• Home  / 
  • Gavetyper
  •  /  Julekalender til ham – Ideer og færdige pakkekalendere

Julekalender til ham – Ideer og færdige pakkekalendere

En god og nem færdig pakkekalender til ham i 2019? Hvis du søger inspiration til julekalendere/pakkekalendere til mænd, så har vi fundet et godt udvalg der med garanti vil glæde ham.

​Ideer til færdige pakkekalendere til ham

ække julekalender til din partner

​Fræk pakkekalender til ham

​Ved Sinful som er en af de førende indenfor voksenlegetøj i Danmark, finder du den frække erotiske julekalender til mænd og kvinder. En kalender med 24 frække ting der bruges til at gøre romantikken i soveværelset endnu mere dampende og sjov.

Fra: 795 kr.​

giv den eksklusive Summerbird skuffe julekalender til forældre

​Summerbird julekalender

​Summer chokolade er eksklusivt og koster selvfølgelig også derefter. Hvis du skal give en julekalender til manden der har alt, kunne du give den lille eller den store kalender fra Summerbird, der indeholder 24 låger med udsøgte lækkerier.

Fra: 420 kr.

køb en fed lækker øl julekalender med 24 juleøl

​Juleøl pakkekalender

​Med denne øl pakkekalender kan du give manden 24 klassiske danske juleøl fra Hancock, Albani, Fuglsang, Thisted og andre bryggerier. En sjov og lækker gaveide der giver ham 24 forskellige julesmage.

Fra: 599 kr.​

køb smageklubben rom julekalender til ham

​Eksklusiv rom julekalender

​Hvis du vil overraske med en god pakkekalender til kæresten, så kan denne eksklusive ​julekalender med små flasker rom, måske være det perfekte valg. Kalenderen indeholder 24 flasker lækre kvalitets rom​ og smageskema til at gøre smagningen ekstra god. En gave som både unge som ældre mænd vil sætte pris på, hvis de vel og mærke elsker at nyde de eksklusive ting her i livet.

Fra: 1995 kr.​

giv den unikke pakkekalender til manden din

​Julekalender med skægolie

Hvis du søger det helt unikke julekalender, så kunne denne ​julekalender med skægolie måske være velegnet til ham. Det er dog en julekalender som kun er velegnet til mænd med skæg, for du får nemlig 24 låger med forskellige skægolie dufte til ham der har vikingeskæg.

Fra: 389 kr.​

chili-klaus-julekalender

Chili Klaus julekalender

Alle kender ham og han er nærmest blevet folkeeje. Her taler vi naturligvis om Chili Klaus, der netop har lanceret sin egen julekalender med chilislik. Sæt din kæreste på prøve med et frisk pift af chili under hele december. Fungerer også godt som venindegave, julegave eller en anden gave.


Fra: 399 kr.

volkswagen-julekalender

Volkswagen julekalender

Her har vi endnu en julekalender, der kræser om den bilelskende herre. Når alle låger er åbnet, kan der bygges en flot og elegant folkevognsrugbrød T1 i skalaen 1:43 – det er ren nostalgi! Når bilen er bygget færdig, fungerer den glimrende som pyntegenstand.


Fra: 495 kr.

mercedes-julekalender

Mercedes G-Klasse julekalender

Hvem kunne ikke tænke sig en fed Mercedes G-Klasse? Det kan de fleste mænd med høj sandsynlighed. Der findes næppe mange biler, der udstråler lige så meget maskulinitet som denne model gør. Hvis pengepungen ikke rækker til en Mercedes G-Klasse, kan du forkæle ham med denne julekalender, der bliver en 1:43 Mercedes G-Klasse når alle låger er åbnet.  


Fra: 495 kr.

mandesager-julekalender

Mandesager julekalender

Denne julekalender indeholder mandesager i form af personlig pleje. Det vil sige ting som ansigtscreme, barberskum, negleklipper og andet godt. Hvis du mener, at din mand eller kæreste trænger til en omgang personlig pleje er dette julekalenderen for ham.


Fra: 289 kr.

wera-julekalender

Wera værktøj julekalender

Er din mand eller kæreste typen, der aldrig kan få nok værktøj i skuret eller værktøjskassen? I så fald er dette den helt rigtige julekalender for ham. Julekalenderen indeholder blandt andet bitsholdere og bits i forskellige mål.


Fra: 419 kr.

traktor-julekalender

Porsche traktor julekalender

Hvis din mand eller kæreste er vild med traktorer eller Porsche, er denne julekalender lige for ham! Når alle låger er åbne og samlet, står der en flot rød Porsche Master 419 traktor fra 1962.


Fra: 479 kr.

giv en lækker julekalender med delikatesser til ham

​Bornholmske lækkerier

​En anden mulighed til ham der skal forkæles med udsøgte produkter til maven og ganen, kunne være denne julekalender fuld med lækre ting fra solskinsøen. Du får nemlig 24 af de kendte lækre ting fra Bornholm, som er et perfekt valg både som venindegave, julegave, indflytterfest eller som årets julekalender til manden.

Fra: 699 kr.​

Giv navy Whally & Whiz julekalender til voksne

​Whally & Whiz kalender

​​Giv den udsøgte Whally og Whiz julekalender til ham. Du får en flot julekalender med skuffer, hvor indholdet byder på to daglige stykker. Perfekt til både singler som par.

Fra: 299 kr.​

giv den sjove ølsmagningsoplevelse i gave

​Brygmesterens julekalender

​En julekalender fuld af lækre øl, er noget de fleste mænd med garanti vil blive glade for. Her finder du forskellige gode kalendere, hvor de lokale jo ofte er foretrukken. Thisted Bryghus der har skabt Brygmesterens pakkekalender er dog et særdeles populært valg i det ganske land. Den kommer i begrænset antal og er i handel fra starten af oktober.

Fra: 300 kr.​

køb den sjove pakkekalender til handymanden

​Gør det selv julekalender

​Hvis du ikke gider eller har tid til at lave den hjemmelavet pakkekalender til ham, kan det være, at du skal give ham en kalender med gør det selv værktøj – Så kan han ​få fikset alle de mange småting der altid skal laves i et hjem. En sjov kalender der dog nok ikke er velegnet til en håndværker, men mere til ham der måske skal bruge værktøj i lidt mindre grad, eller måske er flyttet hjemmefra.

Fra: 995 kr.​

Køb en Mac Ys julekalender 2018

​Whisky julekalender

​En god gaveide til din manden der elsker kvalitets spiritus, kan whisky julekalenderen måske være det helt rigtige valg. Whisky kalenderen byder dig på 24 forskellige mini flasker med udsøgt malt fra hele verden.

Fra: 599 kr.​

giv den lækre luksus kalender

​​Pakkekalender til ham

​Denne kalender indeholder 24 forskellige ting der forkæler ham. Det er både til gane, mave, hverdagen og den personlige pleje. Du får nemlig en kalender med lækre kalendergaver til ham i form af vinsæt, marcipan, trøffelkaramel, natur barberkost, specialsalt, USB blæser og mange andre sjov og lækre ting til ham, hvor det vel kun er en sjov pengegave der mangler i produkterne.

Fra: 999 kr.​

Giv manden en gin pakkekalender til jul

​Gin julekalender

​Det gode alternativ til whisky kalenderen er en julekalender med 24 forskellige udsøgt gin i mini flasker. Gin er blevet en populær og udsøgt drik, og blandt kendere vil denne kalender give nye lækre smagsoplevelser fra den store verden.

Fra: 1995 kr.​

Giv den stærke chili julekalender til teenagedrenge

​Chili Klaus julekalender

​Til den unge mand eller teenager der elsker chili, her kunne Chili Klaus julekalenderen måske være den sjove ting til december. En kalender til omkring 250-300 kr. som du kan finde i Netto, Fleggaard, Magasin og selvfølgelig online.

Fra: 270 kr.​

Giv den udsøgt julekalender med rom i gave

​Rom julekalender

​Glæd den unge som ældre mand med en rom julekalender. Denne model i guldfarve indpakning kommer med 24 x 2 cl. indhold, som giver ham en ny udsøgt smag gennem december måned.

Fra: 679 kr.​

Giv den dejlige kaffe julekalender fra Brew Company

​Brew Company kaffe kalender

​​Til manden der elsker kaffe, hvilke vel gælder flertallet, her kan du give denne lidt anderledes kaffe julekalender. Kalenderen kommer med forskellige aromaer fra The Brew Company, der giver to daglige kopper kaffe gennem december måned. Perfekt til en god start på dagen?

Fra: 299 kr.​

Giv den sjove anti-julekalender til teenagedrenge

​Anti julekalender

​​Til manden der måske finder julen opreklameret, kan du overraske ham med denne anti-julekalender. Indholdet dækker over ulykkeskager med forskellige dystre beskeder, som kan kvikke op og gøre julen helt udholdelig for ham.

Fra: 249 kr.​

Denne side er anmeldt af: Rebecca B. Thomsen Rating 5/5

Denne side er anmeldt af: Michael O. Hansen 10/10
4.6/5 (114 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: