Pakkekalender

brug de gode ideer til pakkekalender og kalendergaver

Søger du efter gode ideer til en pakkekalender til børn eller voksne, eller måske bare inspiration til hvordan du laver en selv med små kalendergaver?

​Det er netop, hvad du finder masser inspiration til lige her, så du kan overraske børn eller voksne til den 1 december i 2018 hvor første pakke skal åbnes. Du finder nemlig både ideer til de færdige kalendere indenfor alle aldersgrupper, og selvfølgelig lidt indspiration indenfor kalendergaver til de 24 juledage, som også med fordel, kan bruges som inspiration til adventsgaver.

Indholdsfortegnelse

Hvad er den bedste pakkekalender?

Vi er alle forskellige og har forskellige budgetter og forventninger, men fælles ​for hvad den gode pakkekalender kan være, så er det selvfølgelig at barnet, kæresten eller anden modtager, bliver glad for ideen og selvfølgelig også indholdet.

Det er ikke billigt at lave en pakkekalender med 24 købte gaver til børn eller voksne. Derfor er det selvfølgelig også kun en god ide at give en pakkekalender til børn indtil de rammer teenagealderen. Teenagere har ikke helt glæden for de små ​kalendergaver som dengang, hvor de var børn. Her er det mere fordelagtigt at give en adventskalender/søndagsgaver, der består af en gave på hver af de 4 adventssøndage i julen.

Færdige pakkekalendere til børn

Det er heldigvis nemt at finde en ​julekalender til drenge og piger i forskellige aldre. Du finder nemlig et ret stort udvalg af forskellige muligheder, som vi viser dig inspiration til lige her.

giv den sjove pixi pakkekalender til den helt lille

​Pixi julekalender

​Til den helt lille som måske ikke helt forstår det med julekalender endnu, kunne du overveje at give den søde pixi julekalender. Du får en kalender der indeholder 24 indpakkede pixibøger som drengen eller pigen kan få meget glæde af fremefter. Pixi er også perfekt som julegaver til de helt små børn.

Fra: 179 kr.​


giv den gode julekalender til pigen

Pakkekalender til piger i forskellige aldre

Ved pakkekalender.dk finder du de gode færdige kalendere til både drenge og piger. Til pigerne finder du kalendere til aldergrupperne 2-3 år, 4-5 år, 6-8 år, 9-11 år og 12-14 år. Indholdet byder på forskellige ting hvor de små f.eks. får tusser, hoppebold, malebog m.m. Man kan argumenter for adventsgaver til 12-14 årige frem for denne kalender, men under de​ teenage aldersgruppen, er kalendere den gode, hurtige og nemme løsning for dig.


Fra: 400 kr.​


find den færdige pakkekalender til drenge

Pakkekalender til drenge

Ligesom med pigerne, så finder du også det udvalg af forskellige kalendere til drenge i alle aldre. Kalenderne er opdelt i samme aldersgrupper som pigerne, og byder på samme indhold der dog er målrettet til det drenge finder sjovt.

Fra: 400 kr.​


køb en sjov lego julekalender til børnene

Lego julekalendere

Til piger og drenge fra ca. 4 år og opefter, her er Lego noget der fascinerer og underholder mange. Det kunne en Lego pakkekalender med 24 låger også være. Du finder forskellige temaer og modeller så der burde være noget til alderen og typen som du skal finde på noget sjovt til.

Fra: 179 kr.​


køb Frozen pakkekalender til piger

Frost julekalender

Til den lille pige hvis forelskelse i Elsa ingen ende vil tage, her kan du gøre livet vildt fedt for hende, med den søde Frost julekalender. Her får hun en lille plastik ting hver dag, som er prydet med Elsa, Anna eller måske Olav. Det gør tingene nemt om morgenen inden børnehave, hvor det dog kan være svært at forklare, det nok ikke er smart at have disse små ting op med og vise til de andre.

Fra: 179 kr.​


Køb Brandman Sam julekalender til drengen

Brandmand Sam julekalender

Superhelten Brandman Sam er måske den lille drengs pendant til pigernes Frost forelskelse. Sam er nemlig en superhelt der kan alt, og her kan kalenderen være dagens fede højdepunkt at stå op til hver morgen for ham.

Fra: 149 kr.​


køb en god Brio julekalender til den lille

Brio julekalender til den lille

Selvom en julekalender ikke er tilrådeligt før barnet forstår bare lidt af konceptet, så kunne en Brio julekalender måske være den sjove ting for ham eller hende, der ikke har alderen til at smage og sluge alting. Måske i kombination med en af de gode Brio julegaver til børn.

Fra: 279 kr.​


giv en hotwheels julekalender i gave

HotWheels julekalender til drenge

Til drengen der er begyndt at elske biler overalt, her kunne en Hotwheels julekalender måske være det helt rigtige. At stå op om morgenen og åbne en låge der byder på noget fedt, det giver en lækker indre glæde i barnet. Denne kalender byder godt nok ikke på 24 biler, men derimod 8 og 16 tilbehørsdele.

Fra: 249 kr.​


find den sjove Playmobil pakkekalender til børn

Playmobil pakkekalender

Nogen er til Lego og andre er til Playmobil. Hvis barnet eller børnene du skal finde på en pakkekalender til, er til Playmobil, så er det selvfølgelig en Playmobil julekalender fra årets udvalg, der er den perfekte overraskelse den 1 december. Her kan du med fordel vælge en af modellerne, der måske også ligger blandt årets julegaver under træet.

Fra: 179 kr.​


giv den populære Paw Patrol kalender til børn

​Paw Patrol julekalender

​Paw Patrol er populær for de fleste børn ser jo Ramasjang, og her er Paw Patrol med stor sandsynlighed noget, som dit barn eller børn måske elsker. Derfor kunne årets nye sjove kalender fra Paw Patrol være den genkendelige ting for ham eller hende.

Fra: 279 kr.​


Giv den sjove disney julekalender med små bøger

​Disney julekalender m. små bøger

​En pendant til Pixi julekalender er denne fra Disney. Du får en julekalender som indeholder 24 låger med små bøger. Bøgerne dækker over historier fra Disneys univers af sjove figurer og oplevelser, som kunne være den sjove ting til drengen eller pigen.

Fra: 249 kr.​


giv den sjove julekalender til børn

Play-Doh julekalender

Modellervoks er fedt og selvfølgelig kan du også finde en Play-Doh julekalender til hende eller ham. Man kan argumenter for om modellervoks er smart legetøj om morgenen hvor man skal ud af døren til børnehave og arbejde, men det er noget de fleste børn elsker at lege med.

Fra: 149 kr.​


giv drenge og piger den sjove Ramasjang julekalender

Ramasjang julekalender

Der bliver sagt meget forkelligt om DR, hvilket der ikke er noget nyt i de sidste 30 år. Hvad der dog er nyt, er at Ramasjang i dag byder på børneunderholdning i verdensklasse. Hr. Skæg, Motor Mille og ikke mindst den dejlige upolitiske korrekte sørøver og matros hypnotiser rigtig mange børn. Det gør Ramasjang julekalender til et godt valg der ikke kan fejle.

Fra: 249 kr.​


giv den sjove Rasmus Klump pakkekalender til december

Rasmus Klump

Rasmus Klump er den søde historie som de små elsker. Den slår nok hverken Frost eller Ramasjang men dog er Rasmus Klump noget som går igen gennem generationer, og derfor kan den være det rigtige valg til den lille.

Fra: 149 kr.​


giv den billige perleplade pakkekalender 1 december

Julekalender med perleplade

Til pigen der elsker at lege med perler kunne en sød julekalender med perler måske være det helt perfekte valg. Der kan laves en lille ny plade som kan stryges og måske bruges som en sød gave fra hende.

Fra: 189 kr.​


køb den sjove minions julekalender til børnene

​Despicable Me julekalender

​Søger du den lidt anderledes men sjove julekalender, så kunne Mega Bloks Minions Despicable Me julekalenderen måske være det helt rigtige valg. Det sjove valg til børn i aldersgruppen 6-7-8 år.

Fra: 149 kr.​


køb de tyske julekalendere med sjovt legetøj til børnene

​Schleich julekalendere

​Schleich er det populære tyske legetøj der kommer i mange forskellige varianter. Det er ikke så populært som Lego eller Playmobil i Danmark, men det er godt på vej, for du får nemlig rigtig mange sjove ting som bondegårdsdyr, søde feer og andet som drenge og piger finder super sjovt. En sjov julekalender med bondegårsdyr, eller en verden med feer som især piger er vilde med, kunne være årets sjove julekalender til december måned.

Fra: 279 kr.​


giv en sjov star wars pakkekalender til drengen

​Star Wars julekalender

​Til drenge der elsker Star Wars kunne du overveje om en af de forskellige Star Wars kalendere er det helt rigtige. Du finder flere forskellige små ting som penalhus, nøglering, figurer og andet i kalenderen.

Fra: 149 kr.​


giv en sjov Byggemand bob julekalender til drenge

​Byggemand bob

​Til den lille dreng der er vild med Byggemand Bob, kan du give den billige julekalender i temaet. Kalenderen giver ham små sjove ting, hvor du selvfølgelig skal huske, at han skal være over alderen med at proppe alting i munden.

Fra: 99,95 kr.​


giv pigen den fede My Little Pony pakkekalender

​My little Pony julekalender

​Er pigen skudt i My Little Pony og må eje mindst 10 forskellige nuancer af den stort set samme hest? Så er det helt sikkert denne julekalender du skal give hende. Kalenderen giver hende små sjove ting som hårspænder, smykker og andet til piger.

Fra: 149 kr.​


giv en sjov julekalender med Cars til drenge

​Disney Cars

​En anden julekalender med et velkendt tema til drenge kunne være Cars julekalenderen. Kalenderen ligesom alle de andre, kommer med små ting til barnet, hvor temaet nok er hvad der fascinerer barnet mest.

Fra: 261 kr.​


Giv pigen den velkendte adventskalender til december

​Trolls adventskalender

​Trolls er ikke så populær som Frozen, Lego, Paw Patrol og andet, men det er dog blevet mere og mere udbredt i Danmark. Hvis du skal finde på noget til pigen, så kunne denne Trolls kalender med forskellige små pige ting måske være den helt rigtige.

Fra: 199 kr.​


​Ideer til teenagere

​Der findes flere forskellige gode ideer til teenagerens julekalender, hvor du med fordel også kan bruge mange af de forskellige gode ideer til voksne.

Brug den populære Jelly Belly adventskalender

​Jelly Belly julekalender

​Køb den søde Jelly Belly julekalender til pigen eller drengen der elsker udsøgt slik. En ideel julekalender både til teenagere og voksne som elsker det populære amerikanske slik, som bliver mere og mere udbredt i Danmark, for det smager super lækkert.

Fra: 199 kr.​


giv en skøn makeup julekalender til hende

​W7 skønhedskalender

​Giv teenagepigen den sjove makeup og skønhedsjulekalender der byder på forskellige produkter som lipgloss, mascara, pudder og meget andet. En sjov ide til hende der er begyndt at gå op i sit udseende.

Fra: 199 kr.​


giv den sjove ting til teenageren

​Gadgets og sjov

​Giv den sjove kalender som indeholder forskellige sjove ting og gadgets. Du får en kalender der indeholder diverse små ting som kan give et grin, men også ting der kan være super praktisk for et ungt menneske.

Fra: 599 kr.​


giv den gode træningsjulekalender til teenagedrengen

Pakkekalender til teenageren der træner

Til teenageren eller ham/hende der går op i at træne, kunne du give den sjove trænings pakkekalender. Du får en sjov kalender der består af 24 små pakker indenfor tilskud eller udstyr til træningen af formen og musklerne. Det er især velegnet til teenagere, som om nogen er de sværeste at finde på noget godt til. Den eneste ulempe ved denne er dog, at gaverne ikke er pakket ind hvilket dog forhåbentlig er ændret ved årets udgave.

Fra: 399 kr.​


giv den unge mand den stærke chili julekalender

​Chili Klaus julekalender

​Til den unge mand der er hooked på hele chili dillen, her kunne den sjove julekalender være årets Chili Klaus julekalender. Du finder den mange steder som Netto, Magasin og selvfølgelig også online ved mandens egen webshop.

Fra: 270 kr.​


giv den sjove julekalender med neglelak til hende

​Ciaté julekalender

​Til den unge pige eller ældre kvinde, der elsker at eksperimenter med flotte negle, vil en julekalender med fede miniflasker fra Ciaté måske vække glæde? En sjov pakkekalender med 24 låger til hende.

Fra: 249 kr.​


Færdig pakkekalender til voksne​

Hvis du leder efter en god ​julekalender overraskelse til kæresten, manden, konen, mor/bedstemor eller måske til en stor teenager, så finder du et lækkert udvalg af både sjove, praktiske og lækre ting til sanserne.

giv den lækre rom pakkekalender til manden

Rom julekalender til manden

Til kæresten, manden eller far der skal forkæles med en sød overraskelse, kunne den sjove 24 Days of Rum kalender måske være det helt rigtige. En ny rom der kan nydes hver dag, er den perfekte ting til ham der elsker rom eller bare de søde glæder i livet.

Fra: 598 kr.​


Køb The Body Shop julekalender til hende

​BodyShop julekalender til hende

​Du kunne overraske din kæreste, mor, veninde, søster, datter eller anden kvinde med den populære skønhedsjulekalender fra The Body Shop. Kalenderen kommer i tre forskellige varianter, hvor den billigste starter ved 595 kr. En populær julekalender til hende som nok vil overraske glædeligt og indholdet er velegnet som julegaveideer til hende.

Fra: 595 kr.​


køb en lækker chokoladekalender til den voksne

Luksus chokolade julekalender

En lækker chokolade julekalender der indeholder 24 stykker håndlavede dessertchokolader, er måske den lækre luksus overraskelse til hende eller ham. Denne kalender giver dig håndlavet chokolade fra Kathrine Andersen chokolade der består af 100% naturlige råvarer.

Fra: 249 kr.​


giv hende den lækre julekalender med lækkerier fra Bornholm

Pakkekalender med Bornholm lækkerier

Bornholm byder på mange lækre ting udover sommer, sol og folkemøde, for her finder du rigtig mange lækre kvalitets ting til ganen. Det kan du give i gave hvor hver dag byder på forskellige specialiteter fra solskinsøen som Svaneke øl, bolsjer, Nexø-vas, pikant rugekiks, Bornholmer te og meget andet.

Fra: 599 kr.​


giv en eksklusiv gin pakkekalender til ham

​Gin adventskalender

​Køb den lækre gin julekalender der byder på 24 forskellige udsøgte varianter af gin. Amazin Spirit og Mac Y har skabt deres lækre serie af julekalendere indenfor rom, whisky og denne gin kalenderen. Her får du 24 forskellige slags gin der er nøje udvalgt af de førende gin eksperter, så ham du skal give den til, får absolut kræs for smagssanserne.

Fra: 549 kr.​


giv den eksklusive whisky julekalender til bedstefar

​Whisky julekalender

​Hvis gin ikke lige er noget for din far, bror, mand, bedstefar eller anden mand, så kunne rom eller whisky julekalenderen fra Amazin Spirit måske være det rigtige. Mac Y som er førende whisky ekspert i Danmark har ligesom med gin, udvalgt flere forskellige varianter af gode whisky smage til årets lækre julekalender til mænd.

Fra: 549 kr.​


køb den billige julekalender med Pukka te

​Pukka te julekalender

​Giv denne Pukka te kalender som årets gode og billige julekalender til te elskeren. Du får en kalender med 24 te breve der byder på forskellige smage indenfor Pukka.

Fra: 99 kr.​


køb den sjove pakkekalender til handymanden

Handyman førstehjælps kalender

En sjov gaveide til den unge mand eller ham der skal i gang med at være handyman derhjemme, er denne pakkekalender der indeholder forskellige små stykker værktøj. 24 dage med forskelligt udstyr som bitssæt, polsøger, skruenøgle, glasskraber, vaterpas, skydelære og andet som kan være ret nødvendigt til at ordne ting, hvilket alle kommer til fra tid til anden.

Fra: 995 kr.​


giv hende en lækker pakkekalender med hudplejeprodukter

​Babor julekalender

​Til hende der skal forkæles med skønhed, vil denne julekalender med hudpleje måske være perfekt. Du får en julekalender der byder på forskellige hudpleje ting, som hun kan nyde hver aften efter en lang dag i skole eller arbejde.

Fra: 448 kr.​


giv en lækker pakkekalender med specialiteter til bedsteforældre

Pakkekalender med specialiteter

Hvis du skal forkæle din partner eller måske forældre så kunne en kalender med specialiteter måske være det, som han, hun eller de bliver glade for. Det kunne være en kalender med italienske lækkerier til smagssanserne, den blandet med både drikkelse og sødt eller måske den dejlige alkoholfrie kalender.

Fra: 399 kr.​


giv hende det udsøgte i årets pakkekalender

​Det udsøgte slik

​Det udsøgte slik finder du mange forskellige varianter som Summerbird, Johan Bülow og også med de lækre smage fra Cocoture, Lakridseriet og Kjaramjel Fabrikken. Du får nemlig udsøgt slik fra de tre sidste brands i denne julekalender der er velegnet til både unge som gamle.

Fra: 329 kr.​


giv den lækre skønheds julekalender til piger og kvinder

​Hotmakeup julekalender til hende

​Et godt alternativ til de velkendte Matas eller Bodyshop pakkekalendere kan være denne fra hotmakeup. I denne får du ligesom med de andre, lækre skønhedsting som den gode overraskelse hver dag i december.  En lækker pakkekalender til hende som elsker skønne overraskelser gennem december måned.

Fra: 900 kr.​


giv noget lækkert te, kaffe eller chokolade som julekalender

Chokolade, te eller kaffe

Den perfekte pakkekalender til forældre eller bedsteforældre kunne være denne type kalender der giver både chokolade, te og kaffe til ham, hende eller dem. En lækker kombination af forskellige ting til voksne, der giver nye smagsoplevelser hver dag frem mod juleaften.

Fra: 399 kr.​


find den lækre ting til manden

Lækkerier til ham

Denne kalender med forskellige lækre ting til maven er særdeles velegnet til mænd. Her får du nemlig ting som øl, vin og sødt som forkæler ham der elsker lidt godt eller sødt til ganen. Du finder forskellige størrelser og priser med denne pakkekalender til ham.

Fra: 500 kr.​


find den rigtige kalender til julen

Sødt til hende

Du finder selvfølgelig også pakkekalendere med sødt til hende, som kan være den perfekte kalender til kæresten, konen, mor eller bedstemor. Du finder også her forskellige størrelser og priser.

Fra: 399 kr.​


køb den dejlige luksus pakkekalender til hende

Luksus kalenderen til hende

En luksus pakkekalender indeholdende 18 forskellige lækre gaver indenfor personlig pleje og 6 søde ting til ganen er, hvad du får med denne kalender du finder ved Pakkekalender.dk. Den dyre luksus kalender til at overraske til veninde, partner, mor eller anden kvinde med.

Fra: 999 kr.​


giv den lækre lakrids julekalender til mormor

​Lakrids by Johan Bülow

​Leder du efter den søde julekalender til din mor, bedsteforældre eller måske kæresten, så kunne julekalenderen der byder på 24 låger med Johan Bülow være den eksklusive ting til ganen i december.

Fra: 300 kr.​


køb en god julekalender til mormor

Den søde pakkekalender til bedsteforældre

Hvis du leder efter den søde kalender til dine forældre eller bedsteforældre, så kunne denne kalender indeholdende forskellige lækkerier og sjove ting, måske være det perfekte til at skabe glæde ved de ældre mennnesker.

Fra: 399 kr.​


giv en økologisk saft julekalender til hende

​Sobogaard økologisk saft julekalender

​En noget anderledes men absolut eksklusiv gaveide til jul, er denne økologiske julekalender der indeholder forskellige saftsmage. 24 forskellige smagsvarianter til hende eller ham som ønsker det sunde og naturlige produkt.

Fra: 349 kr.​


italienske specialiteter er den perfekte nydelse i december

Italienske specialiteter

Hvis konen eller manden elsker Italien for især de kulinariske lækkerier, så kunne du overraske med julekalenderen der byder forskellige italienske lækkerier.

24 dage med forskellige ting fra støvlelandet giver dagen et godt pift med måske dejlige associationer til det på mange måder, fortryllende land.

Fra: 599 kr.​


giv den lækre julekalender med karameller

​Karamelleriet julekalender

Hvis du give hende noget udsøgt, som er lidt anderledes for julens lækkerier, så er denne julekalender med karameller absolut et godt valg. Karamelleriets julekalender byder på 24 låger der hver gemmer på 2 himmelsker stykker af det håndlavet karamel.

Fra: 249 kr.​


køb en lækker portvins pakkekalender i gave

​Portvin til kenderen

​Søger du den udsøgte ting til ham eller hende som elsker søde ting som portvin? Giv den lækre portvin julekalender der byder på smage fra vinhuset Quevedo. En populær gave der glæder i julen.

Fra: 599 kr.​


giv brygmesterens øl julekalender til mænd

​Brygmesterens øl julekalender

​Til mænd i alle aldre der skal forkæles, kunne den populære øl julekalender fra Thisted Bryghus være det helt perfekte. Brygmesterens øl julekalender der indeholder 24 forskellige lækre øl, er en populær julekalender der hurtigt bliver udsolgt ved de forskellige forhandlere.

Fra: 299 kr.​


giv en te pakkekalender til konen

Te julekalender

Til hende der ikke kan leve uden sin daglige te, ville en te pakkekalender med mange forskellige slags smagsvarianter, måske være den søde gave at åbne hver morgen gennem december. Ved Teacup finder du forskellige varianter af kalendere, der dog har det til fælles, at de byder på forskellige lækre te til hende.

Fra: 225 kr.​


giv den eksklusive økologiske julekalender

​Woodshade økologisk chokolade

​Leder du efter den eksklusive og lækre julekalender, så kunne denne økologiske chokoladekalender måske være det rigtige. Håndlavet konfekt chokolade der forkæler smagssanserne og perfekt at give til alle voksne der nyder kvalitet.


Fra: 349 kr.​


giv den eksklusive Summerbird skuffe julekalender til forældre

​Summerbird Chiffoniere

​Summerbird skaber det eksklusive og udsøgte chokolade der smager himmelsk. Her er Summerbird julekalenderen med 24 skuffer der hver gemmer på 2 stykker, den perfekte julekalender at forkæle forældre, bedsteforældre eller kæresten med.

Fra: 448 kr.​


giv den lækre marcipan julekalender til konen

​Special retor julekalender

​Køb en lækker julekalender med marcipan og chokolade i gave til bedsteforældrene, forældre eller måske til kæresten? De søde sager hører sig til i julen, og hvorfor ikke også med en lækker julekalender til voksne.

Fra: 139 kr.​


køb en fed lækker øl julekalender med 24 juleøl

​Juleøl kalender til manden

​Køb en klassisk øl pakkekalender der indeholder 24 forskellige danske juleøl. Der hører sig juleøl til i julen, og hvorfor ikke forkæle en mand der sætter pris på julesmagen, med 24 øl fra Hancock, Thisted og andre danske bryggerier - Måske også som ide til den anderledes julegave til ham?

Fra: 599 kr.​


køb den frække julekalender til din partner

Den frække pakkekalender til par

Du finder selvfølgelig også forskellige frække pakkekalendere der kunne skab sjov gennem de søde juledage. Denne kalender byder på forskellige romantiske, søde og de mere frække ting i form af voksenlegetøj.

Fra: 999 kr.​


giv den frække julekalender til din partner

Sinful julekalender

En anden fræk julekalender til kæresten der indeholder voksenlegetøj er denne pakkekalender du kan købe ved Sinful. 24 frække ting der kan spice romantikken og soveværelses legen op gennem hele december måned.

Fra: 699 kr.​


giv den erotiske pakkekalender til kæresten hende

​Amorelie pakkekalender

​En noget dyrere version af de frække adventskalenderen til kæreste eller patner, kunne være denne Amorelie erotiske julekalender. Den indeholder også forskellige frække ting til parforholdet i soveværelset, og måske det er denne, som du skal overraske med til december?

Fra: 1399 kr.​


Pakke-, jule- eller adventskalender?

Hvis du undrer dig over de forskellige betegnelser som der bliver brugt, så er en adventskalender det engelske ord for pakkekalender. Julekalender var som udgangspunkt, en kalender med låger og sidenhen kom der legetøj i, og ordet pakkekalender blev anvendelige for disse.

I dag er de tre forskellige betegnelser dog stort set gældende for en og samme ting. Den eneste undtagelse er, at få forhandlere i Danmark faktisk er begyndt at sælge adventskaldere som kun indeholder 4 gaver til hver adventssøndag, men der er dog ikke mange.

Hvornår skal du begynde at give pakkekalender til børn?

Det sværeste med julekalender til børn er, hvornår du skal starte på det, og hvornår du skal slutte med at give den.

Det med at nissen eller julemanden kommer forbi og putter en gave i julesokken eller at barnet må åbne en låge hver dag gennem december, er en sød tradition som du kan starte ret hurtigt på.

Omkring 2 års alderen er de fleste børn bevidste nok til at forstå at kalendergaven er noget, som han eller hun får hver dag – Det er lidt hårdt at forstå det også ophører, men det er en helt anden snak.

Så ved 2 års alderen hvis du/i lyster, så er det et godt sted at starte med den søde tradition, hvor julesokken er nemmest at håndterer indtil barnet bliver 3 år og chancerne for at samtlige gaver bliver åbnet på en gang, er nemmere at håndterer.

Lav selv pakkekalender

Indpakningen af kalenderen skal selvfølgelig også klares når man laver sin egen fremfor den færdige pakkekalender. Det kan heldigvis gøres ret nemt og billigt, helt som at du selvfølgelig kan finde forskellige former for den færdige pakkekalender der skal fyldes op med 24 gaver. Et par gode ideer til udformning af en pakkekalender du selv fylder, finder du flere ideer til her, hvor vi har fundet inspiration der både dækker de små og de voksne.

brug den nemme løsning til børnenes julekalenderPapirposer

Find 24 papirposer som du kan købe små og lidt større størrelser, hvor du klister 24 mærker med numre fra 1 til 24 på hver pakke.

Du finder poser med numre ved Sjovhilsen.dk her

 

brug den gode bland selv julekalenderBland selv julekalender med forskellige motiver

Du kan for omkring 70 kr. købe en sød kasse der indeholder 24 rum, hvor du kan fylde gaver i. Disse rum kommer med låger, så du har faktisk skabt en klassisk julekalender, dog bare med den fordel, at du helt selv bestemmmer indholdet. Ganske nem, hurtig og velegnet til både børn og voksne, for du finder flere forskellige flotte motiver til kassen.

Find de smarte kasser ved Billigvoks lige her

 

brug den gratis måde at skabe en pakkekalender til børneneBrug en gren

Du kan finde en stor gren der er dekorativ, som kan agerer holder for gaverne, hvilket med 24 pakker kan pyntes som et helt juletræ. En nem, billig og hurtig løsning til en flot og anderledes indpakning af julekalender. Hvis det er til børn, så kan det være en fordel med julesokken som den bedste løsning, hvis denne eller disse ikke forstår det med at man ikke må tage alle 24 pakker på en gang.

Du finder søde billige julesokker ved Eurotoys

 

køb den elegante julekalender indpakning med udformning af adventskransJulekalender fra Philippi

Hvis du vil skabe den hyggelige og smukke ”hjemmelavet” pakkekalender til hende, ham eller dem, kunne den eksklusive og dekorative indpakning fra Philippi være ideel. Til en julekalender er det en dyr ting, men hvis du tænker over at den kan bruges igen og igen hver jul, så kunne det være en super flot investering.

Find den elegante julekalender indpakning ved Gaveideer.dk

 

Brug den elegante og billige House Doctor julekalenderHouse Doctor

Til omkring 100 kr. kan du købe denne klassiske House Doctor kalender hvor du kan hænge 24 pakker på med et bånd på hver ring. En smuk og dekorativ der pynter i den traditionelle form, men dog samtidig er fornyet i et enkelt og smuk look.

Du finder House Doctor kalenderen til 99 kr. ved Coolshop

 

brug den flotte Ferm Living julekalenderFerm Living

En noget dyrere, kraftigere og større version er den elegante kalender fra Ferm Living. Her får du nemlig 24 lommer hvor du kan putte pakkerne i, men prisen er dog også tre gange større end House Doctor kalenderen.

Ferm Living julekalenderen finder du til 279,- kr. her

 

køb det søde julekalender tog til barnetPakkekalender tog til de små

Til de helt små kunne den flotte indpakning af årets julekalender være dette sjove tog. 24 vogne og et lokomotiv hvor du kan placerer små ting til ham eller hende.

Find det søde tog i træ til 100 kr. her

 

køb den sjove julekalender udformning til børnFlot julemarked motiv

En særdeles flot udseende julekalender kunne være denne kasse der er udsmykket som et klassisk tysk julemarked. Det er en super hyggelig julekalender med 24 kasser til en lille kalendergave, men den koster dog også omkring 400 kr. Du finder disse i flere forskellige versioner og priser.

Du finder det store udvalg til børnene ved Eurotoys her

 

Hvordan du laver den billige ​kalender?

Da der skal bruges 24 gaver som du skal købe, så er ordet billig måske så meget sagt. Dog kan du skabe den billige kalender ved at fordele budgettet på gaverne, så de dyreste kommer sidst eller i weekenden. De billigere gaver kan du så fylde ud med noget yndlings slik, hvilket de fleste børn og voksne kan lide. Her er ideer som vingummi, lakrids, chokolade, kinderæg eller måske også gratis tjenester i kalenderen til kæresten perfekte kalendergaver.

Et godt alternativ til det med at lave din egen pakkekalender med 24 gaver, er en færdig pakkekalender – Du kan med fordel finde gode ideer ved Pakkekalender.dk online her

Se videoen her fra Bog & ide, hvor du får inspiration til at skabe din hjemmelavet julekalender:


Kalendergaver til børn

Hvis du søger inspiration til små og gode pakkekalender gaver til børn, så har vi har samlet et udvalg af forskellige ideer til drenge og piger.

Forskellige kalendergaveideer til drenge og piger:

 • En god billig ide kunne være en lille pose af hans eller hendes yndlingsslik
 • Til piger kunne en neglelak være den sjove gave
 • Læbepomade til den tørre og måske kolde vinter gennem december
 • En cool nøglering til det større barn
 • En af de små seje biler til drengen
 • Legemad til de mindre børn
 • Perlesæt ellerlignede krea legetøj
 • Bondegårdsdyr
 • Et lille sjovt puslespil
 • Badedyr til de små
 • Pixiebøger til de mindre børn
 • Giv en eller flere af de udløbet billige bøger fra biblioteket til de større børn
 • Små ting til de mindste – Find små gaver ved Babygear her
 • Klistermærker og sjove ting som du kan finde ved Sjovhilsen lige her

Kalendergave ideer til teenageren

Teenagealderen betyder som regel at det er bedre med adventsgaver til ham og hende fremfor den færdiglavet købte kalender. Du kan vælge at lave din egen kalender med 24 gaveideer, men disse bliver dog en hel del dyrere. Forventningen og glæden ved at få 24 små billige ting er ikke tilstede på samme måde som ved børn, men med lidt kreativitet og det noget større budget, kan du lave din egen gode kalender.

 • Lotto: Giv en lotto kupon til en af dagene. Her har drengen eller pigen mulighed for alt mellem fugl og fisk og derfor kunne det være en sjov gave – nok mest hvis teenageren vinder penge.
 • Dagligdags ting der bruges: En tandbørste er noget han eller hun bruger hver dag, og som sådan kunne det være en kærkommen måde at få undskiftet den.
 • Voks: Mange drenge bruger lang tid på at sætte håret rigtigt, og her kunne ID eller andet voks være den gode nyttige ting til drengen.
 • Neglelak: Det er selvfølgelig ikke alle piger men dog elsker en stor del at lege med neglelak. Her kan du med fordel finde billige neglelakker der kan dække indtil flere dage.
 • Sæbe: Noget lækkert sæbe til teenagepigen kunne være en god billig kalendergave.
 • Slik: Slik kan fylde mange kalenderdage ud, da de fleste elsker slik og slik kommer i rigtig mange forskellige afskygninger. 

Ideer til voksne

Hvis du gerne vil lave din egen kalender til kæresten, konen, manden eller måske bedstemor, så finder du inspiration til forskellige pakkekalender gaver her, hvor du med fordel også kan se den gode inspiration ved Alt.dk her.

 • Praktiske tjenester: Den billige og gratis gaveide der kan bruges til adskillige dage gennem december er gratis tjenester. Her kan det være alt indenfor daglige praktiske gøremål som opvask, tøjvask, børnepasning, lækker middag, støvsuge, vaske tøj, gåtur m.m. Det er noget der kan bruges til de fleste mennesker hvad end relation du har til denne.
 • Personlige tjenester: De mere personlige tjenester som fodmassage, rygmassage og lignede er perfekt som søde gratis kalendergaver til kæresten/partner.
 • De frække ting: De mere frække ting ud i det mere erotiske er selvfølgelig også gode kalendergaver. Til børnefamilier hvor tiden er noget mere presset, er det oplagte gaver som din kæreste kunne få fredag, lørdag eller søndag hvor aftenen kan byde på indløsning af dagens gave.
 • Oplevelser: Til weekenden kan du give en lidt større gave i form af oplevelser. Det kan være alt fra en biograftur, tur i skøjtehallen, brunch eller noget andet som vil falde i modtagerens smag.
 • Billige sjove gadgets: Sjove gadgets du kan gå ned og købe i Tiger eller hvis du skal finde flere, med fordel finder online ved Coolstuff, er noget der kan fylde det store antal af gaver ud.
 • Hudpleje: Forskellige cremer, ansigtshudpleje, masker og andet fra det store udbud der heldigvis også kommer i rigtig mange forskellige prisklasser i både den billige og dyre ende.
 • Gavekort Itunes: Giv et Itunes gavekort til ham eller hende der ejer en Iphone.
 • Hårpleje: Giv noget lækkert olie, shampoo eller andet i gave til både ham og hende.
 • Delikatesser: Forskellige delikatesser i hans eller hendes smag kan fylde alle 24 pakker. Det kan være stort set alt indenfor ting der giver god smag.
 • Leggins: Til hende kunne en af dagene være en pakke med et par leggings i samme stil som hun bærer nu.
 • Kaffe: Forskelligt kvalitetskaffe til ham eller hende der elsker en god kaffe.
 • Te: Det samme gør sig gældende for te, hvor te-elskeren selvfølgelig skal have forskelligt lækkert te.
 • Lækkert til ganen: Giv noget sødt eller smagfuldt indenfor modtagerens smag. 

Historien bag pakkekalenderen?

Kender du ikke til historien bag den årlige pakkekalender/julekalender tradition?

Julekalenderen tog sit indtog blandt den brede befolkning i Danmark omkring 1930 hvor tradition fra Tyskland blev udbredt. Børnenes julekalender var den første datokalender, der bød på 24 numre med vers bagved ala den kendte U-landskalender.

Hurtigt blev traditionen videreudviklet hvor pakkekalenderen i den vante form blev udbredt i tiden efter anden verdenskrig. I starten var udvalget og ideerne ikke så raffineret som i dag, hvor du som vist her på siden, kan finde pakkekalendere med alverdens indhold til alle slags gavemodtagere. Selv Dansk Tipstjenestes skrabekalender der blev udgivet i 1994, er blevet en fast tradition i mange familier.

Julesok eller adventskalender som alternativ?

Alternativet til pakkekalenderen kunne være den klassiske julesok som de små er bedre til at administerer eller adventsgaver som især er velegnet til teenagere.

Julesokken som er en amerikansk tradition er den perfekte løsning til de børn der ikke kan administrer at have 24 pakker hængede foran snuden på en. Derudover er det også den gode løsning til forældrene, for så behøver du ikke nødvendigvis have alle 24 pakker købt, indpakket og hængt op fra den 1 december og frem.

Adventsgaver er den ideelle løsning til de store børn som ikke bliver specielt glædelig overrasket og har forventningens glæde over en daglig pakke som nissen nok ikke kommer med alligevel, er de 4 søndagsgaver der gives på hver adventssøndag det rigtige valg.

Bedømmelse
Dato
Produkt
Pakkekalender
Bedømmelse
51star1star1star1star1star