Gaver til 7 årige

find de gode gaver til 7 årige

Gode gaver til 7 årige piger eller drenge? Det er netop, hvad du kan finde ideer til lige her. Vi har nemlig fundet et udvalg af forskellige sjove, gode eller lærerige gaveideer til drenge og piger på 7 år her i 2018. Skolealderen betyder et skridt op i udfordring og sjov der adskiller sig fra gaveideerne til 6 årige. Men ideerne du finder nedenfor kan dog også bruges som den gode inspiration til de 6 årige eller 8 årige drenge og piger.

15 gaveideer til 7 årige børn

De forskellige gaveideer til børn i 7 års alderen byder både på sjov legetøj, lærerige bøger og ideer til skolegangen​. De fleste ideer komme også i en udgave til det modsatte køn.  

Køb en squishies som den sjove gave til børn

​Squishies

Det japanske fænomen er blevet super populært. Og det er vel næsten umuligt at finde et barn på 5 år og op, som ikke kender og som ikke ønsker sig squishies.

Fra: 50 kr.​

giv det sjove legetøj til 7-8 årige piger og drenge

​Letlæselige bøger

Bøger fra Astrid Lindgren med Pippi og Emil fra Lønneberg er populært blandt mange børn. Det samme gør sig gældende med bøgerne om Vitello og mange andre letlæselige bøger med lavt lixtal som skolebørn kan bruge til øve sig med. Derfor er gode bøger gode fødselsdagsgaver eller julegaver til børn.

Fra: 49 kr.​

Bøger fra Astrid Lindgren med Pippi og Emil fra Lønneberg er populært blandt mange børn. Det samme gør sig gældende med bøgerne om Vitello og mange andre letlæselige bøger med lavt lixtal som skolebørn kan bruge til øve sig med.

køb de underholdende bøger der er oppe i tiden som gave

​Sjove og lærerige fagbøger

En anden slags bog er fagbøger i børnehøjde. Nadia Nadim er blevet verdensberømt i Danmark og kunne være den lærerige oplevelse for pigen der selv drømmer stort. Du finder mange forskellige bøger hvor Bog & Ide kan være det smarte sted, så drengen eller pigen nemt kan bytte hvis så.

Fra: 100 kr.​

giv en lækker sportsgave i gave til den 10 årige

​Sportstøj/udstyr

Som gave til ham eller hende der dyrker sport som fodbold, håndbold, gymnastik eller andet, kan sportstøj og udstyr være det helt perfekte. Drenge som piger elsker at få seje benskinner.

Fra: 50 kr.​

køb en sjov gokart i fødselsdagsgave til barnet

​Sjov gokart

I fødselsdagsgave til barnet der fylder år i forår eller sommer, kan udendørs legetøj være det helt rigtige. Her kan denne lidt anderledes men fede gokart måske være det helt rigtige. Gokarten er beregnet fra 4 år til 14 år.

Fra: 799 kr.​

køb det sjove tryllesæt i gave til den 7 årige dreng

​Sjovt tryllesæt

Hvilken dreng er ikke fascineret af tryllerier? Det gør sig selvfølgelig også gældende for piger, men dog er det mest drenge der fordyber sig i denne leg. Du kan give ham den sjove julegave med et tryllesæt, hvor du kan finde sjovt legetøj fra omkring 70 kr. og opefter ved Legebutikken der har et ganske stort og fedt udvalg.

Fra: 70 kr.​

giv smart tøj i gave til 7 årige piger

​Smart tøj

Det smarte tøj begynder børn ret hurtigt at gå op i, og det gør sig selvfølgelig også gældende for skolebørn. Bløde pakker er normalt ikke den foretrukne gave, men hvis det er noget som han eller hun elsker, så tøj ret ofte påskønnet af den lille.

Fra: 100 kr.​

Lego er et hit i gave til børn

​​​​​Lego

Lego er et hit fra ca. 3-4 års alderen og op til teenagealderen, for Lego udfordrenge, spændende og super sjovt at lege med. De fleste forældre i den mere modne alder har ofte også meget glæde af at bygge, og ofte får børnene lov til at være med også. Et sikkert gaveide også de 7 årige, hvor det så gælder om at ramme den serie som barnet favoriserer.

Fra: 150 kr.​

Giv barnet et sjov bagekursus i gave

​Bagekursus

​Til barnet der er helt skudt i den store bagedyst, eller nok mere i det med at bage, kan du give et sjov bagekursus. En af de sjove og lærerige oplevelsesgaver til børn som er lidt anderledes end legetøj eller tøj.

Fra: 395 kr.​

køb noget fedt til barnets værelse i gave

​Moonboat hængekøje

Hvis du søger en mere eksklusive gaveide der kan vække glæde i mange år frem, kunne være noget inventar til værelset. Her er de lækre Moonboat hængekøjer en super fed ting, dog er det selvfølgelig ikke alle steder den kan hænge, og prisen er i den høje ende af manges gavebudgetter. Når det er sagt, så kan det være tingen der vækker stor glæde ved hende eller ham.

Fra: 1099 kr.​

find de gode spil i gave til barnet

​Scrabble Junior

Giv det sjove Scrablle Junior spil i gave til de 7 årige børn. Spillet henvender sig til børn fra 6 til 10 år, så perfekt til aldersgruppen derimellem. En sjov gave der kan give ham eller hende mange timers underholdninger med venner og familie.

Fra: 349kr.​

køb de sjove fødselsdagsgaver til piger og drenge

​Skoletilbehør

Det at gå i skole er lidt sejt også når man er 7 år, og her kræver det selvfølgelig også penalhus, blyant, passer, skoletaske med mere. Perfekte ideer der kan bruges til hans eller hendes julegave eller som gave til fødselsdagen. Ved Bog & Ide finder du det store udvalg, hvor du nemt og hurtigt kan bestille online, og modtageren kan besøge butikken for ombytning frem for at skulle sende pakke.

Fra: 49 kr.​

køb de sjove legetøjsvåben i gave til drenge

​Politi & røver legetøj

Våben legetøj til at lege politi og røver er sjovt legetøj som rigtig mange drenge elsker at lege med. Der findes mange voksne som er imod våben af legetøj, men rent logisk set på det, så kan man sige de fleste voksne mænd er vokset op med legetøjet, og det er faktisk sket helt uden at de er blevet voldelige.

Fra: 99 kr.​

køb gode oplevelsesgavekort til børn

​Sov med hajerne Kattegatcentret

Giv barnet den noget vilde oplevelsesgave i form af overnatning "med" hajerne på kattegatcentret. En anderledes og ret unik gave til det modige barn.

Fra: 450 kr.​

giv det sjove kalaha spil i julegave

​Kalaha spil

Brætspil er den sjove underholdning som den 7 årige kan bruge mange timer på at spille imod sine venner og selvfølgelig familien. Det klassiske Kalaha hører selvfølgelig under de sjove spil, og noget som de fleste voksne kender.

Fra: 99 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
gaver til 7 årige
Bedømmelse
51star1star1star1star1star