Hvordan du giver lingeri til hende i gave, som hun vil elske?

Hvordan du giver lingeri til hende i gave, som hun vil elske?


Denne artikel indeholder annoncer.

Hvordan du giver lingeri til hende i gave, som hun vil elske? Det er spørgsmålet, som mange mænd sikkert spørger eller har spurgt sig selv om. Lingerie i gave er den klassiske romantiske gave fra manden til kæresten/konen.

Problemet ved at give lingeri i gave til hende er dog, at hvad kan hun lide? Hvad er hendes størrelse? Skal det være frækt eller ej og mange andre ting.

Hvis du gerne vil give din kone eller kæreste lingeri i gave, uden at lave de klassiske fejl som mænd begår, så brug de nedenstående tips, og det giver dig en ret stor chance for, at din kæreste bliver glad for gaven.

Temperament

giv ikke det forkerte lingerie i gave til kæresten

Hvad type er hun? Er hun den uskyldige, vilde eller derimellem? Hvis hun er udadtil og ligefrem, kunne hun være lidt til anderledes lingeri, end hende der er stille og genert.

Du finder nemlig svaret på stil og smag ved at kende til hendes person, som Femina beskriver her.

Størrelsen skal være rigtig

giv hende undertøj i den rigtige størrelse

Først og fremmest, så tag et kig i hendes skab eller skuffe og noterer dig størrelse på trusser og bh. Du finder et mærke i hver del, hvor trusserne kommer i størrelser 34-46(xs-xxl) og bh der bliver målt i tal mellem 65 og 105 samt et bogstav mellem A og M, som kunne hedde 75D eller lignede.

Stil

find hendes størrelse og stil i lingerie

Du skal selvfølgelig finde stilen som hun kan lide, hvor noget af svaret ligger i, hvordan hun er som person. Her gælder det om ikke at købe det super frække, hvis hun er mere til det neutrale og søde blonde. Husk at det er hendes smag, og ikke dine egne præferencer der afgør, hvilket undertøj du skal købe til hende.

Vælg den rigtige bh, så du ikke køber en push-up til hende der plejer at bruge en bh uden vattering. Det finder du ud af, ved at tjekke hendes eksisterende bh’er. Hvis hun har store bryster, så er det nok uden ekstra vattering. Hvis hun har mindre bryster, så er en push-up nok det rigtige valg.

Trussen skal selvfølgelig matche bh’en hvor du køber samme stil, som hun allerede har. G-streng, tanga, brazilian, hipster eller måske går hun med klassiske trusser.

Indpakningen

giv hende den gode romantiske gave der glæder

Få undertøjet pakket ind i en fin indpakning, for indpakning er jo halvdelen af gave.

For at gaven ikke bare skal blive undertøjet, men have endnu mere romantisk gave skær over sig, så tag dig tid til at skrive et sød kærlighedsbrev til hende. Beskriv dine følelser fra hjertet hvor du bare beskriver, hvorfor du elsker hende. Det giver nemlig gaven det gode personlige pift, som især til jul, vil gøre højtiden endnu mere romantisk og hyggelig.