• Home  / 
 • Gavetyper
 •  /  Julekalender – Pakkekalender til børn, ham og hende

Julekalender – Pakkekalender til børn, ham og hende

Søger du efter gode ideer til en pakkekalender til børn eller voksne, eller måske bare inspiration til hvordan du laver en selv indeholdende små kalendergaver?

Måske denne hurtige og nemme løsning  med alders inddelte færdige kalendere ved pakkekalender.dk?

Julekalendere til piger i alle aldre

julekalendere til drenge i alle aldre

dreng-smiler-pakkekalender

Julekalendere til voksne

Køb den rigtige julekalender til voksne

De 10 bedste pakkekalendere i 2019: Vi har udvalgt de absolut bedste julekalendere til dig


Det er endeligt blevet november, hvilket betyder, at der kun er en måned til december og årets jul. Det betyder jo, at vi skal se at komme i julestemning. Det er der mange måder at komme i på, men en sikker vinder er altid en julekalender. Med den bliver man hver eneste dag i hele december mindet om, at det er ved at blive juleaften. Vi har alle sammen prøvet, at få fat i de trælse julekalendere til 20 kroner, som ikke har det mest mindeværdige chokoladeindhold. I år skal det dog være anderledes: Derfor har vi samlet de absolut bedste julekalendere til dig. Der er lidt til alle smage. Lidt til børnene, til den unge, manden, kvinden og parret. God jul!

oekologisk-julekalender

Økologisk julekalender med chokolade

Til den klima- og helsebevidste er der denne økologiske chokoladekalender. Den lækre økologiske chokolade indeholder 70% kakao, og ligger sig dermed i det leje af chokoladeindhold, der gør den spiselig selv for dem som bryder sig mest om lys chokolade og ligeså dem, som foretrækker mørk chokolade; kort sagt er denne lækre chokoladekalender fra Økoladen noget for alle.


Fra: 160 kr.

Giv den stærke chili julekalender til teenagedrenge

​Chili Klaus julekalender

​Til den unge mand der er hooked på hele chili dillen, her kan den sjove julekalender være årets Chili Klaus julekalender. Du finder den mange steder som Netto, Magasin og selvfølgelig også online ved mandens egen webshop.

Fra: 399 kr.

Giv den sjove disney julekalender med små bøger

​Disney julekalender m. små bøger

​En pendant til Pixi julekalender er denne fra Disney. Du får en julekalender der indeholder 24 låger med små bøger. Bøgerne dækker over historier fra Disneys univers af sjove figurer og oplevelser, som kan være den sjove ting til drengen eller pigen.

Fra: 249 kr.​

kaffe-julekalender

Julekalender til kaffeelskeren 

Denne kalender er noget særligt; når man står op om morgenen på en kold decembermorgen, kan man glæde sig til en helt ny smagsoplevelse fra den nye slags kaffe, der ligger og venter på én i kaffekalenderen. Der er samlet 12 slags kaffe fra lokale kaffefarme fra hele verden. Alle disse specialkaffer er håndristet på Coffee Brewer's eget mikroristeri. Man brygger kaffen nemt ved at hælde varmt vand ned i brevet, hvor der ligger friske bønner i. Efter kort tid er ens kaffe brygget og kan hældes i ens yndlingskop.

Fra: 499 kr.​

ække julekalender til din partner

Sinful julekalender

En ​fræk julekalender til kæresten der indeholder voksenlegetøj, er denne pakkekalender, som du kan købe ved Sinful. 24 frække ting der kan spice romantikken og soveværelses legen op gennem hele december måned, og et populært valg blandt mange kærestepar.

Fra: 795 kr.​

lakrids-by-bulow-solo-julekalender

​Lakrids by Johan Bülow

​Leder du efter den søde julekalender til din mor, bedsteforældre eller måske kæresten, så kunne julekalenderen der byder på 24 låger med Johan Bülow være den eksklusive ting til ganen i december.

Fra: 275 kr.

giv den sjove Brio julekalender til 3 årige

Brio julekalender til den lille

Selvom en julekalender ikke er tilrådeligt før barnet forstår bare lidt af konceptet, så kan en Brio julekalender måske være den sjove ting for ham eller hende, der ikke har alderen til at smage og sluge alting. Måske i kombination med en af de gode Brio julegaver til børn.

Fra: 279 kr.​

Færdige pakkekalendere til børn

Det er heldigvis nemt at finde en ​julekalender til drenge og piger i forskellige aldre. Du finder nemlig et ret stort udvalg af forskellige muligheder, som vi viser dig inspiration til lige her.

køb en sjov lego julekalender til børnene

Lego julekalendere

Til piger og drenge fra ca. 4 år og opefter, her er Lego noget der fascinerer og underholder mange. Det kan en Lego pakkekalender med 24 låger også være. Du finder forskellige temaer og modeller så der burde være noget til alderen og typen, som du skal finde på noget sjovt til.

Fra: 169 kr.

Giv den sjove disney julekalender med små bøger

​Disney julekalender m. små bøger

​En pendant til Pixi julekalender er denne fra Disney. Du får en julekalender der indeholder 24 låger med små bøger. Bøgerne dækker over historier fra Disneys univers af sjove figurer og oplevelser, som kan være den sjove ting til drengen eller pigen.

Fra: 249 kr.​

giv den sjove pixi pakkekalender til den helt lille

​Pixi julekalender

​Til den helt lille som måske ikke helt forstår det med julekalender endnu, kan du overveje at give den søde Pixi julekalender. Du får en kalender der indeholder 24 indpakkede pixibøger som drengen eller pigen kan få meget glæde af fremefter. Pixi er også perfekt som julegaver til de helt små børn.

Fra: 189 kr.​

giv den gode julekalender til pigen

Pakkekalender til piger i forskellige aldre

Ved pakkekalender.dk finder du de gode færdige kalendere til både drenge og piger. Til pigerne finder du kalendere til aldergrupperne 2-3 år, 4-5 år, 6-8 år, 9-11 år og 12-14 år. Indholdet byder på forskellige ting hvor de små f.eks. får tusser, hoppebold, malebog m.m. ​


Fra: 400 kr.​

find den færdige pakkekalender til drenge

Pakkekalender til drenge

Helt lige som med pigerne, så finder du også et udvalg af forskellige kalendere til drenge i alle aldre. Kalenderne er opdelt i samme aldersgrupper som pigerne. Og byder på samme indhold, der dog er målrettet til de ting som drenge finder sjovt.

Fra: 400 kr.​

køb de tyske julekalendere med sjovt legetøj til børnene

​Schleich julekalendere

​Schleich er det populære tyske legetøj, der kommer i mange forskellige varianter. Det er ikke så populært som Lego eller Playmobil i Danmark, men det er godt på vej. Du får nemlig rigtig mange sjove ting som bondegårdsdyr, søde feer og andet, som drenge og piger finder super sjovt. Og det er også hvad en Schleich julekalender byder på.

Fra: 299 kr.​

Køb en Hatchimal julekalender til pigen

​​Hatchimal julekalender

​Til barnet der tripper, når Hatchimal kører reklame for deres store bamser på Disney Channel, kan du give denne Hatchimal julekalender. Den indeholder 1 æg, 9 figurer og accessories, som er noget især pigerne elsker.

Fra: 209 kr.​

Giv den lille pige den populære julekalender

​My little Pony julekalender

​Er pigen skudt i My Little Pony, og må eje mindst 10 forskellige nuancer af den stort set samme hest? Så er det helt sikkert denne julekalender du skal give hende. Kalenderen giver hende små sjove ting som hårspænder, smykker og andet til piger.

Fra: 149 kr.​

Køb en Barbie pakkekalender til piger

​​Barbie julekalender 

​​En julekalender til pigerne kan være denne Barbie udgave. Velegnet til pigen der elsker at lege med Barbie, hvor pakkekalenderen indeholder en dukke og forskellige udstyr til denne.

Fra: 299 kr.

Køb Hot Wheels julekalender 2018 til drenge

Hot Wheels julekalender til drenge

Til drengen der er begyndt at elske biler overalt, her kan en Hot Wheels julekalender måske være det helt rigtige. At stå op om morgenen og åbne en låge der byder på noget fedt, det giver en lækker indre glæde i barnet. Denne kalender byder godt nok ikke på 24 biler, men derimod 8 og 16 tilbehørsdele.

Fra: 249 kr.​

Giv pigen den populære Frost julekalender 2018

Frost julekalender

Til den lille pige hvis forelskelse i Elsa ingen ende vil tage, her kan du gøre livet vildt fedt for hende, med den søde Frost julekalender. Her får hun en lille plastik ting hver dag, som er prydet med Elsa, Anna eller måske Olav. Det gør tingene nemt om morgenen inden børnehave, hvor det dog kan være svært at forklare, det nok ikke er smart at have disse små ting op med og vise til de andre.

Fra: 150 kr.​

Køb Brandman Sam julekalender til drengen

Brandmand Sam julekalender

Superhelten Brandman Sam er måske den lille drengs pendant til pigernes Frost forelskelse. Sam er nemlig en superhelt der kan alt. Og her kan kalenderen være dagens fede højdepunkt at stå op til hver morgen for ham.

Fra: 149 kr.​

giv den sjove Brio julekalender til 3 årige

Brio julekalender til den lille

Selvom en julekalender ikke er tilrådeligt før barnet forstår bare lidt af konceptet, så kan en Brio julekalender måske være den sjove ting for ham eller hende, der ikke har alderen til at smage og sluge alting. Måske i kombination med en af de gode Brio julegaver til børn.

Fra: 279 kr.​

find den sjove Playmobil pakkekalender til børn

Playmobil pakkekalender

​Nogen er til Lego, og andre er til Playmobil. Hvis barnet eller børnene du skal finde på en pakkekalender til, er til Playmobil, så er det selvfølgelig en Playmobil julekalender fra årets udvalg, der er den perfekte overraskelse den 1 december. Her kan du med fordel vælge en af modellerne, der måske også ligger blandt årets julegaver under træet.

Fra: 166 kr.

giv en sjov Byggemand bob julekalender til drenge

​Byggemand bob

​Til den lille dreng der er vild med Byggemand Bob, kan du give den billige julekalender i temaet. Kalenderen giver ham små sjove ting, hvor du selvfølgelig skal huske, at han skal være over alderen med at proppe alting i munden.

Fra: 149,95 kr.​

cars-adventskalender

​Disney Cars

​En anden julekalender med et velkendt tema til drenge kan være Cars julekalenderen. Kalenderen ligesom alle de andre, kommer med små ting til barnet, hvor temaet nok er, hvad der fascinerer barnet mest.

Fra: 189,95 kr.

Ideer til teenagere

Der findes flere forskellige gode ideer til teenagerens julekalender, hvor du med fordel også kan bruge mange af de forskellige gode ideer til voksne.

Giv the lækre Bodyshop julekalender til hende

​​Bodyshop beautykalender

​Hvorfor ikke forkæle den store teenagepige/unge dame med den populære skønheds julekalender fra BodyShop? Her finder du tre forskellige kalendere, hvor priserne er 400, 600 og 1000 kr. 

Fra: 395 kr.​

Giv den sjove anti-julekalender til teenagedrenge

​​Anti-julekalender

​​Til teenageren der hader julen og alt andet, kan du give denne sjove anti-julekalender(du kan også give den til alle andre med humor). Kalenderen indeholder 24 ulykkeskager med dystre og negative tekster, helt perfekt til at gøre julen super hyggelig.

Fra: 249 kr.​

NYX Prof. Makeup Love Lust Disco Greatest Hits Advent Calender 2019

NYX prof. makeup beauty julekalender

​Giv teenagepigen den sjove makeup og skønhedsjulekalender der byder på forskellige produkter som lipgloss, øjenskygge, mascara, pudder og meget andet. En sjov ide til hende der er begyndt at gå op i sit udseende.

Fra: 599 kr.​

Giv den stærke chili julekalender til teenagedrenge

​Chili Klaus julekalender

​Til den unge mand der er hooked på hele chili dillen, her kan den sjove julekalender være årets Chili Klaus julekalender. Du finder den mange steder som Netto, Magasin og selvfølgelig også online ved mandens egen webshop.

Fra: 399 kr.

Giv teenageren en Jelly Belly julekalender

​​Jelly Belly Bean Boozled

​​Giv teenagedrengen eller pigen denne noget anderledes Jelly Belly julekalender. Jelly Belly Bean Boozled julekalender kommer med 24 poser Jelly Belly der måske smager knapt så udsøgt ...

Fra: 179 kr.​

Færdig pakkekalender til voksne

Hvis du leder efter en god julekalender overraskelse til kæresten, manden, konen, mor/bedstemor eller måske til en stor teenager, så finder du et lækkert udvalg af både sjove, praktiske og lækre ting til sanserne.

Julekalender-rom-whisky-likør

Rom-, whisky- og ginjulekalender til connoisseuren

Køb en klassisk øl pakkekalender der indeholder 24 slags spiritus. Dette er en sikker vinder til dne smagfulde mand, der vil få sit barskab fyldt op med en masse nye slag spiritusser og måske finde en ny yndlings rom eller whisky henover december; det er om noget en uvurderlig gave. Måske også som ide til den anderledes julegave til ham?

Fra: 499 kr.

ække julekalender til din partner

Sinful julekalender

En ​fræk julekalender til kæresten der indeholder voksenlegetøj, er denne pakkekalender, som du kan købe ved Sinful. 24 frække ting der kan spice romantikken og soveværelses legen op gennem hele december måned, og et populært valg blandt mange kærestepar.

Fra: 795 kr.​

giv den eksklusive Summerbird skuffe julekalender til forældre

​Summerbird Chiffoniere

Summerbird skaber det eksklusive og udsøgte chokolade der smager himmelsk. Her er Summerbird julekalenderen med 24 skuffer der hver gemmer på 2 stykker, den perfekte julekalender til at forkæle forældre, bedsteforældre eller kæresten med.

Fra: 440 kr.

Køb The Body Shop julekalender til hende

​BodyShop julekalender til hende

​Du kan overraske din kæreste, mor, veninde, søster, datter eller anden kvinde med den populære skønhedsjulekalender fra The Body Shop. Kalenderen kommer i tre forskellige varianter, hvor den billigste starter ved 595 kr. En populær julekalender til hende der nok vil overraske glædeligt, og indholdet er velegnet som julegaveideer til hende.

Fra: 595 kr.​

lakrids-by-bulow-solo-julekalender

​Lakrids by Johan Bülow

​Leder du efter den søde julekalender til din mor, bedsteforældre eller måske kæresten, så kunne julekalenderen der byder på 24 låger med Johan Bülow være den eksklusive ting til ganen i december.

Fra: 275 kr.

pukka-julekalender

​Pukka te julekalender

Giv denne Pukka te kalender som årets gode og billige julekalender til te elskeren. Du får en kalender med 24 te breve, der byder på forskellige smage indenfor Pukka.

Fra: 95 kr.

giv hende den lækre julekalender med lækkerier fra Bornholm

Pakkekalender med Bornholm lækkerier

Bornholm byder på mange lækre ting udover sommer, sol og folkemøde, for her finder du rigtig mange lækre kvalitets ting til ganen. Det kan du give i gave hvor hver dag byder på forskellige specialiteter fra solskinsøen som Svaneke øl, bolsjer, Nexø-kvas, pikant rugekiks, Bornholmer te og meget andet.

Fra: 699 kr.

Køb en Mac Ys julekalender 2018

​Whisky julekalender

​Hvis gin ikke lige er noget for din far, bror, mand, bedstefar eller anden mand, så kunne rom eller whisky julekalenderen fra Amazin Spirit måske være det rigtige. Mac Y som er førende whisky ekspert i Danmark har ligesom med gin, udvalgt flere forskellige varianter af gode whisky smage til årets lækre julekalender til mænd.

Fra: 599 kr.​

Køb en hækle eller strikke julekalender fra Mayflower

​​Mayflower hækle / strikke kalender

​Mayflower hækle eller strikke julekalender kommer med fine opskrifter og ting, til at lave det varme til vinteren. En hyggelig julekalender til personen der elsker at strikke eller hækle.

Fra: 999 kr.​

Giv manden en gin pakkekalender til jul

​Gin adventskalender

​Køb den lækre gin julekalender der byder på 24 forskellige udsøgte varianter af gin. ​Du får 24 nummeret flasker gin med forskellig indhold. Dertil får du notekort med oplysninger om gin og smag. En eksklusiv gin kalender til kvinden eller manden der nyder det udsøgte drik - Eller til ham der forebygger mod myg.​

Fra: 1995 kr.​

Karamelleriet julekalender

​Karamelleriet julekalender

Hvis du vil give hende noget udsøgt, der er lidt anderledes for julens lækkerier, så er denne julekalender med karameller absolut et godt valg. Karamelleriets julekalender byder på 24 låger, der hver gemmer på to himmelske stykker af det håndlavet karamel.

Fra: 289 kr.

gavekurv-maggies

Pakkekalender med specialiteter

Hvis du skal forkæle din partner eller måske forældre, så kan en kalender med specialiteter måske være det, som han, hun eller de bliver glade for. Det kan være en kalender med italienske lækkerier til smagssanserne, den blandet version med både drikkelse og sødt eller måske den dejlige alkoholfrie kalender.

Fra: 649 kr.

Køb Carstensen te julekalender til bedstemor

​​Carstensen Tehandel julekalender

​Giv hende, ham eller dem denne julekalender med 2 x 24 tebreve fra Carstensen Tehandel. En udsøgt te julekalender der kan glæde både par, singler, unge som gamle.

Fra: 299 kr.

Køb den frække julekalender til par

​​Fræk julekalender til par

​​En sjov og billig julekalender til kæresten, kan være denne frække udgave. Kalenderen byder på 24 låger, hvor hver låge byder på tre forskellige aktiviteter til par, vel og mærke kærestepar. En sjov og anderledes kalender til din kæreste i julen(og dig selv).

Fra: 99 kr.​

køb en god julekalender til mormor

Den søde pakkekalender til bedsteforældre

Hvis du leder efter den søde kalender til dine forældre eller bedsteforældre, så kan denne kalender indeholdende forskellige lækkerier og sjove ting, måske være det perfekte til at skabe glæde ved de ældre mennesker.

Fra: 699 kr.​

giv hende en lækker pakkekalender med hudplejeprodukter

​Babor julekalender

​Til hende der skal forkæles med skønhed, vil denne julekalender med hudpleje måske være perfekt. Du får en julekalender der byder på forskellige hudpleje ting, som hun kan nyde hver aften efter en lang dag i skole eller arbejde.

Fra: 445 kr.

giv den lækre skønheds julekalender til piger og kvinder

​Hotmakeup julekalender til hende

Et godt alternativ til de velkendte Matas eller Bodyshop pakkekalendere kan være denne fra hotmakeup. I denne får du ligesom med de andre, lækre skønhedsting som den gode overraskelse hver dag i december. En lækker pakkekalender til hende som elsker skønne overraskelser gennem december måned.

Fra: 399 kr.​

gavekurv-maggies

Vin, chokolade, pesto og øl

Den perfekte pakkekalender til forældre eller bedsteforældre kan være denne type kalender der giver både vin, chokolade, pesto og øl til ham, hende eller dem. En lækker kombination af forskellige ting til voksne, der giver nye smagsoplevelser hver dag frem mod juleaften.

Fra: 799 kr.

køb smageklubben rom julekalender til ham

Rom julekalender

Til kæresten, konen, manden eller far der skal forkæles med en sød overraskelse, kan den eksklusive ​rom kalender måske være det helt rigtige. En ny rom der kan nydes hver dag, er den perfekte ting til ham der elsker rom eller bare de søde glæder i livet.

Fra: 1995 kr.​

find den lækre ting til manden

Lækkerier til ham

Denne kalender med forskellige lækre ting til maven er særdeles velegnet til mænd. Her får du nemlig ting som øl, vin og sødt som forkæler ham, der elsker lidt godt eller sødt til ganen. Du finder forskellige størrelser og priser med denne pakkekalender til ham.

Fra: 500 kr.​

find den rigtige kalender til julen

Sødt til hende

Du finder selvfølgelig også pakkekalendere med sødt til hende, som kan være den perfekte kalender til kæresten, konen, mor eller bedstemor. Du finder også her forskellige størrelser og priser.

Fra: 399 kr.​

køb den sjove pakkekalender til handymanden

Handyman førstehjælps kalender

En sjov gaveide til den unge mand eller ham der skal i gang med at være handyman derhjemme, er denne pakkekalender der indeholder forskellige små stykker værktøj. 24 dage med forskelligt udstyr som bits sæt, pol-søger, skruenøgle, glasskraber, vaterpas, skydelære og andet som kan være ret nødvendigt til at ordne ting, hvilket alle kommer til fra tid til anden.

Fra: 995 kr.​

øl-julekalender

Øl pakkekalender

Til mænd i alle aldre der skal forkæles, kan den populære øl julekalender fra Maggies være det helt perfekte. Denne øl pakkekalender indeholder blandt andet dejligt julebryg. Det er en populær julekalender, der hurtigt bliver udsolgt ved de forskellige forhandlere.

Fra: 619 kr.

Giv den udsøgte chokolade julekalender uden sukker

Aalborg chokolade uden sukker

​​Giv denne Aalborg chokoladejulekalender uden sukker til hende eller ham. Udsøgt håndlavet chokoladelade fra den kendte fabrik, hvor denne model er sukkerfri til dem der ikke må få det, eller ønsker at få sukker.

Fra: 250 kr.​

giv den eksklusive økologiske julekalender

​Woodshade økologisk chokolade

​Leder du efter den eksklusive og lækre julekalender, så kan denne økologiske chokoladekalender måske være det rigtige. Håndlavet konfekt chokolade der forkæler smagssanserne og perfekt at give til alle voksne der nyder kvalitet.

Fra: 349 kr.​

maggies-retro-julekalender

Special retro julekalender

Køb en lækker julekalender med marcipan og chokolade i gave til bedsteforældrene, forældre eller måske til kæresten? De søde sager hører sig til i julen, og hvorfor ikke også med en lækker julekalender til voksne.

Fra: 129 kr.

giv den erotiske pakkekalender til kæresten hende

​Amorelie pakkekalender

​En noget dyrere version af de frække adventskalendere til kæreste eller partner, kan være denne Amorelie erotiske julekalender. Den indeholder også forskellige frække ting til parforholdet i soveværelset, og måske det er denne, som du skal overraske med til december?

Fra: 1.199 kr.

giv den eksklusive pakkekalender med te

Te julekalender

Til hende der ikke kan leve uden sin daglige te, vil en te pakkekalender med mange forskellige slags smagsvarianter, måske være den søde gave at åbne hver morgen gennem december. Ved Teacup finder du forskellige varianter af kalendere, der dog har det til fælles, at de byder på forskellige lækre te til hende.

Fra: 225 kr.​

Hvad er den bedste pakkekalender?

Vi er alle forskellige og har forskellige budgetter og forventninger. Fælles ​for, hvad den gode pakkekalender kan være, så er det selvfølgelig at barnet, kæresten eller anden modtager, bliver glad for ideen og selvfølgelig også indholdet. Det er ikke billigt at lave en pakkekalender med 24 købte gaver til børn eller voksne. Derfor er det selvfølgelig også kun en god ide at give en pakkekalender til børn indtil de rammer teenagealderen. Teenagere har ikke helt glæden for de små ​kalendergaver som dengang, hvor de var børn. Her er det mere fordelagtigt at give en adventskalender/søndagsgaver, der består af en gave på hver af de 4 adventssøndage i julen.

Pakke-, jule- eller adventskalender?

Hvis du undrer dig over de forskellige betegnelser som der bliver brugt, så er en adventskalender det engelske ord for pakkekalender. Julekalender var som udgangspunkt, en kalender med låger og sidenhen kom der legetøj i, og ordet pakkekalender blev anvendelige for disse.

I dag er de tre forskellige betegnelser dog stort set gældende for en og samme ting. Den eneste undtagelse er, at få forhandlere i Danmark faktisk er begyndt at sælge adventskaldere som kun indeholder 4 gaver til hver adventssøndag, men der er dog ikke mange.

Hvornår skal du begynde at give pakkekalender til børn?

Det sværeste med julekalender til børn er, hvornår du skal starte på det, og hvornår du skal slutte med at give den. Det med at nissen eller julemanden kommer forbi og putter en gave i julesokken eller at barnet må åbne en låge hver dag gennem december, er en sød tradition som du kan starte ret hurtigt på.

Omkring 2 års alderen er de fleste børn bevidste nok til at forstå at kalendergaven er noget, som han eller hun får hver dag – Det er lidt hårdt at forstå det også ophører, men det er en helt anden snak. Så ved 2 års alderen hvis du/i lyster, så er det et godt sted at starte med den søde tradition, hvor julesokken er nemmest at håndterer indtil barnet bliver 3 år og chancerne for at samtlige gaver bliver åbnet på en gang, er nemmere at håndterer.

Lav selv pakkekalender

Indpakningen af kalenderen skal selvfølgelig også klares når man laver sin egen fremfor den færdige pakkekalender. Det kan heldigvis gøres ret nemt og billigt, helt som at du selvfølgelig kan finde forskellige former for den færdige pakkekalender der skal fyldes op med 24 gaver. Et par gode ideer til udformning af en pakkekalender du selv fylder, finder du flere ideer til her, hvor vi har fundet inspiration der både dækker de små og de voksne.

brug den nemme løsning til børnenes julekalenderPapirposer i natur

Find 24 papirposer som du kan købe små og lidt større størrelser, hvor du klister 24 mærker med numre fra 1 til 24 på hver pakke. Det kan være disse poser i natur.

Du finder poser med numre ved Eurotoys her

 

brug den gode bland selv julekalenderBland selv julekalender med forskellige motiver

Du kan for omkring 70 kr. købe en sød kasse der indeholder 24 rum, hvor du kan fylde gaver i. Disse rum kommer med låger, så du har faktisk skabt en klassisk julekalender, dog bare med den fordel, at du helt selv bestemmer indholdet. Ganske nem, hurtig og velegnet til både børn og voksne, for du finder flere forskellige flotte motiver til kassen.

Find de smarte kasser ved Billigvoks lige her

 

brug den gratis måde at skabe en pakkekalender til børneneBrug en gren

Du kan finde en stor gren der er dekorativ, som kan agerer holder for gaverne, hvilket med 24 pakker kan pyntes som et helt juletræ. En nem, billig og hurtig løsning til en flot og anderledes indpakning af julekalender. Hvis det er til børn, så kan det være en fordel med julesokken som den bedste løsning, hvis denne eller disse ikke forstår det med at man ikke må tage alle 24 pakker på en gang.

Du finder søde billige julesokker ved Eurotoys

 

Brug den elegante og billige House Doctor julekalenderHouse Doctor

Til omkring 100 kr. kan du købe denne klassiske House Doctor kalender hvor du kan hænge 24 pakker på med et bånd på hver ring. En smuk og dekorativ der pynter i den traditionelle form, men dog samtidig er fornyet i et enkelt og smuk look.

Du finder House Doctor kalenderen ved Mostersskur her

 

køb det søde julekalender tog til barnetPakkekalender tog til de små

Til de helt små kunne den flotte indpakning af årets julekalender være dette sjove tog. 24 vogne og et lokomotiv hvor du kan placerer små ting til ham eller hende.

Find det søde tog i træ til 100 kr. her

 

køb den sjove julekalender udformning til børnFlot julemarked motiv

En særdeles flot udseende julekalender kunne være denne kasse der er udsmykket som et klassisk tysk julemarked. Det er en super hyggelig julekalender med 24 kasser til en lille kalendergave, men den koster dog også omkring 400 kr. Du finder disse i flere forskellige versioner og priser.

Du finder det store udvalg til børnene ved Eurotoys her

 

Køb Nordal gaveæsker, 24 stk, guldNordal gaveæsker

Nordal gaveæsker i karton kan være den smarte, og relativ nemme måde til hvordan du laver flot indpakning af kærestens, barnets eller andens 24 kalendergaver.

Find æskerne i forskellige farver ved Boxdelux her

 

Køb en Permin julekalender til de 24 pakkerPermin broderi julekalender

Den traditionelle ophæng med et en broderi julekalender, har og er altid en en god løsning. Permin Broderikit giver dig mange forskellige søde, smukke og sjove ideer, hvor barnets 24 kalendergaver kan hænge.

Se udvalget af de flotte kalendere ved rito her

 

Giv den sjove guirlande julekalender indpakningPakkekalender guirlande

Indpakning af pakkerne kan også gøres på den nemme måde, med denne søde guirlande der har en julemand i hver ende. Du får snor med 24 rum i stof til små ting.

Læs mere og find den ved Boxdelux her

 

Lav din egen øl julekalender med en kasseLav din egen øl kalender

Lav din egen julekalender med øl, hvor du kan gøre det mere autentisk med denne kasse der er designet til at kunne indeholder 24 stk. 50 cl. flasker, og selvfølgelig 24 låger.

Læs mere om kassen ved Coolstuff her

 

Hvordan du laver den billige ​kalender?

Da der skal bruges 24 gaver som du skal købe, så er ordet billig måske så meget sagt. Dog kan du skabe den billige kalender ved at fordele budgettet på gaverne, så de dyreste kommer sidst eller i weekenden. De billigere gaver kan du så fylde ud med noget yndlings slik, hvilket de fleste børn og voksne kan lide. Her er ideer som vingummi, lakrids, chokolade, kinderæg eller måske også gratis tjenester i kalenderen til kæresten perfekte kalendergaver.

Et godt alternativ til det med at lave din egen pakkekalender med 24 gaver, er en færdig pakkekalender – Du kan med fordel finde gode ideer ved Pakkekalender.dk online her

Se videoen her fra Bog & ide, hvor du får inspiration til at skabe din hjemmelavet julekalender:


Kalendergaver til børn

Hvis du søger inspiration til små og gode pakkekalender gaver til børn, så har vi har samlet et udvalg af forskellige ideer til drenge og piger.

Forskellige kalendergaveideer til drenge og piger:

 • En god billig ide kunne være en lille pose af hans eller hendes yndlingsslik
 • Til piger kunne en neglelak være den sjove gave
 • Læbepomade til den tørre og måske kolde vinter gennem december
 • En cool nøglering til det større barn
 • En af de små seje biler til drengen
 • Legemad til de mindre børn
 • Perlesæt ellerlignede krea legetøj
 • Bondegårdsdyr
 • Et lille sjovt puslespil
 • Badedyr til de små
 • Pixiebøger til de mindre børn
 • Giv en eller flere af de udløbet billige bøger fra biblioteket til de større børn
 • Små ting til de mindste – Find små gaver ved Babygear her
 • Klistermærker og sjove ting som du kan finde ved Sjovhilsen lige her

Kalendergave ideer til teenageren

Teenagealderen betyder som regel at det er bedre med adventsgaver til ham og hende fremfor den færdiglavet købte kalender. Du kan vælge at lave din egen kalender med 24 gaveideer, men disse bliver dog en hel del dyrere. Forventningen og glæden ved at få 24 små billige ting er ikke tilstede på samme måde som ved børn, men med lidt kreativitet og det noget større budget, kan du lave din egen gode kalender.

 • Lotto: Giv en lotto kupon til en af dagene. Her har drengen eller pigen mulighed for alt mellem fugl og fisk og derfor kunne det være en sjov gave – nok mest hvis teenageren vinder penge.
 • Dagligdags ting der bruges: En tandbørste er noget han eller hun bruger hver dag, og som sådan kunne det være en kærkommen måde at få udskiftet den.
 • Voks: Mange drenge bruger lang tid på at sætte håret rigtigt, og her kunne ID eller andet voks være den gode nyttige ting til drengen.
 • Neglelak: Det er selvfølgelig ikke alle piger men dog elsker en stor del at lege med neglelak. Her kan du med fordel finde billige neglelakker der kan dække indtil flere dage.
 • Sæbe: Noget lækkert sæbe til teenagepigen kunne være en god billig kalendergave.
 • Slik: Slik kan fylde mange kalenderdage ud, da de fleste elsker slik og slik kommer i rigtig mange forskellige afskygninger. 

Ideer til voksne

Hvis du gerne vil lave din egen kalender til kæresten, konen, manden eller måske bedstemor, så finder du inspiration til forskellige pakkekalender gaver her, hvor du med fordel også kan se den gode inspiration ved Alt.dk her.

 • Praktiske tjenester: Den billige og gratis gaveide der kan bruges til adskillige dage gennem december er gratis tjenester. Her kan det være alt indenfor daglige praktiske gøremål som opvask, tøjvask, børnepasning, lækker middag, støvsuge, vaske tøj, gåtur m.m. Det er noget der kan bruges til de fleste mennesker hvad end relation du har til denne.
 • Personlige tjenester: De mere personlige tjenester som fodmassage, rygmassage og lignede er perfekt som søde gratis kalendergaver til kæresten/partner.
 • De frække ting: De mere frække ting ud i det mere erotiske er selvfølgelig også gode kalendergaver. Til børnefamilier hvor tiden er noget mere presset, er det oplagte gaver som din kæreste kunne få fredag, lørdag eller søndag hvor aftenen kan byde på indløsning af dagens gave.
 • Oplevelser: Til weekenden kan du give en lidt større gave i form af oplevelser. Det kan være alt fra en biograftur, tur i skøjtehallen, brunch eller noget andet som vil falde i modtagerens smag.
 • Billige sjove gadgets: Sjove gadgets du kan gå ned og købe i Tiger eller hvis du skal finde flere, med fordel finder online ved Coolstuff, er noget der kan fylde det store antal af gaver ud.
 • Hudpleje: Forskellige cremer, ansigtshudpleje, masker og andet fra det store udbud der heldigvis også kommer i rigtig mange forskellige prisklasser i både den billige og dyre ende.
 • Gavekort Itunes: Giv et Itunes gavekort til ham eller hende der ejer en Iphone.
 • Hårpleje: Giv noget lækkert olie, shampoo eller andet i gave til både ham og hende.
 • Delikatesser: Forskellige delikatesser i hans eller hendes smag kan fylde alle 24 pakker. Det kan være stort set alt indenfor ting der giver god smag.
 • Leggins: Til hende kunne en af dagene være en pakke med et par leggings i samme stil som hun bærer nu.
 • Kaffe: Forskelligt kvalitetskaffe til ham eller hende der elsker en god kaffe.
 • Te: Det samme gør sig gældende for te, hvor te-elskeren selvfølgelig skal have forskelligt lækkert te.
 • Lækkert til ganen: Giv noget sødt eller smagfuldt indenfor modtagerens smag. 

Historien bag pakkekalenderen?

Kender du ikke til historien bag den årlige pakkekalender/julekalender tradition?

Julekalenderen tog sit indtog blandt den brede befolkning i Danmark omkring 1930 hvor tradition fra Tyskland blev udbredt. Børnenes julekalender var den første datokalender, der bød på 24 numre med vers bagved ala den kendte U-landskalender.

Hurtigt blev traditionen videreudviklet hvor pakkekalenderen i den vante form blev udbredt i tiden efter anden verdenskrig. I starten var udvalget og ideerne ikke så raffineret som i dag, hvor du som vist her på siden, kan finde pakkekalendere med alverdens indhold til alle slags gavemodtagere. Selv Dansk Tipstjenestes skrabekalender der blev udgivet i 1994, er blevet en fast tradition i mange familier.

Julesok eller adventskalender som alternativ?

Alternativet til pakkekalenderen kunne være den klassiske julesok som de små er bedre til at administerer eller adventsgaver som især er velegnet til teenagere.

Julesokken som er en amerikansk tradition er den perfekte løsning til de børn der ikke kan administrer at have 24 pakker hængede foran snuden på en. Derudover er det også den gode løsning til forældrene, for så behøver du ikke nødvendigvis have alle 24 pakker købt, indpakket og hængt op fra den 1 december og frem.

Adventsgaver er den ideelle løsning til de store børn som ikke bliver specielt glædelig overrasket og har forventningens glæde over en daglig pakke som nissen nok ikke kommer med alligevel, er de 4 søndagsgaver der gives på hver adventssøndag det rigtige valg.

Denne side er anmeldt af: William K. Bruun Rating 10/10

Denne side er anmeldt af: Rebecca C. Nissen 10/10
4.7/5 (55 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: