10 bud på julegaver til mænd

find de gode julegaver til mænd

​Søger du julegaver til mænd som måske ikke ønsker sig noget eller har alt? Det kan være svært at finde på en julegave til ham​. Mænd i både den unge som ældre generation, har ofte problemer med at ønske sig noget. Der findes dog adskillige gode julegaveideer som du kunne give ham. Og netop disse forskellige gaveideer har vi fundet lidt inspiration til her.

Julegaver til mænd

​Nedenfor finder du 10 forskellige ideer der er indenfor forskellige typer og priser. Det er altid en god ide at give ham en praktisk gave. Helt ligesom gaver indenfor hans interesser også er særdeles velvalgte til at ligge under juletræet den 24 december.

gaven til ham der ikke ønsker sig noget

​Brætspil

​Underholdende brætspil er gode gaveideer til ham på 30 år, 18 år som 60 år. Hvis han er socialt anlagt, kan det tænkes at han er vild med at spille? Brætspil er konkurrence, sjov og socialt samvær, og hvorfor ikke som julegave til ham der har alt.

Fra: 200 kr.​

giv den den obskure verden bog eller biografi i gave

​God bog

​Søger du en julegave til manden der elsker at læse? Det er dejligt at blive indfanget i et univers af krimi, fortællinger eller viden. Og det er netop hvad bogen kan give. Hvis han elsker krimier, så giv en ny krimi fra bestsellerlisten. Og hvis han er til biografier, kan du give en af de nye bøger eller en af de store personer som man bør kende til.

Fra: 150 kr.​

køb et par gode kvalitetshøretelefoner i gave til musik elskeren

​Trådløse høretelefoner

​Til manden der elsker musik eller film på anlæg, telefon eller computer, kan du give et par gode kvalitets høretelefoner. Bose i den mere eksklusiv stil og prisklasse, er garant for en god lyd oplevelse og fed støjreduktion. Den perfekte personlige gave til ham der elsker kvalitet og god lyd.

Fra: 400 kr.​

Gaven til ham du elsker

​Nespresso

​Der findes god kaffe og der findes dårlig kaffe. Hvis han er til det bedre, så er brygningen selvfølgelig vigtig. Og hvis han vil have den gode kvalitet på den nemme måde, er en eksklusiv kapsel kaffemaskinen måske gaven til ham du elsker.

Fra: 1000 kr.​

giv en fed madkursus oplevelsesgave

​Mad kursus

​Vil du give den anderledes julegave til manden? Så kan et af de mange forskellige madkurser i forskellige retter og steder måske være den rigtige julegaveide. Giv ham en oplevelsesgave der ligger i nærheden af hvor han bor, og indenfor noget som han måske gerne vil lære.

Fra: 550 kr.​

Giv ham en god kogebog i gave

​Kogebog

​Måske han ikke er så meget for at lære kogekunsten blandt andre men foretrækker det i hjemmet? Her kan en af de mange forskellige kogebøger, måske være årets julegave til at ligge under juletræet?

Fra: 200 kr.​

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

​Ølsmagning

​En sjov gave til manden på 18, 30 eller måske 50 år, kan være en ølsmagning. Giv ham en oplevelse der dækker 2 personer. Det kan være en af de fede julegaver til far, bror, kæreste eller anden, der kan få en hyggelig oplevelse med en god ven efter julen.

Fra: 150 kr.​

Køb en duftende kæreste gave til ham

​Paco Rabanne

​En lækker duft er noget alle mænd kan og har brug for. Her er en af de meget populære dufte til både kvinder og mænd, Paco Rabanne 1 million. En lækker duft hvor du kan give en deostick, aftershave eller måske eau de toilette til ham.

Fra: 100 kr.​

Køb det eksklusive Mühle barbersæt i gave

​Barbergrej

​Alle mænd skal stort set barber sig på jævnlig basis. Og derfor er grej indenfor barbering den super praktiske julegave til mænd. Mühle er det eksklusive sæt i den højere prisklasse, hvor lækre alternativer kan være cremer mod rød hud, elektriske skæg- og hårtrimmere eller diverse produkter til både hud og skæg.

Fra: 150 kr.​

køb den perfekte gave til ham

​Den perfekte barbering

​En anderledes og eksklusive julegave indenfor personlig pleje, kan være en oplevelse der byder på barbering som i gamle dage med varm klud, kniv og kost. En lækker oplevelse der efterlader huden dejlig uden at være irriteret som en skraber gør ved sart hud.

Fra: 399 kr.​

Denne side er anmeldt af: Natasja H. Mathiasen 10/10
4.8/5 (69 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: