Adventsgaver til konen

giv de gode adventsgaver til konen

​Søger du efter adventsgaver til konen? Hvis du er vildrede over hvad du skal give hende, så får du inspiration netop til dette her. Gaven til konen kan være ret forskellig fra person til person, for vi er alle på forskellige stadier og pladser i livet. Dog skal en gave til hende du er gift med, indeholde både det personlige som lidt af det romantiske. Det behøver ikke at være en kærlighedserklæring. Men en gave der siger at du tænker på hende. Og ved, hvad der kan glæde hende.

10 adventsgaveideer til konen

De 10 gaveideer du finder nedenfor, er ganske velegnet til adventsgave som julegaver til hende, hvor ideerne dækker over det sjove, velvære, romantiske og dejlige afslappende ting der .

den perfekte gave til hende der har alt

​Kærlighedspiller

Den romantiske gave til din kone er helt klart denne. En god og billig adventsgave til voksne, der med garanti vil slå benene lidt væk under hende. Krukken indeholder piller, der ikke skal sluges men læses. For de indeholder små noter med søde ord på. Disse ord har du skrevet, og på de dage hvor alting er irriterende, kan hun tage en ”pille” og blive kvikket op.

Fra: 59 kr.​

giv din kone en lækker creme i adventsgave

​Dejlig fugtighedsgivende creme

​Til det fugtige og grå vejr i december, kan en rigtig lækker fugtighedsmaske være det dejlige at stå op til på fridagen. Lancome hydra intense mask er en populær creme der giver hendes hud nyt liv og opkvikker.

Fra: 220 kr.​

køb det lækre vinsæt til mandens gave

En god rødvin

​Elsker hun at slappe af i sofaen med en god flaske rødvin? Hvorfor ikke give hende en god kvalitet, som i kan nyde sammen på en søndag i december? Advent er lig med at tænde lys i adventskransen og slappe af, og her er vin ofte en favorit blandt mange danskere.

Fra: 100 kr.​

giv konen olie og massage adventssøndag

​Massage olie & forkælelse

​Giv hende den lækre forkælelsesgave i form af noget Urtekram massageolie, som du kan købe til omkring 50 kr. Vedlæg et hjemmelavede gavekort der dækker over en gang fod, ryg eller nakkemassage, som kan gives fra søndag morgen i advent.

Fra: 60 kr.​

giv en bog i julegave til din far

​Bog

​Elsker hun at læse? Så kan en god bog måske være det helt perfekte til en adventssøndag, hvor hun måske vil elske at synke hen i bogen. En god fortælling, historie eller beretning der tager dig ind i et spændende univers, er, hvad en bog giver dig. Og måske hun vil elske at få en biografi, krimi eller faglitteratur i søndagsgave?

Fra: 120 kr.​

køb en lækker te gavekurv til kvinder i alle aldre

​Gavekurv te

​Er hun vild med at drikke te? Det er en stor procentdel af kvinder, og hvis hun er te drikker, så kan du give hende en lille spændende gavekurv med forskellige te smage. En udsøgt og lækker forkælelse der kan kombineres med søde ting til ganen også.

Fra: 230 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

​Brunch oplevelse

​Giv den afslappende og hyggelige oplevelsesgave i adventsgave til din kone i form af en brunch oplevelse. Giv hende adventsgaven søndag morgen, og i kan starte dagen ud med at indtage en lækker brunch sammen ved at indløse gavekortet du giver hende.

Fra: 299 kr.​

giv hende et par lækre skindhandsker i gave

​Flotte handsker

​Det kan være forbistret koldt i december. Og hvorfor ikke gøre det lidt mere udholdende med et par lækre skindhandsker der både ser godt ud, og selvfølgelig kan holde hendes hænder dejlige varme. Det kræver at du kender hendes stil, hvor de enkle handsker i sort eller brun​ er mest populære.

Fra: 100 kr.​

giv konen et par lækre varme futter i adventsgave

​Varme hjemmesko

​En råkold søndag i december på trægulv kan være ubehageligt for fødderne med mindre der er gulvvarme. Og her kan du hjælpe med at holde fødderne dejlige varme. Giv hende et par lækre varme hjemmesko, som er noget de fleste kvinder ynder at bruge.

Fra: 300 kr.​

slik er en klassisk søndagsgave til børn i alle aldre

​Den søde gave til ganen

​Noget sødt til ganen i form af konens yndlingsslik, kan være den rigtige forkælelse på en adventssøndag. Giv hende noget udsøgt chokolade, det bedste lakrids eller måske vingummi er hendes favorit? Giv det hun elsker mest, som kan være et større hit end en dyr æske Summerbird chokolade.

Fra: 50 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Adventsgaver konen
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Click here to add a comment

Leave a comment: