Oplevelsesgaver til ham

giv de gode oplevelsesgaver til ham

Søger du en god gave til ham, som måske er lidt anderledes end gaverne du plejer at give? Så skulle du overveje om ikke en af de nedenstående oplevelsesgaver til ham, kunne være det rigtige der overrasker glædeligt i 2018.​

Oplevelser er som navnet siger, en oplevelse. Disse er som regel sjove, og netop at det er sjovt, gør, at oplevelsesgaver til hende og ham er blevet et hit blandt alle aldersgrupper. ​

Sjove oplevelser til ham

Find inspiration i de nedenstående ideer indenfor alle typer af oplevelser, hvor du finder både de vilde, afslappende, romantiske eller lærerige ting som måske passer lige præcist til gavemodtagerens interesser, natur og temperament.

køb den fede Bodyflight oplevelsesgave til den unge mand

​Bodyflight

​Køb den sjove gave i form af Bodyflight oplevelsen. Her får han mulighed for at prøve Danmarks eneste vindtunnel der er åben for gæster. En oplevelse til folk med almindelig fysik hvor man oplever tyngdelovens ophævelse.

Fra: 445 kr.​


køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

​Whiskysmagning Braunstein

​Til ham der elsker at nyde og samtidig lære, kunne en whiskysmagning ved Braunstein Bryggeri i Køge måske være den sjove gaveide. En oplevelse for 2 så han kan slappe af med en god ven, hvor de kan nyde de udsøgte dråber og lære om brygningen.


Fra: 199 kr.​


køb en biograf oplevelse i gave til ham

​Biograf tur

​At se en god film er fedt, og en film bliver ekstra god når man ser den på det store lærred. Giv ham den afslappende oplevelsesgave med biograftur for 2, der selvfølgelig også inkluderer en biografmenu med cola & popcorn.

Fra: 289 kr.​


Giv ham den sjove pølsevogns oplevelsesgave

​Gå amok i pølsevognen

​Til den unge mand der ofte går i byen eller bare elsker pølser, her kunne du overveje at give den ret unikke gaveide til ham. Du kan nemlig give ham et gavekort til at spise alle de pølser han og en kammerat kan på en time - perfekt til en søndagsoplevelse med tømmermænd.

Fra: 199 kr.​


giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikopter rundflyvning

​Det er de færreste af os, som har prøvet at se Danmark fra oven i en helikopter. Denne oplevelse kan du give ham med en rundflyvning, som dog skal siges, ikke er for mænd som har let ved køresyge.

Fra: 899 kr.​


giv en sjove svæveflyvnings oplevelse i gave

​Svæveflyvning

​En anden sjov oplevelse til luft kunne være svæveflyvning. Du kan nemlig give ham en tur i en svæveflyver der letter fra Kolding eller Aalborg. Det er en anderledes oplevelse end helikopter eller flyver, og skal næsten prøves for at kunne beskrives.

Fra: 295 kr.​


Køb et romantisk ophold som hans gave

​Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

​Er det til din kæreste, mand eller meget gode ven du søger en gave til, så kunne det romantiske hjørne måske være det rigtige. Her kunne du overveje om ikke at et romantisk ophold på Skrøbelev Gods kunne gøre ham godt?

Fra: 999 kr.​

https://www.idegryden.dk/dgda-romantisk-ophold-godset


køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

En tur i Fængslet

​Til manden der gerne vil lære og opleve samfundet, kan du give en gave i form af en rundtur bag murene i det gamle Horsens Statsfængsel. En oplevelse der kan give ham et lille indblik i hvordan livet har været bag lås og slå.

Fra: 149 kr.​


giv ham en håndboldoplevelse i gave

​Håndbold oplevelse

​Til manden der elsker sport men måske ikke tager i hallen så ofte, kunne du give ham en håndbold oplevelse med KIF Kolding København. Her kan han opleve holdet enten i Kolding eller i Brøndby.

Fra: 449 kr.​


køb en vild bungyjump oplevelsesgave

​Bungyjump

Hvis han er typen, der gerne vil prøve grænser af, så kunne bungyjump måske være netop den oplevelse han ikke har prøvet. En grænseoverskridende oplevelse som mange især unge mennesker, vil elske at prøve.

Fra: 549 kr.​


giv det uforglemmelige tandemspring i gave

​Tandemspring

​En anden eksklusiv oplevelse til vovehalsen kunne være et tandemspring. At springe faldskærm er ligesom bungjump, en grænseoverskridende oplevelse som de fleste betragter som den uforglemmelige ting.

Fra: 2199 kr.​


giv den fede Ferrari kørsel på bane oplevelse til mænd

​Ferrari på bane

​Til manden der elsker biler eller måske bare at køre stærkt, her kunne du give ham den eksklusive oplevelsegave der giver ham en tur i en Ferrari. Kør Ferrari på bane er noget, som rigtig mange mænd altid har drømt om, og måske også din gavemodtager?

Fra: 2199 kr.​


køb en fed prøvedyk oplevelse i gave

​Prøvedyk i Storebælt

​Ved Nyborg kan du få et prøvedyk i Storebælt, hvilket kan være den sjove oplevelse til den unge som ældre mand der ønsker at dykke. En god start på en mulig hobby eller måske bare en fed oplevelse der giver ham en sjov stund.

Fra: 750 kr.​


giv den sjove ølsmagningsoplevelse i gave

​Ølsmagning

​Der findes efterhånden rigtig mange fede mikrobryggerier i Danmark, og hvorfor ikke give ham en afslappende og lærerig ølsmagning på en af disse? En sjov stund der giver ham lærdom om brygningen og selvfølgelig også smagning af det lokale bryg.

Fra: 175 kr.​


giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

​Bridgwalking er en unik oplevelse, som kun kan opleves Down Under og ved Lillebælt. Her er udgangspunktet ved Middelfart siden, hvor en gruppe kommer op og gå ovenpå den Gamle Lillebælts bro med trafikken under sig.

Fra: 269 kr.​


giv en sjov oplevelsesgave til vands til studenten

​Rib sejlads

​Giv ham chancen for at prøve Rib sejlads sammen med en anden, hvilket måske kunne være dig? Det er ret fedt at sejle henover vandet i den hurtige båd, og samtidig opleve naturen fra den højde.

Fra: 699 kr.​


køb den vilde oplevelsesgave til vand

​Whitewater kajak kursus

​Hvis du leder efter en gave til en aktiv outdoor mand, så giv ham den sjove oplevelsesgave til vands i form af Whitewater Kajak kursus i Blekinge. Et fedt kursus i den sjove form for at ro, der strækker sig over en weekend.

Fra: 1975 kr.​


køb den eksklusive oplevelsesgave for de få

​Pilot i en MIG 29 jagerfly

​Det helt vilde oplevelsesgave der i en prisklasse der er forbeholdt de få, kan du give ham chancen for at være pilot i et russisk jagerfly. Det er en oplevelse der kræver en mand af god fysik udover økonomi, men mon ikke det bliver en oplevelse du aldrig glemmer.

Fra: 93000 kr.​


køb en fed F16 oplevelsesgave til jul

​F-16 simulator

​Det gode alternativ til den ekstravagante MIG 29 oplevelse, kunne være en F16 simulator der kommer i et mere almindeligt prisleje. Det er selvfølgelig ikke som at fysisk flyve en jager, men dog det tætteste man kommer, og det er temmelig realistisk.

Fra: 299 kr.​


køb en lækker middag på restaurant til fars dags gave

​Frokost på Kroghs Fiskerestaurant

Hvis du mangler en lækker oplevelse til smagssanserne der samtidig er social, så kunne du give ham gavekortet til Kroghs Fiskerestaurant. Det er en perfekt ting at give kæresten, manden eller din partner, som samtidig giver jer lejlighed til at komme ud sammen.

Fra: 1500 kr.​

​Find den perfekte oplevelsesgave til ham?

Det kan tit være svært at finde den helt perfekte gave til det mandlige køn. De fleste mænd køber det, de har brug for, når de mangler det. Til disse mennesker er oplevelsesgaver den perfekte gave, da man aldrig kan få for mange oplevelser. Og når det gælder oplevelser, er der mange forskellige muligheder. Derfor kan man vælge netop den gave, der passer perfekt til ham.

En gave med adrenalin

Oftest er mænd typerne, der er vilde med spænding og action. Og der findes mange oplevelse​r, der giver et adrenalinkick – så der er meget at vælge mellem. Det er netop det gode ved oplevelsesgaver; der findes så mange slags, at der altid vil være noget, der er den helt perfekte gave.

Noget af det første, man forbinder med mænd, er biler. Man kan derfor invitere manden ud på en kørebane, hvor han kan suse lidt rundt. Og også her har man mulighed for at vælge mellem en masse forskellige bil. Måske har han altid drømt at køre i en Ferrari eller måske en Lamborghini med 560 hestekræfter. Er han mere typen, der er vild med fart i luften, kan du også invitere ham med ud og prøve en flysimulator. En flysimulator giver ham oplevelser af, at han rent faktisk flyver et fly. Er han den lidt mere forsigtige type, kan man også prøve en Formel 1-simulator. Dette giver en virkelighedstro oplevelse af, at man sidder i en Ferrari - Perfekte ideer til både adventsgaver, julegaver eller måske fødselsdagsgaven.

En oplevelsesgave til ham ud over det sædvanlige

Det fede ved oplevelsesgaver, er, at man kan få en oplevelse ud over det sædvanlige. Det vil sige, at man har muligheden for at opleve noget, man sjældent kommer til at opleve i hverdagen. Man kan f.eks. give en oplevelsesgave, der indeholder en tur i et helt ægte militærfly. Og ikke nok med, at man får lov til at opleve et ægte militærfly, så får man tilmed også lov til at flyve det selv. Man får selvfølgelig forud for flyvningen instruktioner på, hvordan man styrer et militærfly. Der vil selvfølgelig også være en professionel pilot med på flyet, så der er kontrol over situationen.

En anden oplevelse ud over det sædvanlige, kunne være en tur i en vaskeægte luftballon. Man får her en helt unik oplevelse, mens man svæver over det ganske, danske land. Man skal blot møde op, og nyde den fantastiske udsigt, mens man svæver rundt i luften.

Det gode ved oplevelsesgaver er, at man tit blot kan købe et gavekort og samtidig at f.eks. give en sjov bryllupsgave eller lignede. Enten kan man købe et gavekort til en helt specifik oplevelsesgave, men man kan også købe det til en bestemt kategori. På denne måde har manden selv mulighed for at vælge imellem en masse forskellige muligheder. Det er derfor også en god gaveidé til ham, du måske ikke kender helt så godt i nu.

Om ikke andet er der i hvert fald et hav af muligheder, når det handler om gaver inden for emnet, oplevelsesgaver. Så det er bare med at komme ud i det skønne land og udforske de mange muligheder, der findes.

En fed oplevelsesgave-video

Her kan du få et indblik i hvad en oplevelsesgave til ham kunne være:

Bedømmelse
Dato
Produkt
Oplevelsesgaver ham
Bedømmelse
51star1star1star1star1star