Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Leder du efter den gode konfirmationsgave?

Leder du efter den gode konfirmationsgave?


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Nu foråret har meldt sin ankomst, så står de mange håbefulde konfirmander også i kø med blomster, om at “springe ud”, og det betyder nok for dig, at du skal med til konfirmationsfest.

Leder du efter den gode konfirmationsgave til piger eller drenge, som du skal til fest ved, så ved du også hvor svært det rent faktisk kan være, at finde på en gode gaveide til konfirmanden.

Det at finde på de gode gaver kan være svært, og det er endnu mere irriterende, hvis det en gave til et ungt menneske som man måske ikke kender specielt godt, eller har nogen anelse om hvad denne går op i.

For at hjælpe dig på vej med denne opgave, så får du her et par gode tips netop til at finde på den gode konfirmationsgave der både gælder drenge og piger.

Hvordan du finder den gode gave på den nemme måde?

Selvom du ikke kender så meget til drengen eller pigen, så kan du altid bruge det nemme råd til at finde hans eller hendes gave. For du ved nok lidt om hvad denne går op i, for måske viser indbydelsen håndbolde, heste, fodbolde eller andet og så ligger det jo lige for.

Hvis der ingen indikationer er om interesser, så kan du altid tage udgangspunkt i alderen og kønnet, hvilket de følgende gode ideer til konfirmationsgaver kan hjælpe med, for disse gaveideer dækker alle piger eller drenge indenfor de neutrale gængse konfirmations ønsker.

Tøj og accessories virker for mange unge mennesker

Ungdommen i dagens Danmark er blevet lidt mere selvbevidste, og her er ting som fede solbriller, accessories og lækkert modetøj altid et hit som gave til en teenager.

De fleste unge i den begyndende teenagealder elsker at shoppe og have det rigtige tøj på, og et eller andet sted, som kommer dette fra det store pres fra f.eks. reality programmer med mere eller mindre ligegyldige mennesker, som af en eller anden grund, har fået lov til at sætte en dagsorden om hvor lavt et niveau man skal på, for at “være noget”. Ikke sagt, at fedt modetøj ikke er en god ting, men unge mennesker kopierer jo, og derfor er de “rigtige” mærker, former og udseende blevet et mål for unge mennesker.

Om det er rigtigt eller forkert kan man diskuterer i lange baner, men sikkert og vist er det dog, at modetøj, fede solbriller, lækre tasker og de rigtige sko altid er et hit blandt unge, og derfor kan du jo glæde ved at give gave indenfor disse ting.

Nummer et gave på konfirmations ønskesedlen

Du gætter det aldrig, men nummer et på enhver ønskeseddel er jo penge. Det er den traditionelle gave som alle unge mennesker ønsker, og igen kan man diskuterer om det er skørt eller ej, men det er dog, den sikre gave der hitter blandt unge.

Desværre er pengegaver lidt irriterende, for en kedelig kuvert med kontanter i, er altid lidt en halvslatten følelse at give, for indpakningen kunne godt være lidt mere kreativ. Der findes heldigvis rigtig mange forskellige former, hvis du vel og mærke er kreativt anlagt, for man kan lave nogle ret fede, sjove eller skøre indpakninger.

På 1000ideer.dk her, kan du se et ret stort udvalg af gode pengegave ideer, hvor især den med fodbolden eller musefælde er super sjove og kreative.

Smykker hitter altid blandt piger

Til piger er og har smykker altid været et hit. Piger er lige fra fødsel blevet opdraget til at elske smykker, og det er jo også en super god ting at give i gave.

Du kan heldigvis finde smykker i alverdens former og prisklasser, så der vil være noget for alle smage og budgetter. De fede og traditionelle ting er søde vedhæng med hjerter eller kors, men også et sødt armbånd eller de moderne ringe hitter blandt rigtig mange piger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme