Gavekurve til hende

køb gavekurve til hende som overraskelse

​Hvis du vil overraske en veninde, kæreste eller bekendt med en brugbar gave der virker til alle, så overvej udvalget af lækre gavekurve til hende. En gavekurv der indeholder noget udsøgt til gane og mave, er en gaveide der virker både til den unge som ældre kvinde. Du finder nemlig noget for alle smage, der også kan bruges til alle anledninger fra fødselsdag eller som gave til fernisering, reception og lignede.

Gavekurve til hende

Ligesom du finder en øl gavekurv til ham, så finder du også gavekurve er mere velegnet til kvinder end mænd. Nedenfor finder du inspiration i et udvalg som måske er den perfekte gavekurv til veninde, mor, kone eller god ven.

lav dit egen indhold i gavekurv

​Gavekurv fyld selv

​Hvorfor ikke lave din egen gavekurv med udsøgte ting fra Føtex, Kvickly eller special forretninger. Alternativet er en fyld selv gavekurv online. Her kan du fylde kurven med slik, chokolade, sunde ting som kan kombineres med te, kaffe eller lignede.

Fra: 35 kr.​

køb en lækker te gavekurv til kvinder i alle aldre

​Te gavekurv

​Hvis hun elsker te, som mange kvinder gør, hvorfor ikke give hende en dejlig gavekurv med forskellig te. Her kunne du give denne kurv til 229 kr. som 4 x100 gram løs te i en udsøgt kvalitet, te dåse, filter som kan være den dejlige gave.

Fra: 229 kr.​

køb med udbringning af gavekurv

​Gavekurv m. Amarone vin

​Der er mange gode ideer til gavekurv til hende. Her er vin og lækkerier en god gave til reception som det er en god gave til din mor. Denne gavekurv indeholder en italiensk Amarone og udsøgte specialiteter samt lækkerier.

Fra: 799 kr.​

send gave til veninde i form af gavekurv

​Kurv med specialiteter

​Lækre specialiteter i form af kiks, chokolade, pesto, olie, trøfler, karameller med mere, kan måske være det helt rigtige valg for dig. Overrask din veninde, mor, bekendte med denne kurv der byder på lidt af hvert.

Fra: 799 kr.​

overrask med den søde gavekurv til hende

​Pure lakrids gavekurv

​Den dejlige gavekurv til din bedste veninde kunne være denne med Pure lakrids shots og forskellige lækkerier. Her finder du forskellige chokolader, lakrids fra lakridseriet og andre dejilge ting til ganen.

Fra: 599 kr.​

giv hende en gavekurv til mors dag

​Gavekurv til mor

​Den perfekte gavekurv til mors dag, fødselsdag eller måske bare som ting til værtinden, kan være denne gavekurv dejlige mor. En gavekurv der er designet til at forkæle din mor, hvad end anledningen kan være.

Fra: 340 kr.​

giv en lækker julekurv i adventsgave til dine forældre

​Julekurv til hende

​Julen er det tidspunkt på året, hvor vi giver de fleste gaver til hinanden. Her er advent den første gave, hvor du måske skal overveje en af de dejlige julekurve til din mor, kone, kæreste eller måske bedste veninde som i skal besøge.

Fra: 230 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
gavekurve til hende
Bedømmelse
51star1star1star1star1star