Bodyflight oplevelsesgave

Bodyflight oplevelsesgave


Denne artikel indeholder annoncer.

Den mest populære gave i dagens Danmark, er efterhånden oplevelsesgaver. I en tid hvor karriere og studie fylder utrolig meget af vores liv, er det vigtigt vi minder os selv om at vi skal ud og opleve noget i vores liv. Så vi ikke sidder som 70-årig og tænker på de gange hvor juleaften lå på en mandag, tirsdag eller onsdag, hvilket betød at du fik en gratis ”ferie”.

Vi skal ud og opleve noget. Noget som vi husker og som er en historie vi kan fortælle andre. Derfor er en oplevelsesgave en helt fantastisk gave at give. Dén grund, og så selve idéen med at du giver en gave som ikke er så naturligt i sig selv, som eksempelvis en gryde, en bog, eller et cover til mobilen.

Men af de hundredvis (hvis ikke mere) forskellige oplevelsesgaver, kan det være svært at finde den helt rigtige. I denne artikel vil vi komme ind på Bodyflight oplevelsesgave, da det uden tvivl er noget du kommer langt med, og som du ikke havde regnet med.

Hvad er bodyfligt så for noget?

Bodyflight er, hvor du ganske enkelt svæver og lærer at styre kroppen på en helt naturlig måde i henhold til tyngdekraften. Bodyfligt er ligesom hvis du skulle prøve faldskærmsudspring, men uden faldskærmen i en vindtunnel.

Rolig nu … Bodyflight oplevelsesgave har ikke noget med en helikopter og mange meters højde at gøre, men det der kan sammenlignes er følelsen når du hopper fra helikopteren og indtil du udløser faldskærmen. Bodyflight foregår nemlig i et rør som i princippet kaldes en vindtunnel, hvor der er en kæmpe propel under dig som skal løfte din kropsvægt med luft.

Hvis vi virkelig skal male det sort på hvidt, så er bodyflight hvor du flyver/svæver inde i et rør. Der er ingen helikopter, inden frie fald, ingen faldskærm. Bodyflight er kun dig der flyver.

Der er ikke decideret nogle specielle krav for at kunne prøve bodyflight. Det eneste der lige er iøjnefaldende er vægten, da du ikke må veje mere end 120 kilo. Og så skal du naturligvis have et ganske almindeligt helbred.

En oplevelsesgave der vil noget

Du har sikkert også set en oplevelsesgave til ham der går ud på, at du kan komme ud og køre i en dyr bil, du kan få en kort flyvetur i en helikopter eller noget i samme dur. Men det du skal huske på hvis du giver sådan en oplevelsesgave er, at den person der nu skal opleve dette blot er passager.

Det er helt sikkert også noget der bliver værdsat, men det bliver derfor også hurtigt glemt. For helt ærligt, hvad er det fede ved bare at se en dyr bil eller en helikopter indefra? Det havde i den grad været noget andet hvis du selv måtte styre maskinerne. Måske lige med helikopteren er det nok bedst du ikke gør (eller det skal jeg ikke kunne sige), men så sidder du stadig bare inde i en kabine og kigger.

Bodyflight som oplevelsesgave er en aktivitet. En helt vildt sjov aktivitet der samtidig er lærerig. Du vil stadig opleve en form fra adrenalin der suser ud i kroppens kroge, hvilket er helt fantastisk.

Vi har alle på et eller andet tidspunkt i vores liv prøvet at løbe, hoppe, falde, prøvet forskellige forlystelser mm. På dette punkt i henhold til kroppen og hvad vi kan opleve, tager bodyflight dig derud hvor du ikke har været endnu.

Introduktion er inkluderet

I en bodyflight oplevelsesgave bliver du ikke bare kastet ind i et rør og skal lære at flyve. Du får typisk 2-4 minutter hvor der er en instruktør der lære dig at beherske tyngdekraften. Herefter får du typisk 6-10 minutter hvor du selv skal prøve bodyflight.

Så hvis du var overvejende eller alligevel fast besluttet på at give en oplevelsesgave, så er du forhåbentligt fast besluttet nu. Hvis du for den sags skyld var overvejende omkring hvad det skulle være for en oplevelsesgave, så har du her en utrolig god kandidat, hvis ikke den bedste af dem, nemlig bodyflight.

Det kan godt være du tænker du ikke får mange minutter for pengene, men du skal ikke undervurdere selve oplevelsen. Du ved ikke hvad du har gået glip af, før du har prøvet det. Og desuden, så er en bodyflight oplevelsesgave typisk noget billigere end at komme ud og køre i en mellemdyr bil – Men kan være den helt samme gave du aldrig glemmer.