• Home  / 
  • blog
  •  /  Konfirmationssmykker til piger

Konfirmationssmykker til piger

brug de skønne konfirmationsgaver til piger

Hvis du leder efter den personlige konfirmationsgave til pigen, så er et flot smykke altid et godt valg. De fleste konfirmations ønsker fra piger dækker nemlig over smykker i forskellige former og typer. Derfor har vi her på Idegryden samlet et udvalg af konfirmationssmykker til piger som dækker over skønne teenage smykker til gaven, men kan såmænd også bruges som smykker til konfirmation eller nonfirmation i 2019.

Konfirmationssmykker til piger

Hvis du er konfirmand(nonfirmand) der søger inspiration til smykker som måske skal gå sammen med din hvide Lilly kjole og konfirmationssko, så kan du bruge udvalget nedenunder som inspiration. Ideerne er dog udvalgt som gaveemner til konfirmanden, hvor du både finder ringe, armbånd, vedhæng eller måske en kors halskæde fra Julie Sandlau eller anden. Ideerne er udvalgt ud fra ønsker over smykker til teenagepiger der er tilkendegivet online. Hvad end dit formål er, så bør du være i stand til at finde på den helt rigtige ide med udvalget her.

giv hende det søde sølv vwedhæng i konfirmationsgave

​Lund hjerte vedhæng i sølv

Leder du efter den gode konfirmationsgave der kan være et godt minde, er brugbart i hverdagen og samtidig kommer til en god billig pris? Så kan dette sølv hjerte vedhæng fra Lund måske være den rigtige gaveide der opfylder disse ting.

Fra: 175 kr.​

køb den søde forgyldte sølv Agna ring i gave til veninden

​​Forgyldt sølv ring Agna

​Hvis du søger en sød ring i gave til veninden, datter, barnebarn eller anden relation, kan denne forgyldte Agna ring måske være det helt rigtige. En sød ring i smukt design fra Joanli Nor.

Fra: 400 kr.​

Køb et sødt laederarmbaand i gave til konfirmanden

​Thread Etiquette læderarmbånd

Hvis du søger et ungdommeligt og moderne armbånd til dig selv eller som gave til pigen, kan dette tidløse og elegante læderarmbånd måske være sagen. Armbåndet kommer med et sødt guld anker til lås, som vil stå sig godt til modetøjet i hverdagen eller som det søde accessories til konfirmationstøjet.

Fra: 200 kr.​

Giv den eksklusive diamant ring til hende

​Nordahl Andersen diamantring

​Hvis du søger det eksklusive smykke som mindegave til hende, kan denne Nordahl Andersens hjerte diamantring måske være det rigtige smykke? En flot og sød ring i 14 karat guld til konfirmanden der har alt.

Fra: 5395 kr.​

Giv de søde ørestikker i gave til nonfirmation

​Pernille Corydon ørestikker

​Mange piger bruger øreringe og selvfølgelig også i konfirmationsalderen. Her kan du give disse søde Pernilly Corydon stjerneskuds ørestikker i oxyderet sort sølv. Prisen er 350 kr. som måske er den perfekte indenfor dit gavebudget.

Fra: 350 kr.​

Giv det traditionelle Marquerit smykke i konfirmationsgave

​Marguerit vedhæng

​Et traditionelt smykke at give pigen i konfirmationsgave, er et marguerit smykke. Her kan du give det dejlige eksklusive Lund Marguerit vedhæng der kommer i hvid og forgyldt sølv. Der er plads til indgravering bagpå, så det kan blive en dejlig personlig gave til det unge menneske.

Fra: 1100 kr.​

Køb det ungdommelige Stine A armbånd i gave til hende

​Stine A Petit Palm armbånd

​Stine A Petit Palm armbåndet der kommer i pink og stort set alle andre farve nuancer, er et ungdommeligt armbånd der især er populært blandt teenagepiger. Et flot armbånd som hun kan bruge i hverdagen til stort set alle anledninger.

Fra: 250 kr.​

Giv det populære Daniel Wellington armbånd i gave

​Daniel Wellington armbånd

​Et af de nyere smykker på markedet, er det enkle armbånd fra Daniel Wellington. Ligesom med ure er det designet til den voksne moderne kvinde. Men helt ligesom med Daniel Wellington ure, er dette armbånd også populært som smykke blandt teenagepiger.

Fra: 275 kr.​

køb de populære smykker til konfirmanden

​​Christina Topaz sparkling circle

​​Christina Watches laver smukke smykker, hvor disse sparkling circle er velegnet både til pigen som de voksne kvinder. Og måske konfirmanden vil elske at få disse i gave til nonfirmation eller konfirmation.

Fra: 599 kr.​

Køb et sødt vedhæng som konfirmationssmykke

​Frk. Lisberg Livets Træ vedhæng

​Giv konfirmanden et sødt vedhæng eller måske du er konfirmand som søger efter smykker til kjolen? Livets træ vedhænget i sølv fra Frk. Lisberg er elegant, som både vil være diskret og give dig det søde udtryk.

Fra: 249 kr.​

Giv de flotte Julie Sandlau smykker i gave til hende

​Julie Sandlau Ginkgo armbånd

​Julie Sandlau er populære både blandt piger og kvinder for det fede design i smykke kollektionerne. Dette armbånd i grøn og sølv er et populært valg til især det yngre publikum, hvor konfirmanden måske også vil elske designet?

Fra: 360 kr.​

køb et stjernetegn smykke til hende i gave

​Stjernetegns smykke

Hvis du søger et personligt smykke, så er stjernetegn en ret personlig ting til den specifikke pige. Måske hun vil elske en af de mange smukke vedhæng med lige præcist hende stjernetegn, hvor du kan finde mange flotte der starter fra omkring 200 kr.

Fra: 200 kr.​

Brug det klassiske kors smykke til konfirmation

​Kors smykke

​Et klassisk smykke til konfirmationskjole på den store dag, er selvfølgelig et kors smykke f.eks. i form af halskæde. Det er også det klassiske smykke at give i konfirmationsgave til hende, hvad end det er en traditionel halskæde, vedhæng, ørestikker eller armbånd.

Fra: 150 kr.​

Giv den flotte Georg Jensen Daisy ring i gave til konfirmation

​Georg Jensen Daisy ring

​​Giv den populære og eksklusive Georg Jensen Daisy ring i gave til teenagepigen der afholder konfirmation eller nonfirmation. Det er en populær ring både til de helt unge som de noget ældre voksne damer.

Fra: 1400 kr.​

giv den flotte billige ur i konfirmationsgave til pigen

​Sinobi classic gold ur

Hvis du søger et flot og stilrent ur, er dette Sinobi Classic i guld nuance måske det rigtige valg. Med det nyere mærke Sinobi der er blevet super populært, får du nemlig flot stil, god kvalitet og i et fornuftigt prisleje i forhold til de dyrere mærker.

Fra: 345 kr.​

Køb det populære Daniel Wellington som den flotte gave

​Daniel Wellington ur

​Daniel Wellington ure er populære både til de unge som voksne piger. Du får et tidløst og elegant ur der egner sig til stort set alt. For du kan nemlig finde Daniel Wellington ure med både stor som lille skive. Farverne kommer også i det store udvalg både til skiven som til rem. Et perfekt ur som konfirmationsgave hvor det gælder om at finde den rigtige størrelse og farve til hende.

Fra: 900 kr.​

Giv det feminine Olivia Burton Enchanted ur i gave

​Olivia Burton ur

Hvis pigen er det feminine look, giver Olivia Burton dig et stilfuldt design der kombinerer det elegante og feminine på en flot måde. Et lækker ur der kommer i rosa, pink eller måske den mørke farve som er blevet populært.

Fra: 895 kr.​

Køb en Daniel Wellington gaveæske i gave til hende

​Daniel Wellington gavesæt

​Måske en kombination af det populære Daniel Wellington ur og nye armbånd styles kan være den perfekte smykkegave til den unge dame. Det kræver selvfølgelig at hun kan lide stilen og gå med ur.

Fra: 1280 kr.​

Giv det eksklusive Paul Hewitt smykke gavesæt i konfirmationgave

​Paul Hewitt gavesæt

​Et andet flot ur som smykkegave til hende kan være et Paul Hewitt ur. Her kan du give uret i sig selv eller som gaveæske med rosa guld både i det stilrene armbånd og ur. Du får et elegant og tidløst design i høj klasse med det tyske brand, som måske er lige præcist den rigtige stil til konfirmanden.

Fra: 1595 kr.​

Giv det søde Støvring silkearmbånd

​​Støvring stjerne med silkearmbånd

​Overrask den unge dame med det moderne og søde silkearmbånd med stjerne. Hvis hun er til armbånd som mange unge piger i konfirmationsalderen, er det mere tidløs og moderne end de mere klassiske modeller.

Fra: 495 kr.​

Overrask konfirmationen med et par nye rullesko! Se vores guide til rullesko her.

4.8/5 (75 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: