Julegaver til far

køb de gode julegaver til far

​Gode julegaver til far i 2018? ​Hvad vil mænd have i gave? Måske han har alt? Måske han bare aldrig ønsker sig noget? Det at finde på en gave til en mand, kan være en besværlig opgave. Du kan dog finde hjælp og inspiration med det udvalg af gaveideer som vi har fundet.

​Julegaveideer til din far 

Vi har fundet forskellige julegaveideer som du kan bruge til at give din/jeres far i år. Ideerne dækker bredt så du både finder til den unge far som den noget ældre far.

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

​Barbergrej

​En klassisk julegave til ham den modne mand, er barbergrej. Alle mænd skal barberer sig, og til ham der bruger skraber, her kunne noget lækkert creme eller det eksklusive barbersæt være den perfekte gaveide.

Fra: 100 kr.​

find den sjove ting alle teenagere elsker

​Gadgets

​Stort set alle mænd har en indre drengerøv, hvor ting som sjove, praktiske, skøre eller fede gadgets fascinerer de fleste. Her kan det være tekniske ting eller de mere praktiske ting i hverdagen, som kunne være den fede ting at få for ham.

Fra: 100 kr.​

køb et smart bælte i gave til manden

​Tøj/bælte

​Tøj er en anden ting, som alle mænd bruger på daglig basis. Måske han trænger til at få fornyet garderoben, hvor skjorter er den oplagte ting til de fleste mænd. Et flot bælte i det fede design som Hugo Boss, kunne være en anden praktisk julegave til ham.

Fra: 300 kr.​

køb den fede Bodyflight oplevelsesgave til den unge mand

​Oplevelser

Oplevelsesgaver til ham er nok den type gave, hvor du finder noget for alle aldersgrupper og interesser. En oplevelse kan være en koncert, klatring, racerkører, kokkekursus, weekendophold og stort set alt andet. Her kan du fordel finde det rigtige indenfor dit/jeres budget og fars interesser.

Fra: 100 kr.​

giv en bog i julegave til din far

​Den gode bog

​Elsker din far at slappe af med en god bog, så er krimier måske lige sagen. Her kan du give en god klassiker eller en af de nye spændende. Saxo bestsellerlisten giver det gode overblik over de bedste og nyeste krimier som eventuel bog gave til ham.

Fra: 100 kr.​

giv udstyr i gave til outdoor manden

​Outdoor

​Elsker han udendørs livet i naturen, så kunne noget gear til dette være den gode til at modtage i julegave. Her kan du finde de dyre eksklusive ting som de noget billigere gadgets der giver nytte og glæde.

Fra: 100 kr.​

køb den perfekte gave til ham

​Personlig pleje

​Personlig pleje produkter er traditionelle julegaver til mor og far. Det er en god gave på den måde, at han får noget nyttigt, som han kan bruge i hverdagen. Det kan være voks, skægpleje, deodorant, barber ting og lignede som han bruger.

Fra: 50 kr.​

køb en ny flot lampe i julegave

​Ny lampe

​Det er en anderledes gaveide, men dog en ganske brugbar gave for de fleste. Alle har brug for nye lamper, og mange har faktisk brug for meget mere lys. Hvorfor ikke give ham en lækker lampe, som er den perfekte julegave til ham der har alt.

Fra: 400 kr.​

giv en pandelampe i gave til mænd der løber

​Til far der løber

Hvis din far er typen der løber regelmæssigt, så har han måske brokket sig over mørket gennem de mange kolde måneder? Her kunne du give en god julegave til denne passion i form af en smart pandelampe.

Fra: 100 kr.​

køb det praktiske værktøj til far der handyman

​Værktøj

​Børn og bolig koster penge og kræver vedligeholdelse, hvilket betyder, at der skal bruges værktøj. Hvorfor ikke give det i julegave, for det er trods alt en nyttig gave for ham, og de fleste mænd foretrækker faktisk at få nyttige ting i gave.

Fra: 50 kr.​

køb det sjove kaffekursus i gave til hende eller ham

​Kaffe elskeren

​Til ham der sætter pris på kvalitet, hvilket selvfølgelig også betyder en god kop kaffe, her kan du give noget eksklusivt kaffe eller udstyr. En god mælkeskummer, eksotisk luksus kaffe eller en fed maskine er alle ideer til netop denne person.

Fra: 100 kr.​

giv en smart robot støvsuger i julegave

​Den smarte robot

​En smart robot der kan klare det daglige og kedelige rengøring inde og ude, kunne være årets eksklusive julegave til ham. Hvad end det er støvsugning, gulvvasken eller græsslåningen, så finder du en robot til netop dette arbejde.

Fra: 2000 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
julegaver far
Bedømmelse
51star1star1star1star1star