ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Lingeri i gave

Lingeri i gave


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Lingeri i gave til konen, kæresten, veninde eller måske til din datter?

Det er en klassisk romantisk gave, som mange mænd giver til deres kæreste juleaften, på fødselsdag eller de romantiske tider som valentinsdag. Derudover, så er flot, sød eller sexet undertøj også en traditionel gave mellem veninder eller til døtre.

Her tager vi udgangspunkt i, at du skal finde noget flot lingeri i julegave til hende der er din kæreste eller partner. Du kan dog også bruge de nedenstående tips, selvom din relation er lidt anderledes.

At finde noget sødt lingeri til konen kan være lidt af en opgave. Først og fremmest skal du have styr på hendes størrelse. Og det er vel ingen hemmelighed, at de fleste mænd måske ikke har lagret disse data på første række i hjernen. Derudover, så findes der et hav af kollektioner og typer indenfor lingeri, for der findes det sexet, frække, søde, uskyldige og casual lingeri.

Hvorfor du skal give hende sødt undertøj i gave?

køb det sexet lingerie i gave til konen

Undertøj er en praktisk nødvendighed for både kvinder og mænd, men det er nu ikke den afgørende grund til, hvorfor det er en god ide at give noget flot lingeri i gave til kæresten.

Lingeri er en god gaveide, for det er en personlig ting som du giver hende. Derfor er det også nødvendigt, at du finder det rigtige som hun kan lide, ligesom du skal ramme nogenlunde rigtig på hendes størrelse. Hvis du fejler på begge punkter, så ryger det romantiske. Det viser, at du har ikke brugt tid på at finde noget unikt lige til hende.

Det er dog forholdsvis nemt både at finde noget i hendes smag, og samtidig ramme den rigtige størrelse.

Hvordan du finder den rigtige størrelse i lingeri?

find hendes størrelse og stil i lingerie

Det hjælper ikke at du finder det flotteste sæt undertøj som valentines gave, hvis du har købt 4 størrelser forkert. Hvad end du har købt for stort eller lille, så er det et ret dårlig signal.

Den nemmeste måde at finde hendes størrelse er ved at tjekke hendes nuværende undertøj. Trusser og bh størrelser tjekker du på mærket i undertøjet. Hvis du er rigtig uheldig, så har hun klippet mærkerne af – de kan være irriterende mod huden. Hvis der ingen mærker er, så kan du krybe til korset og spørge om størrelserne. Alternativet er at gætte, eller låne et sæt fra hendes garderobe og spørge om råd ved familie, venner eller en ekspedient – Du kan også bruge denne guide til størrelse.

Hvilken lingeri stil?

Ligesom med størrelse så kan du også tjekke hendes smag indenfor undertøj, ved bare at se hvilken stil hendes eksisterende undertøj er i. Er det kun blonder? Er det frækt? Er det neutralt? Er hun til den sporty stil? Push-ups? Kører hun den søde stil indenfor lingeri?

Det søde og lidt neutrale uden at blive vulgært, vil være noget de fleste kvinder kan lide. Her er farverne også vigtigt, hvor sort, hvidt og de neutrale farver er noget alle kan bære.

Triumph er det kendte mærke, hvor priserne ligger i det normale leje – Se udvalget online ved Netlingerie her

Du finder også mange andre lækre brands i den billige eller mere eksklusive pris, som kan være årets romantiske julegave til hende der er din kæreste, kone eller måske meget gode veninde.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme