Pakkekalender til ham

køb en god pakkekalender til ham

En god og nem færdig pakkekalender til ham i 2018? Hvis du søger inspiration til julekalendere/pakkekalendere til mænd, så har vi fundet et godt udvalg der med garanti vil glæde ham. Nedenfor finder du flere forskellige ideer til årets pakkekalender til manden. Her finder du den sjove, lækre eller måske den frække ide som det gode alternativ frem for f.eks. adventsgaver til ham. Du kan med fordel finde flere ideer til ham i vores andre indlæg. Her finder du forskellige gaveideer indenfor færdige eller måske pakkekalenderen, som du selv skaber med forskellige kalendergaver.

​Ideer til færdige pakkekalendere til ham

køb en fed lækker øl julekalender med 24 juleøl

​Juleøl pakkekalender

​Med denne øl pakkekalender kan du give manden 24 klassiske danske juleøl fra Hancock, Albani, Fuglsang, Thisted og andre bryggerier. En sjov og lækker gaveide der giver ham 24 forskellige julesmage.

Fra: 599 kr.​

ække julekalender til din partner

​Fræk pakkekalender til ham

​Ved Sinful som er en af de førende indenfor voksenlegetøj i Danmark, finder du den frække erotiske julekalender til mænd og kvinder. En kalender med 24 frække ting der bruges til at gøre romantikken i soveværelset endnu mere dampende og sjov.

Fra: 795 kr.​

giv ham lækre specialiteter i pakkekalender

​Kalender med italienske specialiteter

​En anden lækker ting der forkæler maven, kan være en kalender med 24 forskellige italienske specialiteter. Hvis man først er blevet ramt af støvlelandet, så er de mange lækre smagsoplevelser herfra, absolut noget der står øverst på listen over lækkerier. Hvorfor ikke give ham denne kalender, hvor han får en ny sjov ting hver dag.

Fra: 699 kr.​

køb smageklubben rom julekalender til ham

​Eksklusiv rom julekalender

​Hvis du vil overraske med en god pakkekalender til kæresten, så kan denne eksklusive ​julekalender med små flasker rom, måske være det perfekte valg. Kalenderen indeholder 24 flasker lækre kvalitets rom​ og smageskema til at gøre smagningen ekstra god. En gave som både unge som ældre mænd vil sætte pris på, hvis de vel og mærke elsker at nyde de eksklusive ting her i livet.

Fra: 1995 kr.​

giv den unikke pakkekalender til manden din

​Julekalender med skægolie

Hvis du søger det helt unikke julekalender, så kunne denne ​julekalender med skægolie måske være velegnet til ham. Det er dog en julekalender som kun er velegnet til mænd med skæg, for du får nemlig 24 låger med forskellige skægolie dufte til ham der har vikingeskæg.

Fra: 389 kr.​

giv den lækre lakrids julekalender til hende

​Johan Bülow lakridskalender

Hvis du mangler en god julekalender med noget lækkert til ganen, er Johan Bülow lakrids altid et godt valg – hvis han vel og mærke kan lide lakrids. En udsøgt og eksklusiv kalender der hurtigt er gået hen og blevet populær til både ham, hende, bedsteforældre med mere.

Fra: 299 kr.​

giv en lækker julekalender med delikatesser til ham

​Bornholmske lækkerier

​En anden mulighed til ham der skal forkæles med udsøgte produkter til maven og ganen, kunne være denne julekalender fuld med lækre ting fra solskinsøen. Du får nemlig 24 af de kendte lækre ting fra Bornholm, som er et perfekt valg både som venindegave, julegave, indflytterfest eller som årets julekalender til manden.

Fra: 699 kr.​

Giv navy Whally & Whiz julekalender til voksne

​Whally & Whiz kalender

​​Giv den udsøgte Whally og Whiz julekalender til ham. Du får en flot julekalender med skuffer, hvor indholdet byder på to daglige stykker. Perfekt til både singler som par.

Fra: 299 kr.​

giv den sjove ølsmagningsoplevelse i gave

​Brygmesterens julekalender

​En julekalender fuld af lækre øl, er noget de fleste mænd med garanti vil blive glade for. Her finder du forskellige gode kalendere, hvor de lokale jo ofte er foretrukken. Thisted Bryghus der har skabt Brygmesterens pakkekalender er dog et særdeles populært valg i det ganske land. Den kommer i begrænset antal og er i handel fra starten af oktober.

Fra: 300 kr.​

giv noget lækkert te, kaffe eller chokolade som julekalender

​The, kaffe og chokolade

Hvis han elsker en god te eller kaffe, kan denne kalender med chokolade, te eller kaffe være den perfekte pakkekalender til ham og hende. Du får nemlig 24 forskellige gaver der består af udsøgte produkter i forskellige smage, som kan være den lækre daglige oplevelse gennem december måned.

Fra: 400 kr.​

køb den sjove pakkekalender til handymanden

​Gør det selv julekalender

​Hvis du ikke gider eller har tid til at lave den hjemmelavet pakkekalender til ham, kan det være, at du skal give ham en kalender med gør det selv værktøj – Så kan han ​få fikset alle de mange småting der altid skal laves i et hjem. En sjov kalender der dog nok ikke er velegnet til en håndværker, men mere til ham der måske skal bruge værktøj i lidt mindre grad, eller måske er flyttet hjemmefra.

Fra: 995 kr.​

Køb en Mac Ys julekalender 2018

​Whisky julekalender

​En god gaveide til din manden der elsker kvalitets spiritus, kan whisky julekalenderen måske være det helt rigtige valg. Whisky kalenderen byder dig på 24 forskellige mini flasker med udsøgt malt fra hele verden.

Fra: 599 kr.​

giv den lækre luksus kalender

​​Pakkekalender til ham

​Denne kalender indeholder 24 forskellige ting der forkæler ham. Det er både til gane, mave, hverdagen og den personlige pleje. Du får nemlig en kalender med lækre kalendergaver til ham i form af vinsæt, marcipan, trøffelkaramel, natur barberkost, specialsalt, USB blæser og mange andre sjov og lækre ting til ham, hvor det vel kun er en sjov pengegave der mangler i produkterne.

Fra: 999 kr.​

Giv manden en gin pakkekalender til jul

​Gin julekalender

​Det gode alternativ til whisky kalenderen er en julekalender med 24 forskellige udsøgt gin i mini flasker. Gin er blevet en populær og udsøgt drik, og blandt kendere vil denne kalender give nye lækre smagsoplevelser fra den store verden.

Fra: 1995 kr.​

Giv den stærke chili julekalender til teenagedrenge

​Chili Klaus julekalender

​Til den unge mand eller teenager der elsker chili, her kunne Chili Klaus julekalenderen måske være den sjove ting til december. En kalender til omkring 250-300 kr. som du kan finde i Netto, Fleggaard, Magasin og selvfølgelig online.

Fra: 270 kr.​

køb en lækker portvins pakkekalender i gave

​Portvin Quevedo julekalender

​Denne kalender byder på 24 50 ml. portvin fra vinhuset Quevedo. En lækker kalender der kan bruges til far, bedstefar, bror eller måske din mand. Hvis han er til den søde drink, så er denne kalender med overraskelser måske det helt rigtige for ham.

Fra: 599 kr.​

giv den eksklusive Summerbird skuffe julekalender til forældre

​Summerbird julekalender

​Summer chokolade er eksklusivt og koster selvfølgelig også derefter. Hvis du skal give en julekalender til manden der har alt, kunne du give den lille eller den store kalender fra Summerbird, der indeholder 24 låger med udsøgte lækkerier.

Fra: 300 kr.​

Giv den udsøgt julekalender med rom i gave

​Rom julekalender

​Glæd den unge som ældre mand med en rom julekalender. Denne model i guldfarve indpakning kommer med 24 x 2 cl. indhold, som giver ham en ny udsøgt smag gennem december måned.

Fra: 679 kr.​

Giv den dejlige kaffe julekalender fra Brew Company

​Brew Company kaffe kalender

​​Til manden der elsker kaffe, hvilke vel gælder flertallet, her kan du give denne lidt anderledes kaffe julekalender. Kalenderen kommer med forskellige aromaer fra The Brew Company, der giver to daglige kopper kaffe gennem december måned. Perfekt til en god start på dagen?

Fra: 299 kr.​

Giv den sjove anti-julekalender til teenagedrenge

​Anti julekalender

​​Til manden der måske finder julen opreklameret, kan du overraske ham med denne anti-julekalender. Indholdet dækker over ulykkeskager med forskellige dystre beskeder, som kan kvikke op og gøre julen helt udholdelig for ham.

Fra: 249 kr.​

4.8/5 (106 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: