Oplevelsesgaver til ham

giv de gode oplevelsesgaver til ham

Søger du en god gave til ham, som måske er lidt anderledes end gaven du plejer at give? Så skal du overveje om ikke en af de nedenstående oplevelsesgaver til ham, kan være det rigtige der overrasker ham glædeligt i 2018.​ Oplevelser er som navnet siger, en oplevelse. Disse er som regel sjove. Og netop at det er sjovt, gør, at oplevelsesgaver til hende og ham er blevet et hit blandt alle aldersgrupper. ​

Sjove oplevelser til ham

Find inspiration i de nedenstående ideer indenfor alle typer af oplevelser​. Du finder både de vilde, afslappende, romantiske eller lærerige ting som måske passer lige præcist til gavemodtagerens interesser, natur og temperament.

køb den fede Bodyflight oplevelsesgave til den unge mand

​Bodyflight

​Køb den sjove gave i form af en Bodyflight oplevelse. Her får han mulighed for at prøve Danmarks eneste vindtunnel der er åben for gæster. En oplevelse til folk med almindelig fysik hvor du oplever tyngdelovens ophævelse, og naturligvis en sjov stund.

Fra: 445 kr.​

giv den sjove ølsmagningsoplevelse i gave

​Ølsmagning

​Der findes efterhånden rigtig mange fede mikrobryggerier i Danmark. Og hvorfor ikke give ham en afslappende og lærerig ølsmagning på en af disse? En sjov stund der giver ham lærdom om brygningen - og selvfølgelig også smagning på den lokale bryg.

Fra: 175 kr.​

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

​Whiskysmagning Braunstein

​Til ham der elsker at nyde og samtidig lære, kan en whiskysmagning ved Braunstein Bryggeri i Køge måske være den sjove gaveide. En oplevelse for to personer, så han kan slappe af med en god ven, hvor de kan nyde de udsøgte dråber og lære om brygningen.

Fra: 199 kr.​

giv en romsmagning oplevelse i gave til mænd

​Romsmagning Århus

​Ligesom whisky, cognac og øl er en nydelse og populære oplevelse, så er Rom og Gin også gået hen og blevet et hit ved især mænd. Hvorfor ikke give en romsmagning ved Tir Na Nog i Århus for ham der bor i Østjylland?

Fra: 189 kr.​

køb en biograf oplevelse i gave til ham

​Biograf tur

​At se en god film er fedt. Og en film bliver ekstra god når du ser den på det store lærred. Giv ham den afslappende oplevelsesgave med biograftur for 2, der selvfølgelig også inkluderer en biografmenu med cola & popcorn.

Fra: 289 kr.​

Giv ham den sjove pølsevogns oplevelsesgave

​Gå amok i pølsevognen

​Til den unge mand der ofte går i byen eller bare elsker pølser, her kan du overveje at give den ret unikke gaveide til ham. Du kan nemlig give ham et gavekort til at spise alle de pølser han og en kammerat kan på en time - perfekt til en søndagsoplevelse med tømmermænd.

Fra: 199 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikopter rundflyvning

​Det er de færreste af os, som har prøvet at se Danmark fra oven i en helikopter. Denne oplevelse kan du give ham med en helikopter rundflyvning, som dog skal siges, ikke er for mænd der har let til køresyge.

Fra: 899 kr.​

giv en sjove svæveflyvnings oplevelse i gave

​Svæveflyvning

​En anden sjov oplevelse til luft kan være svæveflyvning. Du kan nemlig give ham en tur i en svæveflyver der letter fra Kolding eller Aalborg. Det er en anderledes oplevelse end helikopter eller flyver, og skal næsten prøves for at kunne beskrives.

Fra: 295 kr.​

Giv vildmarksoplevelsen i gave til ham der er hipster

​Vildmarksgourmet

​Til ham der er hipster, vil være mere udemenneske eller bare har lyst til at prøve nyt, kan vildmarksgourmet med Bushcraft måske være den perfekte gaveide. Hvem har ikke lyst til cowboykaffe, beskidte fingre og kolde tæer? 🙂 Til ham der har glemt den indre hulemand og komme i skoven, kan det være en fed oplevelse.

Fra: 524 kr.​

Køb et romantisk ophold som hans gave

​Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

​Er det til din kæreste, mand eller meget gode ven du søger en gave til, så kan det romantiske hjørne måske være det rigtige. Skab et romantisk ophold for 2 med dette romantisk ophold på Skrøbelev Gods.

Fra: 999 kr.​

https://www.idegryden.dk/dgda-romantisk-ophold-godset

spa-dag sammen med kæresten

​Spaophold Skansen

​Trænger han ligesom alle andre, også til den dejlige oplevelse at komme væk, muligvis med sin partner/kone/kæreste? Så kan et luksus spaophold på Skansen være det oplagte valg, hvis han er bosiddende i København eller Sjælland.

Fra: 4179 kr.​

giv ham den fede fisketur på havet i gave

​Fisketur Det Gule Rev

​Til manden der elsker at fiske, kan en fisketur til Det Gule Rev med båd, måske være den fede oplevelse der giver meget glæde. En fed oplevelse og personlig gave til manden der ikke er bange for Nordsøen.

Fra: 1350 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

En tur i Fængslet

​Til manden der gerne vil lære og opleve samfundet, kan du give en gave i form af en rundtur bag murene i det gamle Horsens Statsfængsel. En oplevelse der kan give ham et lille indblik i hvordan livet har været bag lås og slå.

Fra: 149 kr.​

giv ham en håndboldoplevelse i gave

​Håndbold oplevelse

​Til manden der elsker sport men måske ikke tager i hallen så ofte, kan du give ham en håndbold oplevelse med KIF Kolding København. Her kan han opleve holdet enten i Kolding eller i Brøndby.

Fra: 449 kr.​

køb en vild bungyjump oplevelsesgave

​Bungy jump

Hvis han er typen, der gerne vil prøve grænser af, så kan bungy jump måske være netop den oplevelse han ikke har prøvet. En grænseoverskridende oplevelse som mange især unge mennesker, vil elske at prøve.

Fra: 549 kr.​

giv det uforglemmelige tandemspring i gave

​Tandemspring

​En anden eksklusiv oplevelse til vovehalsen kunne være et tandemspring. At springe faldskærm er ligesom bungy jump, en grænseoverskridende oplevelse som de fleste betragter som den uforglemmelige ting.

Fra: 2199 kr.​

giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

​Ferrari på bane

​Til manden der elsker biler eller måske bare at køre stærkt, her kunne du give ham den eksklusive oplevelsesgave der giver ham en tur i en Ferrari. Kør Ferrari på bane er noget, som rigtig mange mænd altid har drømt om, og måske også din gavemodtager?

Fra: 2199 kr.​

djævelræs er en fed oplevelsesgave til mænd

​Kør djævleræs

​En anden fed adrenalin oplevelse til manden der har benzin i blodet, eller bare elsker at dræne rundt i bil, er djævleræs hos Funrace. Giv ham den fede køre djævleræs oplevelse der foregår i Viborg, hvor han kan opleve det fede racerløb der kan byde på kontakt.

Fra: 995 kr.​

køb en fed prøvedyk oplevelse i gave

​Prøvedyk i Storebælt

​Ved Nyborg kan du få et prøvedyk i Storebælt, hvilket kan være den sjove oplevelse til den unge som ældre mand der ønsker at dykke. En god start på en mulig hobby eller måske bare en fed oplevelse der giver ham en sjov stund.

Fra: 750 kr.​

køb adrenalin oplevelser i gave

​Watercast

Hvis du mangler en anderledes oplevelse f.eks. som 40 års fødselsdagsgave til manden der elsker at udfordre sig selv fysisk, kan Watercast være den fede fødselsdagsgave. Træningen som frømandskorpset bruger, er en grænseoverskridende oplevelse om giver et sus - måske også til ham du skal finde på den gode gave til?

Fra: 600 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

​Bridgewalking er en unik oplevelse, som kun kan opleves Down Under og ved Lillebælt. Her er udgangspunktet ved Middelfart siden, hvor en gruppe kommer op og gå ovenpå den Gamle Lillebælts bro med trafikken under sig.

Fra: 269 kr.​

giv en sjov oplevelsesgave til vands til studenten

​Rib sejlads

​Giv ham chancen for at prøve Rib sejlads sammen med en anden, hvilket måske kan være dig? Det er ret fedt at sejle henover vandet i den hurtige båd, og samtidig opleve naturen fra den højde.

Fra: 699 kr.​

køb den vilde oplevelsesgave til vand

​Whitewater kajak kursus

​Hvis du leder efter en gave til en aktiv outdoor mand, så giv ham den sjove oplevelsesgave til vands i form af Whitewater Kajak kursus i Blekinge. Et fedt kursus i den sjove form for at ro, der strækker sig over en weekend.

Fra: 1975 kr.​

Køb et pizzakursus i gave til det unge menneske

​​Pizzakursus

​Til den unge eller ældre man der elsker at lære nye ting, og samtidig måske elsker at stå i køkkenet; Hvorfor ikke give ham et pizza kursus i fødselsdags, jule- eller anden gave anledning? En sjov og anderledes gaveide til de nysgerrige mand.

Fra: 449 kr.​

Køb en Flyboard oplevelse i gave

​Flyboard

​Søger du den aktive men rolige gave til den aktive unge eller ældre mand? Flyboard er super sjovt og de fleste med en almindelig fysik kan sagtens prøve det. For det er ikke styrken men teknikken der er afgørende, når der skal svæves henover vandet på flyboard.

Fra: 999 kr.​

køb den eksklusive oplevelsesgave for de få

​Pilot i en MIG 29 jagerfly

​Den helt vilde oplevelsesgave der i en prisklasse forbeholdt de få, kan du give ham chancen for at være pilot i et russisk jagerfly. Det er en oplevelse der kræver en mand af god fysik udover økonomi, men mon ikke det bliver en oplevelse du aldrig glemmer.

Fra: 93000 kr.​

køb en fed F16 oplevelsesgave til jul

​F-16 simulator

​Det gode alternativ til den ekstravagante MIG 29 oplevelse, kan være en F16 simulator der kommer i et mere almindeligt prisleje. Det er selvfølgelig ikke som at fysisk flyve i en jager, men dog det tætteste du kommer. Og det er temmelig realistisk.

Fra: 299 kr.​

giv ham den realistiske b747 simulator oplevelsesgave

​Boing 747 simulator

​Den endnu vildere simulator oplevelse til ham der er "opvokset" med at flyve simulator, er Boing 747 simulator. En eksklusiv og dyr oplevelsesgave som med stor sandsynlig kan være den uforglemmelige gave til ham.

Fra: 14500 kr.​

giv en guidet hjemløs rundvisning til ham der har alt

​Povertywalk Århus

​​Giv en oplevelsesgave der byder på indblik i livet set fra skyggesiden i Århus. Her kan du give ham en guidet tur som bliver ledet af en tidligere narkoman eller hjemløs, der viser og beskriver livet set fra rendesten.

Fra: 99 kr.​

Giv manden den uforglemmelige oplevelsesgave

​Formel 1 simulator racingroom

​Ligesom det at flyve har været noget de fleste drenge med computere er vokset op med, så er biler selvfølgelig blandt dette. Her kan en Formel 1 Simulator oplevelse måske være den fede oplevelse der giver ham en fed tid - og grin.

Fra: 169 kr.​

giv ham en fed VR oplevelsesgave

​Virtual Reality hos Khora

​Til den unge som ældre mand der elsker teknik og muligheder dette byder på, kan den gode gaveide være en VR oplevelse. Hos Khora i København kan han nemlig prøve nogle af de fede spil og film. Måske den perfekte studenter- eller konfirmationsgave til ham der bliver færdig eller konfirmand i år?

Fra: 125 kr.​

køb en lækker middag på restaurant til fars dags gave

​Frokost på Kroghs Fiskerestaurant

Hvis du mangler en lækker oplevelse til smagssanserne der samtidig er social, så kunne du give ham gavekortet til Kroghs Fiskerestaurant. Det er en perfekt oplevelsesgave til par som du kan give kæresten, manden eller din partner​.

Fra: 1500 kr.​

giv ham en bøf for 2 oplevelse i gave

​Bøf for 2

Hvorfor ikke give den fede oplevelsesgave som de fleste mænd(og kvinder) kan bruge? Et gavekort på bøf for 2 på udvalgte steder der dækker hele landet. Hvilken mand med respekt for sig selv, vil ikke kunne nyde en dejlig bøf der måske skal indtages sammen med dig?

Fra: 499 kr.​

køb den perfekte gave til ham

​Barbering med stil

​Til manden der har alt, her skal du selvfølgelig give den lækre luksus oplevelse i form af en gammeldags barbering. Den "rigtige" barbering med klud, varme, kost og kniv er en udsøgt oplevelse der ikke efterlever huden rød og blusset. God gaveide til mænd indenfor de fleste gave anledninger.

Fra: 399 kr.​

Giv det sjove sushi kursus i fødselsdagsgave

​Sushi skole

​Det er nok ikke en oplagt gave til en kok, men til ham der er hobby kok kan det være en sjov oplevelse. En gave der giver ham lærdom og indsigt i hvordan der skal arbejdes med rå fisk. Perfekt gave til den nysgerrige mand der gerne vil lære og forny sig.

Fra: 699 kr.​

Find den perfekte oplevelsesgave til ham?

Det kan tit være svært at finde den helt perfekte gave til det mandlige køn. De fleste mænd køber det, som de har brug for når de mangler det. Til disse mennesker er oplevelsesgaver den perfekte gave, da man aldrig kan få for mange oplevelser. Og når det gælder oplevelser, er der mange forskellige muligheder. Derfor kan du vælge netop den gave, der passer perfekt til ham.

En gave med adrenalin

Oftest er mænd typerne, der er vilde med spænding og action. Og der findes mange oplevelser, der giver et adrenalinkick – så der er meget at vælge mellem. Det er netop det gode ved oplevelsesgaver; der findes så mange slags, at der altid vil være noget, der er den helt perfekte gave.

Noget af det første, man forbinder med mænd, er biler. Man kan derfor invitere manden ud på en kørebane, hvor han kan suse lidt rundt. Og også her har man mulighed for at vælge mellem en masse forskellige bil. Måske har han altid drømt at køre i en Ferrari eller måske en Lamborghini med 560 hestekræfter. Er han mere typen, der er vild med fart i luften, kan du også invitere ham med ud og prøve en flysimulator. En flysimulator giver ham oplevelser af, at han rent faktisk flyver et fly. Er han den lidt mere forsigtige type, kan man også prøve en Formel 1-simulator. Dette giver en virkelighedstro oplevelse af, at man sidder i en Ferrari - Perfekte ideer til både adventsgaver, julegaver eller måske fødselsdagsgaven.

En oplevelsesgave til ham ud over det sædvanlige

Det fede ved oplevelsesgaver, er, at man kan få en oplevelse ud over det sædvanlige. Det vil sige, at man har muligheden for at opleve noget, man sjældent kommer til at opleve i hverdagen. Man kan f.eks. give en oplevelsesgave, der indeholder en tur i et helt ægte militærfly. Og ikke nok med, at man får lov til at opleve et ægte militærfly, så får man tilmed også lov til at flyve det selv. Man får selvfølgelig forud for flyvningen instruktioner på, hvordan man styrer et militærfly. Der vil selvfølgelig også være en professionel pilot med på flyet, så der er kontrol over situationen.

En anden oplevelse ud over det sædvanlige, kunne være en tur i en vaskeægte luftballon. Man får her en helt unik oplevelse, mens man svæver over det ganske, danske land. Man skal blot møde op, og nyde den fantastiske udsigt, mens man svæver rundt i luften.

Det gode ved oplevelsesgaver er, at man tit blot kan købe et gavekort og samtidig at f.eks. give en sjov bryllupsgave eller lignede. Enten kan man købe et gavekort til en helt specifik oplevelsesgave, men man kan også købe det til en bestemt kategori. På denne måde har manden selv mulighed for at vælge imellem en masse forskellige muligheder. Det er derfor også en god gaveidé til ham, du måske ikke kender helt så godt i nu.

Om ikke andet er der i hvert fald et hav af muligheder, når det handler om gaver inden for emnet, oplevelsesgaver. Så det er bare med at komme ud i det skønne land og udforske de mange muligheder, der findes.

En fed oplevelsesgave-video

Her kan du få et indblik i hvad en oplevelsesgave til ham kunne være:

Bedømmelse
Dato
Produkt
Oplevelsesgaver ham
Bedømmelse
51star1star1star1star1star