god kammerat.

Fra: 150 kr.​

gaven til kvinden der har alt

​Hjemmesko

​Giv den lækre ting der varmer på de kolde dage i julen. Denne ting k​an være et par lækre hjemmesko som du kan forkæle konen med 1 advent, og så kan hun holde fødderne varme gennem julen der kan blive både varm eller meget kold.

Fra: 495 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

​Guidet tur med hjemløs

​Den anderledes og måske super fede oplevelse for din kæreste, kan være en guidet tur set fra en tidligere hjemløs synsvinkel. En lærerig oplevelse der bringer ham eller hende rundt i København, hvor byen bliver set fra en noget anden vinkel.

Fra: 140 kr.​

køb et Matas gavekort i gave

​Gavekort

​Et gavekort er ikke særlig personligt eller romantisk, men måske i har været sammen i mange år? Her kan gavekort være den gode ting, så hun eller han kan finde noget selv, for det er jo trods alt tanken der tæller.

Fra: 50 kr.​

køb det sjove kærlighedsspil i adventsgave til din partner

​52 Weeks of Romance 

​​En gave der byder på 52 ugers romantik. Der er to poser med 26 kort i hver, som byder på opgaver i "skal igennem" hver uge i et helt år. Disse opgaver er tjenester for hinanden ud i det romantiske, og hvilken måned er bedre at starte romantikken på, end december?

Fra: 119 kr.​

4.7/5 (46 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: