• Home  / 
  • Gavetyper
  •  /  13 romantiske bud på en dejlig gave til din anden halvdel

13 romantiske bud på en dejlig gave til din anden halvdel

find de gode romantiske gaver til hende og ham

Romantiske gaver hører sig til, når din kæreste eller partner skal forkæles. Problemet er bare; hvad er en god romantisk gave til din kæreste? Det at vise din kærlighed til hende eller ham gennem en gave, kan være en prøvelse. Hvad giver værdi, enten i form af signalet til gaven eller brugen for modtageren. Her kan det være den kæmpe store diamantring til 2 millioner, eller den noget mere afdæmpet men dog super romantiske ting i form af kærlighedspiller der koster 60 kr. I vores indlæg med gaver til kæresten, kan du finde 46 forskellige gode ideer indenfor det romantiske hjørne. Du skal dog ikke snydes for inspiration, for de nedenstående gaveideer i det romantiske hjørne kan måske være lige dét, du søger.

Ideer til romantiske gaver i 2019

Brug en af de nedenstående ideer til den romantiske gave der kan varme om hjertet; Eller måske skabe fornyet glød i forholdet, hvor en travl hverdag med arbejde, fritid og børn ofte kan gøre tingene lidt trivielle.

giv din kæreste en lækker oplevelse i gave

​Romantisk weekendophold

​Det at komme væk sammen på en romantisk weekend, er ikke en billig gave med dog en romantisk gave til både ham og hende. Giv en af de lækre ophold i de skønne områder af Danmark, eller udlandet hvor du kan finde utrolige billige flybilletter eller køre til Tyskland eller Sverige.

Fra: 1000 kr.​

https://www.idegryden.dk/gave-til-hende/
giv den romantiske gave til hende eller ham

​Romantiske gadgets

​Romantiske gadgets er ikke små smarte elektroniske ting, men derimod forskellige ting der alle har det til fælles, at de er skabt til at vise din kærlighed til din kæreste eller partner. Det kan være søde hjerter, frække ting, guldroser, kærlighedspiller og meget andet.

Fra: 50 kr.​

giv den romantiske stjernenavnegivning i gave

​Døb din egen stjerne

​Forær din kæreste, hendes egen stjerne i form af navngivning. Du får et bevis på ”ejerskab” med et personligt certifikat, hvor du kan finde stjernen på Google Sky. Man skal nok ikke tænke over, om selv samme stjerne måske er ejer af 2000 andre navne​ eller kun et.

Fra: 199 kr.​

Giv det eksklusive Spaophold i 30 års gave til hende

​Spaophold på Ystad Saltsjöbad

​​Hvis du skal give den eksklusive gave til hende, ham eller dem, så overvej en af de lækre oplevelsesgaver til par. Her kan det være Spaophold på Ystad Saltsjöbad, som er en lækker oplevelse for parret der skal stresse helt af sammen som kærester.

Fra: 3199 kr.​

giv det personlige billede på lærred i gave

​Foto collage

​Hvis i har været sammen længe, så har i nok også taget en hel del billeder af fælles oplevelser. Det kan bruges til at lave en collage som den mindeværdige gave med jeres romantiske oplevelser.

Fra: 200 kr.​

til kæresten eller bedste veninde er lingerie en god gave

​Lingerie

​​Som den spontane og frække gave til din kæreste eller partner, kan du give noget lingerie. Det kan være ud i det mere frække som mere uskyldige, alt efter præferencer og smag. En klassisk gave til jul fra manden, men hvorfor ikke også som den spontane overraskelse?

Fra: 250 kr.​

Køb den søde gave der fortæller din kærlighed

​​Kærlighedserklæring i træ

​​Hvorfor ikke give den anderledes og søde gave der fortæller din kærlighed til hende eller ham? Det kan du gøre med de søde træplader med indgravering, hvor du kan få både tekst og billede indgraveret. En romantisk gaveide der viser din kærlighed.

Fra: 200 kr.​

spa-dag sammen med kæresten

​Wellness

​Wellness er lig med at stresse fuldstændig af. Og hvad er mere romantisk end at nyde hinanden i fulde afdrag hvor job, børn og andet, bliver smidt i baggrunden. Måske en spontan gaveide til at overraske hende eller ham.

Fra: 399 kr.​

køb et stjernetegn smykke til hende i gave

​Smykker

​Smykker er den klassiske romantiske ting fra manden til kvinden. Det betyder ikke at gaveideen er dårlig, for der er trods alt rigtig mange kvinder der vil blive glade for et smukt smykke fra deres partner.

Fra: 100 kr.​

Køb den romantiske hjerteformet sparegris i gave

​​Hjerteformet sparegris

​Giv den romantiske tanke i form af denne romantiske sparebøsse. En gave til din kone, mand, partner eller kæreste om noget fælles som i gerne vil have opfyldt. En romantisk gestus gave der kan stå og minde jer om det fælles mål, som i gerne vil opnå.

Fra: 299 kr.​

køb verdens populæreste voksenlegetøj i gave

​​Voksenlegetøj

​​En gaveide der ligger i den mere frække del af romantikken, kan være noget populært voksenlegetøj. Hvis din kæreste eller partner er til det, kan det være en af de frække gaver til ham eller hende. Giv noget fra forhandleren Sinfuls bestsellerliste indenfor noget, som du er sikker på modtageren, er med på.

Fra: 80 kr.​

giv kæresten en weekendoplevelse i berlin som gave

​Rejse

​Den eksklusive gaveide der kan overraske, kan være en rejse. Det er selvfølgelig en dyr gave, men hvis i har planlagt en ferie i fremtiden, kan gaven jo passende gives som julegave eller måske en af de eksklusive valentinsgaver.

Fra: 4000 kr.​

Køb en lækker sushi oplevelse i gave til kæresteparret

​​Sushimenu til 2

​​Hvorfor ikke give en sushimenu for 2 til dem eller din kæreste/partner. En god gave de fleste singler og par kan bruge, hvis de vel og mærke elsker den japanske spise. 

Fra: 499 kr.

Hvorfor du skal vælge noget romantisk i gave?

Alle forhold vil opleve at forelskelsen bliver formindsket, eller nærmere bliver afløst af kærlighed på en lidt mere pragmatisk måde, hvor du bliver mere opmærksomhed på omgivelserne. Her ”forfalder” mange til at vælge de mere pragmatiske gaveideer frem for snerten af romantik.

Gaven til din partner er et signal om, hvad han eller hun betyder for dig. Det giver du ved, at give din kæreste en gave, som du ved vil smelte hjertet. Eller du giver en gave, der beviser, at du hører og ser din partner i hverdagen. Her kan det være ting som opfylder din partners ønsker eller drømme, hvilket kan være små ting i hverdagen frem for en jordrejse. Hvad det er fødselsdag, årsdag, valentin eller som julegave til hende eller ham, så vil en romantisk gave altid sprede glæde. Og det kan være ganske små og billige ting og gestus der gør forholdet lykkeligt.

Denne side er anmeldt af: Sandra V. Johansen 10/10
4.7/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: