Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Morgengave til bryllup

Morgengave til bryllup


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

En god morgengave til bryllup? Der findes mange forskellige bryllupstraditioner, hvor gæsterne første og fremmest skal finde på den gode ide til bryllupsgave. Som brud eller brudgom er der mange flere ting at holde styr på. Og en af disse ting er gaven mellem de nygifte. Morgengaven der gives den første morgen efter brylluppet, er en af disse søde eller romantiske traditioner der stadig bliver holdt i hævd.

Betydningen af gaven er absolut ikke det samme i dag, som den oprindelige ide med gaven. Det betyder selvfølgelig ikke så meget, for det er stadig en sød traditionel mellem brud og brudgom. Her på Idegryden har vi samlet noget inspiration til hvilket slags gave til ham og hende, så du kan finde den rigtige ting til din kommende mand eller kone.

Hvad er en morgengave?

find de søde morgengaver til hinanden

Gaven er noget, som det nygifte par giver til hinanden på den første morgen efter de blevet gift. I dag er det en symbolsk gave eller tradition om en smuk start på det nye fællesliv som ægtepar. Før i tiden havde gaven dog en noget vigtigere betydning.

Morgengaven før tiden var lidt andet en romantisk tradition. Her var det nemlig en gave i form af penge, som gav den nye hustru en tryghed for fremtiden, hvis nu manden døde. Dengang arvede hustruen nemlig ikke ham, men derimod arvede hans familie i form af forældre. Og her var penge eller et hus i morgengave en vis form økonomisk sikkerheden for bruden.

Hvilket kærlighedsgave skal man vælge?

køb den romantiske gave til bryllupsmorgenen

Ligesom det kan svært at finde ud af hvad du skal give din mand i bryllupsgave, så har de fleste nok også problem med at finde på den gode gaveide til den første morgen som gifte par, hvor gaven også viser din kærlighed til din partner.

Mange har valgt at gå væk fra den dyre morgengave, og vælge noget personligt eller romantisk. Brylluppet som regel er dyrt nok, og skal en morgengave nødvendigvis være det eksklusive og dyre. Heldigvis kan du finde gode gaver i det normale prisleje også. Her er muligheder rigtig mange både i form af et sødt gratis kærlighedsbrev, sjove oplevelser, smykke eller den søde collage eller fotobog med fælles ting fra jeres liv.

Hvilken morgengave til hende?

find den perfekte morgengave til bruden

Der findes rigtige mange gode personlige ting til hende, hvor smykker per tradition altid har været den personlige ting til kvinder. Som morgengave hvis du vil give hende et smykke, er nok bedst hvis du vælger noget hun kan bruge i hverdagen. Her gælder det om at finde et design der egner sig til hverdagen, hvor et sødt vedhæng i en halskæde eller diskrete øreringe kunne være en oplagte ting.

Ved Pi-CHP her, kan du finde mange romantiske smykker. Udvalget indenfor smykker til alle anledninger og også til de bedste priser, finder du online ved Smykkemester, hvor stjernetegns halskæde som dem du ser her, måske er det helt rigtige til hende.

En anden personlig ting til hende der samtidig er ganske nyttig til hverdagen, kan være en lækker designer taske i en klasse, som hun nok ikke vil købe selv.

Oplevelser i både den billige og dyre klasse kan også være det helt rigtige til din kone. Her er udvalget kæmpe stort både indenfor de fysisk krævende og sjove ting som koncert eller lignede, til de mere romantiske hvor et ophold i Danmark eller udland måske vil være perfekt – Se udvalget ved Duglemmerdetaldrig her.

Velvære i form af massage, ansigtsbehandling eller spa er noget de fleste bliver glædelig overrasket over. Hvem elsker ikke at få krop og sind forkælet med wellness.

Gaven fra dig til ham?

find den personlige morgengave til manden

Smykket til mænd er et ur. Mange mænd går stadig med ur, hvor det ofte også bliver brugt som et smykke til pynt. Et ur er en personlig og god ting, for uret kan minde ham om dagen stort set hver dag, da det sidder på hans venstre håndled.

Ligesom med gaven til hende, så er oplevelser selvfølgelig også den fede ting til ham. Hvis i har aftalt at give noget der kan gælde jer begge, så er det helt sikkert denne gaveide du skal give.

De gode fællesgaver?

find den frække fællesgave til bryllupsmorgenen

Mange har valgt at give hinanden en fællesgave frem for den traditionelle ting med at give hinanden morgengave efter brylluppet.

Hvis det stadig skal være overraskende, så kan du give den eksklusive oplevelsesgave til par  i form af faldskærmsudspring, bungyjump, luftballon tur eller måske et spaophold hvor i slapper helt af – Læs mere om et tandemspring her.

Giv en sjov eller personlig ting der er et minde om dagen, hvor de nævnte oplevelser nok ikke er noget, som nogen af jer vil glemme. Du kan med fordel se denne video, hvor du får endnu mere inspiration den gode mindegave:

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme