Pakkekalender

brug de gode ideer til pakkekalender og kalendergaver

De gode ideer til en pakkekalender eller kalendergaver?

Hvis du søger inspiration til den glædelige overraskelse til børnenes eller de voksne 1 december og frem, så finder du masser af ideer både til de færdige kalender og de enkelte små gaver der strækker over de 24 juledage.

Hvad er den bedste pakkekalender?

Vi er alle forskellige og har forskellige budgetter og forventninger, men fælles betegnelse for hvad den gode pakkekalender kan være, så er det selvfølgelig at barnet, kæresten eller anden modtager, bliver glad for ideen og selvfølgelig også indholdet.

Det er ikke billigt at lave en pakkekalender med 24 købte gaver til børn eller voksne. Derfor er det selvfølgelig også kun en god ide at give en pakkekalender til børn indtil de rammer teenagealderen, for i den alder er glæden for 24 små gaveideer måske knap så stor som ved børne og voksenalderen. Her er det mere fordelagtigt at give en adventskalender/søndagsgaver, som består af en gave hver af de 4 adventssøndage der findes i julen.

Hvordan du laver den billige pakkekalender?

Da der skal bruges 24 gaver som du skal købe, så er ordet billig måske så meget sagt. Dog kan du skabe den billige kalender ved at fordele budgettet på gaverne så de dyreste kommer sidst eller i weekenden. De billigere gaver kan du så fylde ud med noget yndlingsslik, hvilket både børn og voksne jo kan lide. Her er vingummi, lakrids, chokolade, kinderæg eller måske gratis tjenester i kalenderen til kæresten.

Et godt alternativ til det med at lave din egen pakkekalender med 24 fundne gaver er en færdig pakkekalender - Du kan med fordel finde gode små ved samme forhandler her

Færdige pakkekalendre til børn

Det er heldigvis nemt at finde en pakkekalender til drenge og piger i forskellige aldre. Du finder nemlig et ret stort udvalg af forskellige muligheder, som vi viser dig inspiration til lige her.

giv den gode julekalender til pigen

Pakkekalender til piger i forskellige aldre

Ved pakkekalender.dk finder du de gode færdige kalendere til både drenge og piger. Til pigerne finder du kalendre til aldergrupperne 2-3 år, 4-5 år, 6-8 år, 9-11 år og 12-14 år. Indholdet byder på forskellige ting hvor de små f.eks. får tusser, hoppebold, malebog m.m. Man kan argumenter for adventsgaver til 12-14 årige frem for denne, men under denne alder, er kalendre den gode, hurtige og nemme løsning for dig.

Fra: 400 kr.​


find den færdige pakkekalender til drenge

Pakkekalender til drenge

Ligesom med pigerne, så finder du også det udvalg af forskellige kalendere til drenge i alle aldre. Kalenderne er opdelt i samme aldersgrupper som pigerne og byder på samme indhold der dog er målrettet til det drenge finder sjovt.

Fra: 400 kr.​


køb Frozen pakkekalender til piger

Frost julekalender

Til den lille pige hvis forelskelse i Elsa ingen ende vil tage, her kan du gøre livet vildt fedt for hende med den søde Frost julekalender. Her får hun en lille plastik ting hver dag der er prydet med Elsa, Anna eller måske Olav. Det gør tingene nemt om morgenen inden børnehave, hvor det dog kan være at forklare at det nok ikke er smart at have disse små ting op og vise til de andre.

Fra: 179 kr.​


Køb Brandman Sam julekalender til drengen

Brandmand Sam julekalender

Superhelten Brandman Sam er måske den lille drengs pendant til pigernes Frost forelskelse. Sam er nemlig en superhelt der kan alt, og her kan kalenderen være dagens fede højdepunkt at stå op til hver morgen for ham.

Fra: 149 kr.​


køb en god Brio julekalender til den lille

Brio julekalender til den lille

Selvom pakkekalender ikke er tilrådeligt før barnet forstår bare lidt af konceptet, så kunne en Brio julekalender måske være den sjove ting for ham eller hende, der ikke har alderen til at smage og sluge alting.

Fra: 100 kr.​


giv en hotwheels julekalender i gave

HotWheels julekalender til drenge

Til drengen der er begyndt at elske biler overalt, her kunne en Hotwheels julekalender måske være det helt rigtige. At stå op om morgenen og åbne en låge der byder på noget fedt, det giver en lækker indre glæde i barnet. Denne kalender byder godt nok ikke på 24 biler, men derimod 8 og 16 tilbehørsdele.

Fra: 100 kr.​


køb en sjov lego julekalender til børnene

Lego julekalendere

Til piger og drenge fra ca. 4 år og opefter, her er Lego noget der fascinerer og underholder mange. Det kunne en Lego pakkekalender med 24 låger også være. Du finder forskellige temaer og modeller så der burde være noget til alderen og typen som du skal finde på noget sjovt til.

Fra: 179 kr.​


find den sjove Playmobil pakkekalender til børn

Playmobil pakkekalender

Nogen er til Lego og andre er til Playmobil. Hvis barnet eller børnene du skal finde på en pakkekalender til er til Playmobil, så er det selvfølgelig en fra det store udvalg der er den perfekte overraskelse den 1 december.

Fra: 179 kr.​


giv den lille en sjov play-doh julekalender

Play-Doh julekalender

Modellervoks er fedt og selvfølgelig kan du også finde en Play-Doh julekalender til hende eller ham. Man kan argumenter for om modellervoks er smart legetøj om morgenen hvor man skal ud af døren til børnehave og arbejde, men det er noget de fleste børn elsker at lege med.

Fra: 149 kr.​


giv drenge og piger den sjove Ramasjang julekalender

Ramasjang

Der bliver sagt meget forkelligt om DR, hvilket der ikke er noget nyt i de sidste 30 år. Hvad der dog er nyt, er at Ramasjang i dag byder på børneunderholdning i verdensklasse. Hr. Skæg, Motor Mille og ikke mindst den dejlige upolitiske korrekte sørøver og matros hypnotiser rigtig mange børn. Det gør Ramasjang julekalender til et godt valg der ikke kan fejle.

Fra: 249 kr.​


giv den sjove Rasmus Klump pakkekalender til december

Rasmus Klump

Rasmus Klump er den søde historie som de små elsker. Den slår nok hverken Frost eller Ramasjang men dog er Rasmus Klump noget som går igen gennem generationer, og derfor kan den være det rigtige valg til den lille.

Fra: 149 kr.​


giv den billige perleplade pakkekalender 1 december

Julekalender med perleplade

Til pigen der elsker at lege med perler kunne en sød julekalender med perler måske være det helt perfekte valg. Der kan laves en lille ny plade som kan stryges og måske bruges som en sød gave fra hende.

Fra: 189 kr.​


Færdig pakkekalender til voksne (& teenagere)

Hvis du leder efter en god pakkekalender overraskelse til kæresten, manden, konen, mor/bedstemor eller måske en til en stor teenager, så finder du et lækkert udvalg af både sjove, praktiske og lækre ting til sanserne.

giv den lækre rom pakkekalender til manden

Rom julekalender til manden

Til kæresten, manden eller far der skal forkæles med en sød overraskelse, kunne den sjove 24 Days of Rum kalender måske være det helt rigtige. En ny rom der kan nydes hver dag er den perfekte ting til ham der elsker rom eller bare de søde glæder i livet.

Fra: 598 kr.​


køb en lækker chokoladekalender til den voksne

Luksus chokolade julekalender

En lækker chokolade julekalender der indeholder 24 stykker håndlavede dessertchokolader, er måske den lækre luksus overraskelse til hende eller ham. Denne kalender giver dig håndlavet chokolade fra Kathrine Andersen chokolade der består af 100% naturlige råvarer.

Fra: 249 kr.​


giv den gode træningsjulekalender til teenagedrengen

Pakkekalender til teenageren der træner

Til teenageren eller ham/hende der går op i at træne, kunne du give den sjove trænings pakkekalender. Du får en sjov kalender der består af 24 små pakker indenfor tilskud eller udstyr til træningen af formen og musklerne. Det er især velegnet til teenagere, som om nogen er de sværeste at finde på noget godt til. Den eneste ulempe ved denne er dog, at gaverne ikke er pakket ind hvilket dog forhåbentlig er ændret ved årets udgave.

Fra: 399 kr.​


køb en pakkekalender med lækkerier

Pakkekalender med Bornholm lækkerier

Bornholm byder på mange lækre ting udover sommer, sol og folkemøde, for her finder du rigtig mange lækre kvalitets ting til ganen. Det kan du give i gave hvor hver dag byder på forskellige specialiteter fra solskinsøen som Svaneke øl, bolsjer, Nexø-vas, pikant rugekiks, Bornholmer te og meget andet.

Fra: 599 kr.​


køb den sjove pakkekalender til handymanden

Handyman førstehjælps kalender

En sjov gaveide til den unge mand eller ham der skal i gang med at være handyman derhjemme, er denne pakkekalender indeholder forskellige små stykker værktøj. 24 dage med forskelligt udstyr som bitssæt, polsøger, skruenøgle, glasskraber, vaterpas, skydelære og andet som kan være ret nødvendigt til at ordne ting, hvilket alle kommer til fra tid til anden.

Fra: 995 kr.​


giv en lækker pakkekalender med specialiteter til bedsteforældre

Pakkekalender med specialiteter

Hvis du skal forkæle din partner eller måske forældre så kunne en kalender med specialiteter måske være det, som han, hun eller de bliver glade for. Det kunne være en kalender med italienske lækkerier til smagssanserne, den blandet med både drikkelse og sødt eller måske den dejlige alkoholfrie kalender.

Fra: 399 kr.​


giv noget lækkert te, kaffe eller chokolade som julekalender

Chokolade, te eller kaffe

Den perfekte pakkekalender til forældre eller bedsteforældre kunne være denne type kalender der giver både chokolade, te og kaffe til ham, hende eller dem. En lækker kombination af forskellige ting til voksne der giver nye smagsoplevelser hver dag.

Fra: 399 kr.​


find den lækre ting til manden

Lækkerier til ham

Denne pakkekalender med forskellige lækre ting til maven er særdeles velegnet til mænd. Her får du nemlig ting som øl, vin og sødt som forkæler ham der elsker lidt godt eller sødt til ganen. Du finder forskellige størrelser og priser med denne kalender.

Fra: 500 kr.​


find den rigtige kalender til julen

Sødt til hende

Du finder selvfølgelig også pakkekalendere med sødt til hende, som kan være den perfekte kalender til kæresten, konen, mor eller bedstemor. Du finder også her forskellige størrelser og priser.

Fra: 399 kr.​


giv hende den lækre luksus kalender

Luksus kalenderen til hende

En luksus pakkekalender indeholdende 18 forskellige lækre gaver indenfor personlig pleje og 6 søde ting til ganen er, hvad du får med denne kalender du finder ved Pakkekalender.dk. Den dyre luksus kalender til at overraske til veninde, partner, mor eller anden kvinde med.

Fra: 999 kr.​


køb en god julekalender til mormor

Den søde pakkekalender til bedsteforældre

Hvis du leder efter den søde pakkekalender til dine forældre eller bedsteforældre, så kunne denne kalender indeholdende forskellige lækkerier og sjove ting, måske være det perfekte til at skabe glæde ved de ældre mennnesker.

Fra: 399 kr.​


giv de lækre italienske specialiteter til de 24 juledage

Italienske specialiteter

Hvis konen eller manden elsker Italien for især de kulinariske lækkerier, så kunne du overraske med pakkekalenderen der byder forskellige italienske lækkerier.

24 dage med forskellige ting fra støvlelandet giver dagen et godt pift med måske dejlige associasioner til det på mange måder, fortryllende land.

Fra: 599 kr.​


giv en te pakkekalender til konen

Te julekalender

Til hende der ikke kan leve uden sin daglige te, ville en te pakkekalender med mange forskellige slags smagsvarianter, måske være den søde gave at åbne her morgen gennem december. Ved Teacup finder du forskellige varianter af kalendere der dog alle byder på forskellige lækre te til hende.

Fra: 225 kr.​


køb den frække julekalender til din partner

Den frække pakkekalender til par

Du finder selvfølgelig også forskellige frække pakkekalendre der kunne skab sjov gennem de søde juledage. Denne kalender byder på forskellige romantiske, søde og de mere frække ting i form af voksenlegetøj.

Fra: 999 kr.​


giv hende den frække pakkekalender

Sinful julekalender

En anden fræk julekalender der indeholder voksenlegetøj er denne pakkekalender du kan købe ved Sinful. 24 frække ting der kan spice romantikken og soveværelseslegen op gennem hele december måned.

Fra: 699 kr.​


Hvornår skal man begynde med at give pakkekalender til børn?

Det sværeste med pakkekalender til børn er, hvornår man skal starte på det og hvornår man skal slutte med at give den.

Det med at nissen eller julemanden kommer forbi og putter en gave i julesokken eller at barnet må åbne en låge hver dag gennem december, er en sød tradition som du kan starte ret hurtigt på.

Omkring 2 års alderen er de fleste børn bevidste nok til at forstå at kalendergaven er noget som han eller hun får hver dag – Det er lidt hårdt at forstå det også ophører, men det er en helt anden snak.

Så ved 2 års alderen hvis du/i lyster, så er det en et godt sted at starte med den søde tradition.

Kalendergaver til børn

Hvis du søger inspiration til små og gode pakkekalender gaver til børn, så har vi har samlet et udvalg af forskellige ideer til drenge og piger.

Find sjove gaveideer til drenge og piger efter beløb:

Forskellige kalendergaveideer til drenge og piger:

 • En god billig ide kunne være en lille pose af hans eller hendes yndlingsslik
 • Til pigen kunne en neglelak være den sjove gave
 • Søde ting er altid et hit ved de fleste store og små børn
 • Læbepomade til den tørre og måske kolde vinter gennem december
 • En cool nøglering til det større barn
 • En af de små seje biler til drengen
 • Legemad til de mindre børn
 • Perlesæt ellerlignede krea legetøj
 • Bondegårdsdyr
 • Et lille sjovt puslespil
 • Badedyr til de små
 • Pixiebøger til de mindre børn
 • Giv en eller flere af de udløbet billige bøger fra biblioteket til de større børn
 • Små ting til de mindste – Find små gaver ved Babygear her
 • Klistermærker og sjove ting som du kan finde ved Sjovhilsen lige her

http://www.pixizoo.dk/magasin/kalendergaver-inspiration-ideer/

 

Kalendergaver ideer til teenageren

Teenagealderen betyder som regel at det er bedre med adventsgaver til ham og hende fremfor den færdiglavet købte kalender. Du kan vælge at lave din egen kalender med 24 gaveideer, men disse bliver dog en hel del dyrere. Forventningen og glæden ved at få 24 små billige ting er ikke tilstede på samme måde som ved børn, men med lidt kreativitet og det noget større budget, kan du lave din egen gode kalender.

 • Lotto – Giv en lotto kupon til en af dagene. Her har drengen eller pigen mulighed for alt mellem fugl og fisk og derfor kunne det være en sjov gave – nok mest hvis teenageren vinder penge.
 • Dagligdags ting der bruges – En tandbørste er noget han eller hun bruger hver dag, og som sådan kunne det være en kærkommen måde at få undskiftet den.
 • Voks – Mange drenge bruger lang tid på at sætte håret rigtigt, og her kunne ID eller andet voks være den gode nyttige ting til drengen.
 • Neglelak – Det er selvfølgelig ikke alle piger men dog elsker en stor del at lege med neglelak. Her kan du med fordel finde billige neglelakker der kan dække indtil flere dage.
 • Sæbe – Noget lækkert sæbe til teenagepigen kunne være en god billig kalendergave.
 • Slik – Slik kan fylde mange kalenderdage ud, da de fleste elsker slik og slik kommer i rigtig mange forskellige afskygninger.

 

Pakkekalender gaveideer til voksne

Hvis du gerne vil lave din egen kalender til kæresten, konen, manden eller måske bedstemor, så finder du inspiration til forskellige pakkekalender gaver her, hvor du med fordel også kan se den gode inspiration ved Alt.dk her.

 • Praktiske tjenester – Den billige og gratis gaveide der kan bruges til adskillige dage gennem december er gratis tjenester. Her kan det være alt indenfor daglige praktiske gøremål som opvask, tøjvask, børnepasning, lækker middag, støvsuge, vaske tøj, gåtur m.m. Det er noget der kan bruges til de fleste mennesker hvad end relation du har til denne.
 • Personlige tjenester – De mere personlige tjenester som fodmassage, rygmassage og lignede er perfekt som søde gratis kalendergaver til kæresten/partner.
 • De frække ting – De mere frække ting ud i det mere erotiske er selvfølgelig også gode kalendergaver. Til børnefamilier hvor tiden er noget mere presset, er det oplagte gaver som din kæreste kunne få fredag, lørdag eller søndag hvor aftenen kan byde på indløsning af dagens gave.
 • Oplevelser – Til weekenden kan du give en lidt større gave i form af oplevelser. Det kan være alt fra en biograftur, tur i skøjtehallen, brunch eller noget andet som vil falde i modtagerens smag.
 • Billige sjove gadgets – Sjove gadgets du kan gå ned og købe i Tiger eller hvis du skal finde flere, med fordel finder online ved Coolstuff, er noget der kan fylde det store antal af gaver ud.
 • Hudpleje – Forskellige cremer, ansigtshudpleje, masker og andet fra det store udbud der heldigvis også kommer i rigtig mange forskellige prisklasser i både den billige og dyre ende.
 • Gavekort Itunes – Giv et Itunes gavekort til ham eller hende der ejer en Iphone.
 • Hårpleje – Giv noget lækkert olie, shampoo eller andet i gave til både ham og hende.
 • Delikatesser – Forskellige delikatesser i hans eller hendes smag kan fylde alle 24 pakker. Det kan være stort set alt indenfor ting der giver god smag.
 • Leggins – Til hende kunne en af dagene være en pakke med et par leggings i samme stil som hun bærer nu.
 • Kaffe – Forskelligt kvalitetskaffe til ham eller hende der elsker en god kaffe.
 • Te – Det samme gør sig gældende for te, hvor te-elskeren selvfølgelig skal have forskelligt lækkert te.
 • Lækkert til ganen – Giv noget sødt eller smagfuldt indenfor modtagerens smag.

 

Lav selv pakkekalender

Indpakningen af kalenderen skal selvfølgelig også klares når man laver sin egen fremfor den færdige pakkekalender. Det kan heldigvis gøres ret nemt og billigt, helt du selvfølgelig kan finde forskellige former for den færdige pakkekalender som skal fyldes op med 24 gaver.

 • Papirposer – Find 24 papirposer som du kan købe små og lidt større størrelser, hvor du klister 24 mærker med numre fra 1 til 24 på hver pakke.
 • Almindelig gavepapir – Brug almindelig gavepapir hvor du bruger bånd også, som kan bruges til at hænge op på en snor med alle 24 pakker, eller til julesokken som den bedste løsning til de helt små der ikke forstår det med at man ikke må tage alle 24 pakker på en gaang.
 • Snor – Hæng alle 24 pakker op på en stærk snor, hvor du kan bruge tøjklemmer til at hænge hver pakke op.
 • Gren – Du kan finde en stor gren der er dekorativ, som kan agerer holder for gaverne, hvilket med 24 pakker kan pyntes som et helt juletræ.

Historien bag pakkekalenderen?

Kender du ikke til historien bag den årlige pakkekalender/julekander tradition?

Julekalenderen tog sit indtog blandt den brede befolkning i Danmark omkring 1930 hvor tradition fra Tyskland blev udbredt. Børnenes julekalender var den første datokalender, der bød på 24 numre med vers bagved ala den kendte U-landskalender.

Hurtigt blev traditionen videreudviklet hvor pakkekalenderen i den vante form blev udbredt i tiden efter anden verdenskrig. I starten var udvalget og ideerne ikke så raffineret som i dag, hvor du som vist her på siden, kan finde pakkekalendere med alverdens indhold til alle slags gavemodtagere. Selv Dansk Tipstjenestes skrabekalender der blev udgivet i 1994, er blevet en fast tradition i mange familier.

Julesokken?

Julesokken som er en amerikansk tradition er den perfekte løsning til de børn der ikke kan administrer at have 24 pakker hængede foran snuden på en. Derudover er det også den gode løsning til forældrene, for så behøver du ikke nødvendigvis have alle 24 pakker købt, indpakket og hængt op fra den 1 december og frem.

Adventsgaver?

Den ideelle løsning til de store børn som ikke bliver specielt glædelig overrasket og har forventningens glæde over en daglig pakke som nissen nok ikke kommer med alligevel, er de 4 søndagsgaver der gives på hver adventssøndag det rigtige valg.

Bedømmelse
Dato
Produkt
Ideer til pakkekalender & kalendergaver
Bedømmelse
51star1star1star1star1star