Julegaver til teenager

Giv de gode julegaver til teenager

Julegaver til teenager? Der findes mange gode gaveideer til teenagere også selv om at teenagedrenge regnes for at være umulige at finde noget til. Her er teenagepiger noget nemmere i forhold til gaver, men der findes rigtig mange gode ideer til drenge også.

Julegaver til teenagere

Vi har samlet et udvalg af gaveideer hvor det kan være de gode gaver til 13 årige, som det kan være brugbart som gaver til 20 årige. Du finder gaver kun til piger, som nogle af ideerne nok mest er velegnet til drenge.

Matas gavekort er en populære gaveide til piger og kvinder i alle aldre

​Matas gavekort til pigen

​Gavekort og penge står højt på mange unge menneskers ønskesedler. Og ved piger er det især populære gavekort til Matas og lignede, der er det bedste valg. Det giver hende mulighed for at finde det helt rigtige, og samtidig få en hyggelig shoppingtur ud af det.

Fra: 100 kr.​

Køb de fede trådløse Marshall høretelefoner i julegave

​Lyd i verdensklasse

​Et sæt trådløse høretelefoner som Major II bluetooth høretelefoner fra Marshall er i den eksklusive klasse der giver top kvalitet. God lyd der isolerer stød som forbindes nemt via bluetooth til telefonen, tablet eller computeren for ham eller hende.

Fra: 689 kr.​

Køb den eksklusive Apple Airpods i julegave til teenageren

​Apple Airpods

​En anden eksklusiv høretelefon er disse Apple AirPods. Kan tilsluttes alle dine Apple enheder når de er taget ud af etui og sættes i ørerne. God lyd og mikron der går klart igennem når du snakker. En dyr og eksklusiv gave som det perfekte supplement til IPhonen eller en tablet.

Fra: 1195 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

​Biograf oplevelse

​Gavekort til underholding står på top 10 ønsker til jul for unge mennesker. Og her ​kan det være en afslappende men fed oplevelse i form af biograftur. Film skal opleves i biografen for den bedste nydelse og oplevelse​. Og derfor kan det være den perfekte julegave til en teenagedreng eller pige.

Fra: 289 kr.​

giv den fede gamerstol i gave til drenge der spiller computer

​Gamerstol

​De fleste teenagedrenge kan lide at spille computer eller konsol. Her kan en gamerstol være en god julegave til teenagedrengen. En gamerstol der ikke bare ser fed ud, men også er ergonomisk god, så alle de timer han bruger på at game, bliver på den rigtige måde.

Fra: 1000 kr.​

Giv en fed Nike rygsæk i julegave til teenagere

​Fed Nike rygsæk

​Til teenageren der dyrker sport, kan du overveje at give en fed Nike rygsæk som årets julegave. Det kan også være en skoletaske til ham eller hende, for du får et taske i det stilrene med det karaktiristike Nike logo i stort.

Fra: 299 kr.​

køb de fede håndboldsko i gave til drengen

​Træningssko

​Til ham eller hende der træner løb, fitnesscenter, fodbold, håndbold, basket eller lignede, her kan du give et par gode træningssko indenfor sportsgrenen. Sko er nødvendige og hvorfor ikke give ham eller hende det gode par til den store passion?

Fra: 349 kr.​

giv den gode træningsjulekalender til teenagedrengen

​Tilskud til træningen

​Det er for det meste drenge der træner for at få store muskler. Og her kan du give den sjove julegaveide i form af tilskud. Proteinpulver, bars, weightgainer og lignede er måske de perfekte ting. Hvor du med fordel kan vælge fra top 10 listen over træningsprodukter ved en anerkendt forhandler som GetBig.

Fra: 99 kr.​

Giv den eksklusive julegave med Apple TV 4K

​Apple TV

​Oplev tv, billeder eller streaming i en naturtro billedkvalitet med fede detaljer med Apple TV 4K. En fed gadget julegave til at ligge under juletræet, som både kan være den fede ting for drenge, piger, den unge og mere modne alder.

Fra: 1499 kr.​

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

​Speak Out spil

​Et anderledes og lidt skørt spil der går ud på, at få andre spillere til at forstå hvad du siger. Det svære ved denne disciplin er, at du sætter et stort mundstykke på læberne, og skal derefter læse op for et kort. Det er lidt svært, og her kommer legen og morskaben ind i det.

Fra: 249 kr.​

Køb en god fed drone i julegave til drengerøven

​DJI Spark Alpine drone

​Hvis du søger den eksklusive gadget gave til den modne teenager, kan DJI Spark Alpine drone måske være det vilde legetøj for ham. En julegave af den dyrere slags, hvor du får en drone der kommer en tophastighed på 50 km. så reglerne for droneflyvning skal nok nærstuderes. Godt HD kamera og ca. 16 minutters flyvetid.

Fra: 100 kr.​

Køb en duftende kæreste gave til ham

​Paco Rabanna

​Den eksklusive duft der kan bruges både af ham og hende, er en af de mest populære duft både til kvinder og mænd. Hvis du leder efter en julegave til teenageren der har alt, så kan den lækre og afdæmpet duft måske være det perfekte valg til gave.

Fra: 300 kr.​

giv makeup i gave til veninden

​Makeup til pigen

​Makeup er blandt de gode gaveønsker for rigtig mange unge piger der går op i skønheden. Her kan du finde noget lækkert indenfor gavebudgettet, som vil være en super dejlig og praktisk gave til hverdagen.

Fra: 50 kr.​

giv hende den elegante Nomess makeupholder i gave

​Makeup opbevaring

​En teenagepige der roder på badeværelset med sit makeup og skønhedsprodukter? Hun skal da have den gode makeup organiser der kan holde styr på lidt af produkterne. Her finder du mange gode gaveideer til billige priser, der både er en god ting at få og perfekt til hverdagen.

Fra: 199 kr.​

køb den sjove vandtætte højtaler og speaker i gave

​Tablet, telefon m.m.

​De dyre gaveideer indenfor elektronik som tablets, telefoner, computer og andet, er noget både unge, gamle, piger og drenge ønsker sig. Det er selvfølgelig ikke indenfor de fleste gavebudgetter, men hvis du giver i disse priser, er Dustinhome en af de større forhandlere af gode produkter indenfor teknik.

Fra: 1500 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Julegaver teenager
Bedømmelse
51star1star1star1star1star