ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Gode ideer til konfirmationsgaver

Gode ideer til konfirmationsgaver


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Et smykke er den traditionelle gave til teenagepiger og voksne kvinder. Smykker kan bruges til stort set alle gaveanledninger, hvad end det er fødselsdag eller konfirmation. Fordelen ved at give et sødt smykke er, det behøver ikke koste en formue. Du kan nemlig finde mange søde, smukke eller smarte smykker til meget få penge.

Du kan kan give det velkendte hjerte, stjerne eller kors vedhæng til en halskæde. Eller måske du skal satse på et par søde øreringe, der kan gives til alle unge piger med huller i ørerne. Armbånd er også populære smykker helt ligesom en Pieces ring måske er det helt rigtige, som samtidig kan købes fra omkring 100 kr. og opefter. Ved Smykkemester finder du nok det største online udvalg af kvalitets produkter i alle priser – Som du kan se lige her

Køb et minde som konfirmationsgaven

giv en god gave der minder konfirmanden om den store dag

Leder du efter den gode konfirmationsgave der skal være et minde om den store dag for det unge menneske, kan du overveje enten en Kay Bojesen figur eller en Hoptimist.

Disse to populære pyntefigurer er begge blevet ret udbredt, som den gode gave til en konfirmand. Det unge menneske kan tage figurerne med sig ind i voksenlivet som den gode pynteting, der samtidig er et minde om den store dag, som en konfirmation jo er.

Den populære, gode og sjove ide

giv en fed oplevelse i konfirmationsgave

En god gave der kan gives både til drenge og piger, er en af de mange oplevelsesgaver der findes et hav af. En oplevelsesgave er den sjove eller fede oplevelse for det unge menneske, netop fordi udvalget dækker over alt indenfor oplevelser. Og hvad er bedre at modtage i gave end noget, der kan gå hen og blive sjovt?

Du finder et kæmpe udvalg indenfor oplevelsesgaver som ballonflyvning, vandscooter, wellness, biler, spa, kurser, adrenalin, sport og meget andet, så der er både noget for alle interesser og prisklasser. Tag et kig ved Duglemmerdetaldrig lige her, og se om ikke du finder den helt rigtige ting.

De sjove gadget eller skønhedsprodukter

giv en sjov gadget som gaveide til konfirmation

Til drenge kan du også vælge at give nogle tekniske gadgets. Gadgets er ofte den sjove og interessante gave for de fleste drenge da netop gadgets er forbundet med sjov og leg. Til pigerne er den sjove gadget nok mere i det kæmpe udvalg indenfor skønhed som hårprodukter, hudpleje eller makeup.

Gadget eller skønhed til hvert sit køn er måske gaveideen, som alle kan finde ideer indenfor. Du finder samtidig disse ideer indenfor netop det prisleje, som du vil give en konfirmationsgave indenfor.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme