Gin julekalender

køb ham en fed gin julekalender

Vil du overraske med en lækker gin julekalender til ham eller måske hende?

Gin er blevet en udsøgt drik. Og helt ligesom rom har fået det eksklusive stempel på sig, så gør det sig også gældende for gin. Det skyldes, at der er kommet mange flere produkter til rådighed fra den store verden, som skaber et lækker univers af udsøgte smagsoplevelser.

Hvis du vil give en fed pakkekalender til ham eller hende der forkæler smagssanserne, så er eksklusivt spiritus absolut et fortrukken produkt til voksne.

Hvorfor give en gin julekalender?

Du kan finde mange forskellige julekalendere, hvor chokolade julekalenderen er den klassiske. Hvorfor ikke give en noget anderledes julekalender, hvor indholdet byder på eksklusive og eksotiske smagsvarianter. Det er nemlig, hvad du kan give ham eller hende der elsker de udsøgte ting her i livet. vi har fundet to forskellige kalendere der byder på nye gin varianter fra den store verden.

Smageklubbens eksklusive gin pakkekalender

Køb den eksklusive gin julekalender fra SmageklubbenHvis du vil forkæle en person med den eksklusive gin kalender, kan denne fra Smageklubben måske være helt rigtig. Julekalenderen indeholder 24 nummererede flasker af 100 ml. Disse indeholder forskellige udsøgte gin varianter i premium kvalitet. Med til hver flaske kommer der en konvolut med smagsnoter og information om den respektive gin.

En julekalender til voksne der adskiller sig fra de mere klassiske pakkekalendere, og som byder på noget indhold der er blevet populært både til de unge som ældre mennesker.

=> Find kalenderen til 1.995,- kr. ved Smageklubben her

24 Amazing Gin julekalenderen

køb en eksklusiv julekalender med gin

24 Amazing gin kalenderen er i en noget billigere prisklasse. Du får en kalender der indeholder 24 forskellige gin varianter. En god ydelse gennem alle juledagene, hvor alternativerne som tequila, rom eller whisky julekalenderen, måske også kan et være et godt alternativ. 24 Amazing Spirits udgiver kalenderen i samarbejde med Mac Y, der er specialister i spiritus, og især gin der er en stor passion.

24 nye forskellige smagsvarianter i 2 cl. miniflasker som din mand, kæreste, far, mor, veninde eller anden person kan nyde fra 1 december til juleaften. I julekalenderen finder du QR-kode til scanning, så du kan læse om hver gin mærke/flaske.

giv den fede gin pakkekalender til julSpecifikationer:

  • Gin Julekalender – 4 Amazing Gin 2019
  • 24 2 cl. flasker
  • Alcohol %: 40
  • Indhold cl.: 48
  • Pris: 549,- kr.
  • Forhandler: Coolshop

Alternativer?

Du finder også en anden gin kalender der er stort set identisk, som du finder ved Whisky.dk her. Alternativt kan du vælge at give en whisky eller måske rom julekalender, som er de gode alternativer i samme stil. De fleste har dog det til fælles, at de hurtig bliver udsolgt.

4.8/5 (51 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: