ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Gode gaveideer til teenagepiger

Gode gaveideer til teenagepiger


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Skal du finde på den gode ting til teenagepigen? I forhold til det store udvalg af gaver til børn, så er gode gaveideer til teenagepiger lidt mere kompliceret at finde.

Teenagere kan være svære at finde på en gave til. Piger er dog mange gange nemmere end gaver til teenagedrenge, som jo notorisk aldrig ønsker sig noget. Teenagepiger kan dog også give lidt hovedbrud, for alderen er spredt fra 13 til 17 år. I dette aldersspænd ændrer både mentaliteten, hobbyerne, modenheden og alt andet hver eneste år, så det som den 13 årige finder sjovt, vil den 15 årige måske ikke.

Her på Idegryden har vi fundet10 gaveideer til piger der er spredt udover den lange teenagealder, der måske kan overraske hende glædeligt. Ideerne nedenfor kan du bruge som inspiration, og du skal ikke snyde dig selv for at se vores store liste af gode gaver til teenagere her på hjemmesiden.

Gavekort giver hende 2-i-1 gaver

gavekort er den perfekte gave til teenagepiger

Giv hende et gavekort til Bodystore eller Matas som lige her, for med denne form for gave der kan virke upersonligt, får hun en gave oveni. Teenagepiger elsker at være selvstændige og shoppe med veninderne, for så føler de så voksne og chic. Gavekortet giver den ekstra bonus af en shoppingtur, og netop derfor er gavekort noget, som de fleste unge mennesker elsker at få i gave.

Giv en god gave i form af udstyr til hendes hobby

køb en fysisk aktiv gaveide til teenagepigen

Alle teenagere har en hobby, fritidsinteresse eller passion som hun går meget op i og bruger en stor del af hendes vågne tid på.

Hvad end hun er til heste, håndbold, skønhed, vandsport, spejder, basketball og alle de mange andre forskellige muligheder, er en gave indenfor dette altid en super god gave til piger i alle aldre.

De forskellige sportsforretninger som Sportsmaster eller Idesport har deres primære forretning fysisk, men hvis du vil spare dig selv både økonomisk og tid, kan du finde det samme udvalg online.

Billigsport24.dk har nemlig den gode online webshop med deres outlet priser. Her finder du noget til stort set alle sportsgrene, og oplagt at købe hendes gave her, hvis du vil spare penge og tid – Se udvalget her

Hvis hun er naturmenneske, spejder eller lignede så er det jo oplagt med udstyr hertil. Rygsæk, sovepose, sko, overtøj, handsker og meget andet kan alle være det oplagte. Vandreshoppen.dk her har det store udvalg i god kvalitet og pris.

Noget indenfor ens store interesse er altid perfekt, og det er selvfølgelig også den perfekte gave til hende hvad end hun er 13 år eller 17 år.

Flotte accessories til hende

køb søde smykker i gave til teenagepiger

Det med skønheden er en stor ting for mange piger i teenagealderen. Her er det både beautyprodukter, modetøjet og selvfølgelig også de accessories som hun bærer.

Her er smykker en traditionel gaveide. Der findes rigtig mange lækre smykker, hvor især unge piger er vilde med navnehalskæder, søde vedhæng med hjerter eller måske smukke stjernetegns smykker som du finder ved Smykkemester lige her.

Pieces er et brand som især unge piger er vilde med, og fordelen ved Pieces er, at deres smykker kommer i den gode overkommelige pris.

Solbriller er en anden populær ting blandt piger, hvor et par smarte designer solbriller måske står højt på hendes ønskeseddel. Solbriller er ligesom smykker og telefonen, en del af hendes personlige idenditet og hvordan hun gerne vil ses.

Den fede eller elegante taske er en anden slags accessories, som både de unge som voksne kvinder har hang til. Det gør sig selvfølgelig også gældende for de unge piger, hvor Gucci til den ekstreme pris nok er en taske der drømmes om, men mindre kan nu også gøre det.

Oplevelsesgaver er gaveideen der virker til alle teenagepiger

giv den gode oplevelsesgave til den unge dame

Oplevelsesgaver virker til alle piger, hvad end det er studentergaven til hende, værtindegave, bryllupsgave, julegave eller som gave til teenagepiger på 13, 14, 15, eller 17 år.

Oplevelser kan nemlig være stort set alting, for hvem elsker ikke at gå i biografen, en fed koncert, wellness eller andet i det brede udvalg af oplevelser. Ting der er sjove som oplevelser jo er, vil da være oplagt at give hende i gave og noget der virker på alle slags piger.

Skønhedsprodukter

køb lækre skønhedsprodukter i gave til hende

Mange piger i teenagealderen går op i skønheden. Hvorfor ikke bruge det som gave, nu neglelak, makeup, elektriske hår apparater, cremer og andet, kan være den gode eller den billige gaveide til hende.

Hvis hun går op i sit udseende, så er Essie eller Nilens Jord neglelak fra Matas måske den rigtige gaveide fra dig eller jer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme