• Home  / 
  • blog
  •  /  Gave til teenager der har alt?

Gave til teenager der har alt?

En god gave til teenager der har alt? Det at finde på en gave til teenagere kan være svært nok, hvor især drengene aldrig har nogen ønsker og som sådan, heller ikke er specielt gode til at finde på nogen gaveønsker.

10 gaveideer til teenageren der har alt

Her på Idegryden har vi fundet 10 forskellige ideer til gaver, som kan bruges af alle unge mennesker. Ideerne dækker nemlig over oplevelser som alle kan og vil bruge, eller sjove ting som er tilpas skøre eller anderledes, så chancen for at teenageren har denne ting er ret lille.

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

Biograf er noget alle elsker

Ung, gammel, rig som fattig så elsker alle at blive underholdt, og her er film absolut blandt de mest fortrukne forlystelser til at blive underholdt. Film skal se i biografen hvor lærred og lyd bringer oplevelsen op på det rigtige plan. Netop derfor er denne gave perfekt til alle slags teenagere, og de fleste vil med garanti bruge gaven.

Fra: 289 kr.​

find den sjove ting alle teenagere elsker

Den sjove gadget

Gadgets kan være mange ting, hvor det fleste forbinder det med noget nyt elektronisk udstyr. Det kan dog også være sjove ting uden strøm, for gadgets er mere forbundet med sjov og underholdning end en decideret ting.

Fra: 50 kr.​

køb den fede og sjove oplevelsesgave

Oplevelser

Oplevelsesgaver indenfor alle nicher er et hit til unge mennesker, for oplevelser er forbundet med noget interessant eller sjovt. Du kan finde alverdens ting der dækker lige fra F16 simulator, gokart, surfing, brunch, wellness og stort set alt andet. Gaveformen er blevet populær og figurer både blandt konfirmations ønsker som blandt gaveønsker fra 18 årige.

Fra: 140 kr.​

Giv Itunes gavekort til teenageren som den perfekte gave

ITunes gavekort

Mange unge der har alt, har også en IPhone og IPad. Her kunne en god gave til ham eller hende, være et gavekort til ITunes som alle ejere af en IPhone kan bruge. En god gave der måske ikke er super interessant at give, men dog ganske nyttigt for modtageren.

Fra: 50 kr.​

Find på den eksklusive gaveide til teenageren der bor i byen

Foldbar el-cykel

Hvis det er til drengen eller pigen der har alt og bor i København, Århus eller anden af de størrere byer, kunne den eksklusive foldbare el-cykel være en praktisk gave til ham eller hende. Cyklen kan foldes sammen og tages med i s-toget, toget eller måske bussen, og perfekt til teenageren der skal cykle en afstand, men også bruge andet transport.

Fra: 7299 kr.​

køb det sjove hængende spil i gave

Det sjove svævende spil

Spil er sjovt, de fleste unge mennesker foretrækker dog telefonen eller computeren fremfor det traditionelle brætspil. Dette Hoverkraft svævende spil er dog meget anderledes og udfordrende, så selv en teenger vil finde sjovt at spille.

Fra: 259 kr.​

køb en sjov 3 kg nutella spand i studentergave til unge mænd

Kæmpe Nutella

En skør men sjov gave til teenagedrengen der måske har et svagt punkt for nutella, kunne denne store 3kg bøtte måske være den perfekte gaveide. En lidt skør ting, men dog nyttigt hvis han elsker nutella hvilket kunne gøre det til en god gaveide til teenagere eller unge mænd.

Fra: 279 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

Klatring i København

Hvis du leder efter gaven til teenageren i København der godt kan lide at røre sig, kunne den fede indendørs klatringsoplevelse være sagen. Det at klatre giver en fed fysisk og mental leg, for det er krævende men samtidig også super sjovt.

Fra: 199 kr.​

Matas gavekort er en populære gaveide til piger og kvinder i alle aldre

Matas gavekort til teenagepigen

En gaveide der altid virker til unge piger og kvinder, er et gavekort til Body Shop eller Matas som absolut hører til toppen af de gode gaveideer til teenagepiger. Et gavekort giver teenagepigen mulighed for at finde lige præcist det hun ønsker samtidig med, og nok også vigtigere, får hun en sjov oplevelse i form af shoppingtur med veninderne.

Fra: 50 kr.​

nusseklud den perfekte barselsgave

Druk Ludo

Til de større teenagere der er begyndt at drikke alkohol, her kunne et sjovt spil ud i kunsten med at drikke, være den gode og sjove gave til ham eller hende. Druk ludo giver de unge mulighed for at spille det klassiske spil med den lille finte, at der skal bundes når man bliver slået hjem.

Fra: 95 kr.​

Denne side er anmeldt af: Lasse F. Lorenzen 10/10
4.8/5 (47 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: