• Home  / 
  • blog
  •  /  Billige adventsgaver til teenager under 100 kr.

Billige adventsgaver til teenager under 100 kr.

Søger du billige adventsgaver til teenager som samtidig kommer til priser under 100 kr.? Hvis du gør, så er det netop hvad du finder forskellige ideer til lige her.

Billige adventsgaver til teenagere der koster under 100 kr.

Gaveideerne du finder her nedenfor spænder bredt i aldersgruppen, så alle ting kan ikke nødvendigvis bruges af hende på 14 år eller ham på 17 år.

giv de sjove tattoo sleeves i adventsgave

​Tattoo ærmer

Hvis du søger den lidt skøre og sjove ting ham eller hende, kan et par tattoo ærmer måske være søndagsgaven. En ting der nok mest er noget som drenge vil finde sjovt, og til en pris af 39 kr. kan det være en god billig ting til en af de fire adventssøndage.

Fra: 39 kr.​

køb et Matas gavekort i gave

​Gavekort til Matas

​Et praktisk gavekort anses ofte som en kedelig gave, men det er dog en af de foretrukne gaveønsker fra teenagere. Ikke nok med at de kan købe lige præcist den rigtige ting med et gavekort, så giver det også en kærkommen anledning til at shoppe med venner eller veninder.

Fra: 50 kr.​

slik er en klassisk søndagsgave til børn i alle aldre

​Lækker slik

​Slik er en klassisk billig søndagsgave til børn, voksne og selvfølgelig også til teenagere. De fleste elsker noget sødt, og hvad er bedre at vågne op til en kold mørk søndag i december, end ens favorit slik.

Fra: 10 kr.​

køb det sjove druk ludo i gave

​​Druk-ludo

​Til den store pige eller dreng der er begyndt at være "voksen" med øl og hænge ud på den voksne måde med vennerne, kan et druk-ludo måske være perfekt. Spillet som både giver timer underholdning men også tømmermænd kan være en sjov gave lige under 100 kr.

Fra: 99 kr.​

giv hende et lækkert neglelak mærke i gave

​Neglelak til teenagepigen

​Til teenagepiger i den unge eller lidt ældre alder, kan neglelak være den fede praktiske gave at få for hende. Mange piger i aldersgruppen er vilde med neglelak, og du kan finde mærker ned til omkring 30 kr. hvilket gør det perfekt som en billig adventsgave til teenagepiger.

Fra: 30 kr.​

giv spiritus i søndagsgave til teenager

​Øl / Spiritus

​Til den store teenager der er begyndt på øl og spiritus, her vil en billig søndagsgave i form af spiritus være en gave der imponerer. Drenge og piger i den alder har behov for at føle sig voksne, og det er trods alt bedre at belære end at forbyde.

Fra: 100 kr.​

køb den sjove beer tracker i adventsgave til teenagedrenge

​Beer Tracker

​En gaveide i samme boldgade er denne Beer Tracker. En sjov gadget der tæller antal åbne ølflasker, hvilket er en ting som især teenagedrenge vil finde sejt at have. Du kan samtidig med fordel bruge det som en af de skøre ting man kan ønske sig som teenager.

Fra: 49 kr.​

køb den praktiske og billige søndagsgave til teenageren

​Angry Mama rengøring

​Til teenageren der elsker at bruge mikroovnen men dog aldrig gør den rent, kan du give en praktisk ide med denne Angry Mama rengørings gadget. Køb den i sammenhæng med nogle popcorn og cola for at gøre gaven noget sjovere.

Fra: 59 kr.​

giv det gode aktivitets legetøj i gave til ham

​Fidget cube

​Til teenageren der har krudt i røven, kan du give det gode alternativ til spinneren. Denne fidget cube aktiverer fingrene på en lidt anden måde, men samtidig også på en noget sjovere og unik måde der kan det helt rigtige til ham eller hende.

Fra: 59 kr.​

Køb de smarte touchscreen handsker i adventsgave til teenageren

​​iGlove touchscreen-handsker

​​Du kan vælge at give den smarte og praktiske søndagsgave til teenagepigen eller drengen. Her kan det være disse iGlove touchscreen-handsker som giver hende/ham mulighed for varme og bruge telefonen udendørs gennem de kolde måneder på året.

Fra: 99 kr.​

Denne side er anmeldt af: August K. Iversen 10/10
4.8/5 (48 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: