Frost julekalender

køb en Frost julekalender til piger

En Frost julekalender til piger? Hvis hun er i aldersgruppen, hvor det eneste der dur, er Anna og Elsa, så giv denne type julekalender til piger. Der findes selvfølgelig mange gode muligheder som de populære Lego julekalendere, men måske en af de forskellige Frozen muligheder her i 2019 er det bedste?

Frost julekalendere i 2019

Du finder forskellige typer af pakkekalendere i det kendte tema. Se udvalget nedenfor inden du bestemmer dig for hendes eller deres kalender.

køb årets Frost julekalender til pigen

Frost julekalender 2019

​Årets nye model indenfor de forskellige julekalender med Anna og Elsa, er denne flotte Disney kalender.​ Bag hver låge gemmer der så små overraskelser, som nok giver pigen mere værdi end forældrene.

Fra: 150 kr.​

giv en sjov julekalender med Anna og Elsa til pigen

​Kalender med smykker & tilbehør

​Den første Frost julekalender model der udkom, var denne model med smykker og tilbehør. En legetøjs julekalender til omkring 150 kr. der giver den lille pige forskellige små nips som hårspænder, fingerringe med mere. Velegnet fra 3-4 års alderen og op.

Fra: 159 kr.​

Giv Frost Bullyland julekalender til den lille pige

​Frost Bullyland julekalender

Bullyland kalenderen indeholder forskellige ting og figurer som pigen kan lege med gennem december måned. Kalenderen kan nemlig bruges som landskab med paplågen, og kan skabe den sjove morgen for hende.

Fra: 183 kr.​

giv en julekalender med frost ting til penalhuset

​Disney Frost julekalender

​En sød julekalender til hende der byder på 24 forskellige små gaver til penalhuset. Her får hun nemlig ting som nøglering, bracelet, toppe til blyanten og meget af små nips. Fordelen ved at vælge denne kalender er, at julekalenderen kan fungerer som brætspil med tingene fra kalenderen - Du kan købe den over grænsen til 180 kr. ved Fleggaard her.

Fra: 249 kr.​

En sød julekalender til hende som byder på 24 forskellige små gaver til penalhuset. Her får hun nemlig ting som nøglering, bracelet, toppe til blyanten og meget af små nips. Fordelen ved at vælge denne kalender er, at julekalenderen kan fungerer som brætspil med tingene fra kalenderen - Du kan købe den over græsen til 150 kr. ved Fleggaard her.

giv en kalenderen med det sjove indhold til piger

​Den billigste model

​Den billigste model indenfor de forskellige Frozen julekalendere er denne. Til kun 119 kr. får du det gode alternativ til f.eks. en Playmobil julekalender, hvor pigen kan få små sjove ting gennem december måned.

Fra: 119 kr.​

4.8/5 (55 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: