• Home  / 
  • blog
  •  /  Gode ideer til konfirmationsgaver

Gode ideer til konfirmationsgaver

brug de gode ideer til konfirmationsgaver

Leder du efter den gode konfirmationsgave til drengen eller pigen?

Når du skal med til en konfirmation som gæst, så skal du selvfølgelig også finde på en god gaveide til konfirmanden. Det at finde på en gave kan både være nemt og svært. Den nemme måde er en pengegave til konfirmation der består af en konvolut med penge. Det kan dog ofte være en noget upersonlig og kedelig gave at give(de fleste unge gavemodtagere er dog nok ligeglade).

Hvis du skal finde på en noget mere personligt og måske kreativ gave, så kræver det noget mere arbejde og tid. For det første er det med konfirmationer ikke ensbetydende med, at du måske kender det unge menneske. Måske konfirmanden er en typisk dreng – De er notorisk kendt for aldrig at have gaveønsker.

For at få inspiration til at finde en god gave som konfirmanden kan blive glad for, udover den traditionelle pengegave, kan du bruge de nedenstående gode ideer til konfirmationsgaver. Ideerne du ser nedenfor, er som udgangspunkt taget ud fra pris og interesser indenfor aldersgruppen.

Et ur til drengen i konfirmationsgave

Søger du efter alternative gaveideer til konfirmation?

Et ur er den klassiske “smykke” gave til en dreng. Der er noget voksent over at modtage et ur som en ung dreng og nok også derfor, at det traditionelt har været en gave som far har givet søn og lignede tilfælde.

Heldigvis behøver du ikke bruge flere tusinde kroner på et guldur. Et ur i dag kan også være et fedt sportsur til meget få hundrede kroner, som måske passer ind i stilen til de fleste drenge i konfirmations aldersgruppen.

Hvis du vil have den gode inspiration indenfor ure til både drenge og piger, så er Ditur.dk et godt sted at finde inspiration. Her finder du nemlig et kæmpe udvalg i kvalitetsprodukter, hvor priser er dejlige konkurrencedygtige – Se udvalget af ure ved Ditur her

Giv et smukt eller sødt smykke til pigen

Giv et traditionel smykke i konfirmationsgave til hende

Et smykke er den traditionelle gave til teenagepiger og voksne kvinder til stort set de fleste anledninger hvad end det er fødselsdag eller konfirmation. Fordelen ved at give et sødt smykke er, det behøver ikke koste en formue. Du kan nemlig finde mange søde, smukke eller smarte smykker til meget få penge.

Du kan kan give de velkendte hjerte, stjerne eller kors vedhæng til en halskæde. Eller måske du skal satse på et par søde øreringe, der kan gives til alle unge piger med huller i ørene. Armbånd er også populære smykker helt ligesom en Pieces ring måske er det helt rigtige, som samtidig kan købes fra omkring 100 kr. og opefter. Ved Smykkemester finder du nok det største online udvalg af kvalitets produkter i alle priser – Som du kan se lige her

Køb et minde som konfirmationsgaven

giv en god gave der minder konfirmanden om den store dag

Leder du efter den gode konfirmationsgave der skal være et minde om den store dag for det unge menneske, så kunne du overveje enten en Kay Bojesen figur eller en Hoptimist.

Disse to populære pyntefigurer er begge blevet ret udbredt, som den gode gave til en konfirmand. Det unge menneske kan tage figurerne med sig ind i voksen livet som den gode pynteting, der samtidig er et minde om den store dag, som en konfirmation jo er.

Den populære, gode og sjove ide

giv en fed oplevelse i konfirmationsgave

En god gave der kan gives både til drenge og piger, er en af de mange oplevelsesgaver der findes et hav af. En oplevelsesgave er den sjove eller fede oplevelse for det unge menneske, netop fordi udvalget dækker over alt indenfor oplevelser. Og hvad er bedre at modtage i gave end noget, der kan gå hen og blive sjovt?

Du finder et kæmpe udvalg indenfor oplevelsesgaver som ballonflyvning, vandscooter, wellness, biler, spa, kurser, adrenalin, sport og meget andet, så der er både noget for alle interessser og prisklasser. Tag et kig ved Duglemmerdetaldrig lige her, og se om ikke du finder den helt rigtige ting.

De sjove gadget eller skønhedsprodukter

giv en sjov gadget som gaveide til konfirmation

Til drenge kunne du også vælge at give nogle tekniske gadgets. Gadgets er ofte den sjove og interessante gave for de fleste drenge da netop gadgets er forbundet med sjov og leg. Til pigerne er den sjove gadget nok mere i det kæmpe udvalg indenfor skønhed som hårprodukter, hudpleje eller makeup.

Gadget eller skønhed til hvert sit køn er måske gaveideen, som alle kan finde ideer indenfor. Du finder samtidig disse ideer indenfor netop det prisleje, som du vil give en konfirmationsgave indenfor.

Bedømmelse
Dato
Produkt
gode ideer til konfirmationsgaver
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Click here to add a comment

Leave a comment: