Romantiske gaver

find de gode romantiske gaver til hende og ham

Romantiske gaver hører sig til, når din kæreste eller partner skal forkæles. Problemet er bare; hvad er en god romantisk gave til din kæreste?

Det at vise din kærlighed til hende eller ham gennem en gave, kan være en prøvelse. Hvad giver værdi enten i form af signalet til gaven eller brugen for modtageren af denne. Her kan det være den kæmpe store diamantring til 2 millioner, eller den noget mere afdæmpet ting, men dog super romantiske ting i form af kærlighedspiller gadget der koster 60 kr.

I vores indlæg med gaver til kæresten, kan du finde 46 forskellige gode ideer indenfor det romantiske hjørne. Du skal dog ikke snydes for inspiration, for de nedenstående gaveideer i det romantiske hjørne kan måske være det helt rigtige.

Ideer til romantiske gaver i 2018

Brug en af de nedenstående ideer til den romantiske gave der kan varme om hjertet eller skabe fornyet glød i forholdet, hvor en travl hverdag med arbejde, fritid og børn ofte kan gøre tingene lidt trivielle.

https://www.idegryden.dk/gave-til-hende/
giv den romantiske gave til hende eller ham

​Romantiske gadgets

​Romantiske gadgets er ikke små smarte elektroniske ting, men derimod forskellige ting der alle har det til fælles, at de er skabt til at vise din kærlighed til din kæreste eller partner. Det kan være søde hjerter, frække ting, guldroser, kærlighedspiller og meget andet.

Fra: 50 kr.​

giv den romantiske stjernenavnegivning i gave

​Døb din egen stjerne

​Forær din kæreste hendes egen stjerne i form af navngivning. Du får et bevis på ”ejerskab” med et personligt certifikat, hvor du kan finde stjernen på Google Sky. Man skal nok ikke tænke over, om selvsamme stjerne måske er ejer af 2000 andre navne​ eller kun et.

Fra: 199 kr.​

giv det personlige billede på lærred i gave

​Foto collage

​Hvis i har været sammen længe, så har i nok også taget en hel del billeder af fælles oplevelser. Det kan bruges til at lave et collage som den mindeværdige gave med jeres romantiske oplevelser.

Fra: 200 kr.​

giv din kæreste en lækker oplevelse i gave

​Romantisk weekendophold

​Det at komme væk sammen på en romantisk weekend, er ikke en billig gave med dog en romantisk gave til både ham og hende. Giv en af lækre ophold i en af de skønne områder af Danmark, eller udlandet hvor du kan finde utrolige billige flybiletter eller køre til Tyskland eller Sverige.

Fra: 1000 kr.​

giv kæresten en weekendoplevelse i berlin som gave

​Rejse

​Den eksklusive gaveide der kan overraske, kunne være en rejse. Det er selvfølgelig en dyr gave, men hvis i har planlagt en ferie i fremtiden, kan gaven jo passende gives som julegave eller måske en af de eksklusive valentinsgaver.

Fra: 4000 kr.​

køb et stjernetegn smykke til hende i gave

​Smykker

​Smykker er den klassiske romantiske ting fra manden til kvinden. Det betyder ikke at gaveideen er dårlig, for der er trods alt rigtig mange kvinder som vil blive glade for et smukt smykke fra deres partner.

Fra: 100 kr.​

spa-dag sammen med kæresten

​Wellness

​Wellness er lig med at stresse fuldstændig af, og hvad er mere romantisk end at nyde hinanden i fulde afdrag hvor job, børn og andet, bliver smidt i baggrunden. Måske en spontan gaveide til at overraske hende eller ham.

Fra: 399 kr.​

Hvorfor du skal vælge noget romantisk i gave?

Alle forhold vil opleve at forelskelse bliver formindsket, eller nærmere bliver afløst af kærlighed på en lidt mere pragmatisk måde, hvor du bliver mere opmærksomhed på omgivelserne. Her ”forfalder” mange til at vælge de mere pragmatiske gaveideer frem for snerten af romantik.

Gaven til din partner er et signal om hvad han eller hun betyder for dig. Det giver du ved, at give din kæreste en gave du ved, vil smelte hjertet. Eller du giver en gave, der beviser at du hører og ser din partner i hverdagen. Her kan det være ting som opfylder din partners ønsker eller drømme, hvilket kan være små ting i hverdagen frem for en jordrejse.

Hvad det er fødselsdag, årsdag, valentin eller som julegave til hende eller ham, så vil en romantisk gave altid sprede glæde, og det kan være ganske små og billige ting og gestus der gør forholdet lykkeligt.

Bedømmelse
Dato
Produkt
Romantiske gaver
Bedømmelse
51star1star1star1star1star