• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaveideer til gameren

Gaveideer til gameren

køb gode Gaveideer til gameren

Søger du gaveideer til gameren, for hvor meget du kan være imod det at sidde foran computeren i timevis, så er det dog nok som især drenge i alle aldre, elsker mere end noget andet.

Hvorfor ikke give en gaveide til teenageren, drengen eller den voksne indenfor passionen med at spille, når nu dette er, hvad der giver ham så meget glæde.

​Her på idegryden har vi fundet forskellige gaveideer, men du kan måske også søge de alternative som at sikre varme hænder for gameren som beskrevet på TV2 her.

10 gaver til gameren

Her finder du 10 forskellige ting der hører til indenfor det at spille på computer eller konsol. Udstyr til spillet er nemlig hvad, de fleste gamere ønsker sig og måske den bedre ting at give, end et nyt spil som ofte er, hvad man giver som gaveideer til 13 årige eller 20 årige drenge der spiller.

giv en perfekt julegave til ham

​Headset

​Høretelefoner eller headset med mikrofon er det uundværelige redskab når han spiller. Det er både for ham selv, forældre eller kæreste, som så slipper for at følge med i lyden af hans skydespil, Fifa eller andet.

Fra: 100 kr.​

Køb en god subwoofer i gave til ham der spiller computer

​Logitech lydanlæg til computeren

​Giv gameren den fede lyd oplevelse med computeren når der spilles Counter-Strike eller andet. Lyd er en vigtig ting både når der spilles med teamtalk, men også til at afspille lyd samtidig med spil af de lidt langsommere typer.

Fra: 499 kr.​

Køb en god kvalitets gaming mus i gave

​Gaming mus

​Til drengen der bruger mange timer hver dag med at spille på computeren, her kunne en god gamermus være den perfekte fødseldags- eller julegave til ham. En god mus til hurtige bevægelser i spil, finder du til omkring 300 kr. og opefter, som nok også bliver skrevet på diverse konfirmations ønsker fra drenge.

Fra: 250 kr.​

Giv en gamer router i gave til drengen

​Nighthawk router

​Giv ham den perfekte router til streaming eller til gamere der understøtter 160 ghz båndbredde. Til lige omkring 500 kr. kan du give ham en router, som måske ikke siger dig noget, men hvis han gamer meget med kammeraterne rundt om bordet, vil han elske at få en god kvalitet til netspillet.

Fra: 1199 kr.​

Giv den fede e-sport gamer oplevelse i gave

​CS Go træningsdag oplevelse

​Hvorfor ikke give den vilde oplevelsesgave til gameren? Her kunne du give denne oplevelse der giver ham en træningsdag ved Tricked Esports som kan opleves i Vejle. En fed oplevelsesgave til ham der brænder for gaming og måske e-sport.

Fra: 1399 kr.​

Køb en gamerpakke med udstyr i gave

​Gaming pakke

​En anden god gave til den unge mand der gamer, kunne være en gaming pakke med kombineret tastatur og mus, eller høretelefoner, mus og museplade. Du finder forskellige bundle muligheder ved Webgames, der er en af førende online forhandlere indenfor gamerudstyr.

Fra: 300 kr.​

Køb den store fede skærm i gave

​Den store eksklusive skærm

​75” Sony Android-tv med Motionflow XR 800 hz. Kunne være den ting, der giver den største glæde sammen med f.eks. Xboksen og Fifa. Et fedt tv der giver den fede oplevelse med billede og lyd. Det er også en ret dyr ting til gave, så selvfølgelig ikke en gamer gaveide der bliver givet af de fleste.

Fra: 15000 kr.​

køb en fed mousepad i gave til gamer

​Kvalitets musemåtte

​Ligesom med mus, tastatur, skærm og høretelefoner, så er musepladen også et vigtigt redskab hvis der skal skydes først i skydespil som CS. Indenfor museplader er stof det billigste materiale, hvor de noget dyrere musemåtter kommer i metal.

Fra: 100 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

​Gamerstol

Stolen er også en vigtigt detajle, for godt nok kan de unge sidde på hvad som helst, hvis bare de får lov at spille, så er en god stol dog vigtigt både for kroppens sundhed og generelt velvære. Du finder en god gamerstol med fed design fra ca. 1000 kr. og op, som kunne være den fede konfirmationsgave som især drenge vil elske.


Fra: 1000 kr.​

Giv de smarte gamer briller i gave til ham

​Gamerbriller

​Det kan lyde skørt, men hvis du nogensinde har siddet og gamet i 8-15 timer gennem den mørke aften og nat, så kender du også til meget irriteret øjne. Mange timer hvor øjnene bliver bombarderet fra computerskærmens bevægelser og lys, kan et bare gode gaming briller afhjælpe og netop derfor, er den oplagt gaveide – for ikke mange unge drenge har disse.

Fra: 200 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gaveideer til gameren
Bedømmelse
51star1star1star1star1star