Julegaveideer til verdens bedste far

Gode julegaver til far i 2019? Det kan være svært at finde, for hvad vil mænd have i gave? Måske han har alt? Måske han bare aldrig ønsker sig noget? Det at finde på en gave til en mand kan være en besværlig opgave.

​ Populære ideer til den unge eller ældre far

​Julegaveideer til din far 

Vi har fundet forskellige julegaveideer som du kan bruge til at give din/jeres far i år. Ideerne dækker bredt, så du både finder til den unge far som den noget ældre far.

køb den fede Bodyflight oplevelsesgave til den unge mand

​Oplevelser

Oplevelsesgaver til ham er nok den type gave, hvor du finder noget for alle aldersgrupper og interesser. En oplevelse kan være en koncert, klatring, racerkører, kokkekursus, weekendophold og stort set alt andet. Her kan du fordel finde det rigtige indenfor dit/jeres budget og fars interesser.

Fra: 100 kr.​

køb et smart bælte i gave til manden

​Tøj/bælte

​Tøj er en anden ting, som alle mænd bruger på daglig basis. Måske han trænger til at få fornyet garderoben, hvor skjorter er den oplagte ting til de fleste mænd. Et flot bælte i det fede design som Hugo Boss, er en anden praktisk julegave til ham.

Fra: 300 kr.​

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

​Barbergrej

​En klassisk julegave til ham der er den modne mand, er barbergrej. Alle mænd skal barberer sig, og til mænd der bruger skraber, her kan noget lækkert creme eller det eksklusive barbersæt være den perfekte gaveide.

Fra: 100 kr.​

Køb en skæg- og hårtrimmer til mænd

​​Skægtrimmer

​Til manden der hader glatbarbering som giver rød hud til dem med lys hud, her kan en god kvalitets skægtrimmer være sagen. Og hvorfor ikke en kombineret skæg- og hårtrimmer som denne Remington skægtrimmer.

Fra: 600 kr.​

giv en bog i julegave til din far

​Den gode bog

​Elsker din far at slappe af med en god bog, så er krimier måske lige sagen. Her kan du give en god klassiker eller en af de nye spændende. Saxo bestsellerlisten giver det gode overblik over de bedste og nyeste krimier som eventuel boggave til ham.

Fra: 100 kr.​

find den sjove ting alle teenagere elsker

​Gadgets

​Stort set alle mænd har en indre drengerøv, hvor ting som sjove, praktiske, skøre eller fede gadgets fascinerer de fleste. Her kan det være tekniske ting eller de mere praktiske ting i hverdagen, der kan være den fede ting at få i gave for ham.

Fra: 100 kr.​

giv udstyr i gave til outdoor manden

​Outdoor

​Elsker han udendørs livet i naturen, så kan noget gear til dette være den gode ting at modtage i julegave. Her kan du finde de dyre eksklusive ting som de noget billigere gadgets der giver nytte og glæde.

Fra: 100 kr.​

giv en romsmagning oplevelse i gave til mænd

​Romsmagning

​​Overrask ham med en romsmagning der kan opleves i Århus og København hos Smagførst. Rom er blevet en udsøgt drink, og hvorfor ikke i selvskab med andre der også vil nyde og opleve rom.

Fra: 299 kr.​

giv en smart robot støvsuger i julegave

​Den smarte robot

​En smart robot der kan klare det daglige og kedelige rengøring inde og ude, kan være årets eksklusive julegave til ham. Hvad end det er støvsugning, gulvvasken eller græsslåningen, så finder du en robot til netop dette arbejde - Du kan være heldig, at finde til billigere priser på black friday.

Fra: 2000 kr.​

køb det sjove kaffekursus i gave til hende eller ham

​Kaffe elskeren

​Til ham der sætter pris på kvalitet, hvilket selvfølgelig også betyder en god kop kaffe, her kan du give noget eksklusivt kaffe eller udstyr. En god mælkeskummer, eksotisk luksus kaffe eller en fed maskine er alle ideer til netop denne person.

Fra: 100 kr.​

køb en ny flot lampe i julegave

​Ny lampe

​Det er en anderledes gaveide, men dog en ganske brugbar gave for de fleste. Alle har brug for nye lamper, og mange har faktisk brug for meget mere lys. Hvorfor ikke give ham en lækker lampe, som er den perfekte julegave til ham der har alt.

Fra: 400 kr.​

køb den perfekte gave til ham

​Personlig pleje

​Personlig pleje produkter er traditionelle julegaver til mor og far. Det er en god gave på den måde, at han får noget nyttigt, som han kan bruge i hverdagen. Det kan være voks, skægpleje, deodorant, barberting og lignede som han bruger stort set dagligt.

Fra: 50 kr.​

giv en pandelampe i gave til mænd der løber

​Til far der løber

Hvis din far er typen der løber regelmæssigt, så har han måske brokket sig over mørket gennem de mange kolde måneder? Her kan du give en god julegave til denne passion i form af en smart pandelampe.

Fra: 100 kr.​

giv en guidet hjemløs rundvisning til ham der har alt

​​Guidet rundtur af hjemløs i Århus

​Poverty walk oplevelsen i Århus byder på den guidet tur af en tidligere hjemløs eller narkoman der viser bagsiden af Århus som han/hun og lignende har betragtet som deres liv. En anderledes oplevelse der giver indsigt i skyggesiden af Danmark.

Fra: 99 kr.​

køb det praktiske værktøj til far der handyman

​Værktøj

​Børn og bolig koster penge og kræver vedligeholdelse, hvilket betyder, at der skal bruges værktøj. Hvorfor ikke give det i julegave, for det er trods alt en nyttig gave for ham. Og de fleste mænd foretrækker faktisk at få nyttige ting i gave.

Fra: 50 kr.​

giv din farfar gode vine i fødselsdagsgave

​​vin smagekasse

​Elsker han en god kvalitets vin? Hvorfor så ikke en forkælelse med en smagekasse der indeholder forskellige vin han måske ikke kender. Perfekt julegave til din far der har alt.

Fra: 400 kr.​

Giv ham et eksklusivt whiskyglas med ingravering i gave

​​Whiskyglas med indgravering

​​En stilfuld og flot gave til ham der elsker en god whisky, kan være dette whiskyglas der kan prydes med indgravering. En anderledes og elegant gave til manden der har alt.

Fra: 125 kr.​

Denne side er anmeldt af: Selam M. Lassen 10/10
4.8/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: