Øl pakkekalender

køb en øl pakkekalender til manden

Vil du overraske ham med en lækker øl pakkekalender, men du ved ikke hvilken, hvor og hvordan? Det kan du heldigvis finde svar på her, hvor du finder inspiration til nogen af de populære julekalendere med øl, der findes her i Danmark – Perfekt gave til ham, hurtigt og nemt for dig.

En pakkekalender som også kaldes julekalender, er den søde tanke der gør julen bedre. Her kan en kalender med 24 kalendergaver af forskellige velsmagende øl, være den gode overraskelse til både teenagedrengen, som det kan være den gode ting der f.eks. forkæler bedstefar. Mænd i alle aldre der kan lide øl, vil blive glædelig overrasket over at få denne type kalender den 1 december.

Fordelen ved at give en færdig pakkekalender med øl til manden, er, at du slipper for at skulle finde på 24 forskellige gaver der glæder, pakke dem ind og få lavet en samling på det. Du kan også overveje de gode alternativer indenfor samme kategori, for du kan blandt andet købe en gin, tequila, whisky eller måske rom julekalender til ham.

Klassisk dansk juleøl julekalender

Ved Maggies.dk og andre steder, finder du den klassiske juleøl pakkekalender der byder på 24 forskellige dansk brygget juleøl.

De forskellige juleøl som Blålys, Rødhætte, Julebryg og mange andre, der er samlet fra de klassiske danske bryggerier som Hancock, Vestfyn, Fuglsang, Thisted, Refsvindinge og Albani.

En perfekt julekalender til far, kæreste eller anden mand, som koster 599,- kr. ved Maggies online.

Juleøl pakkekalender fra Ølhandleren

Ved Ølhandleren.dk finder du en populær øl julekalender, der blev lanceret første gang i 2013. Kalenderen der indeholder 24 forskellige øl, er sammensat af forskellige varianter der byder på juleøl fra Danmark, Belgium og andre lande.

Hver øl er pakket ind og nummeret, hvor indpakningen er simpel og billig, for det er indholdet og ikke indpakningen, som mænd lægger størst vægt på.

En god kalender der byder på overraskelser til ganen hver eneste juledag fra den 1 december til juleaften. Bestil denne kalender i god tid, da Ølhandleren er en lille familievirksomhed, så der bliver ikke produceret uendelige øl, og kalenderen bliver udsolgt hurtigt i starten af november.

Brygmesterens julekalender

Thisted Bryghus har skabt en særdeles populær øl julekalender med 24 forskellige af deres egne specialøl af 33 cl.

Du får en klassisk pakkekalender der indeholder forskellige produkter hvor f.eks. den velsmagende LimfjordsPorter, Den stærke Skt. Nikolaus og andre lækre øl, er blandt de forskellige øl.

En særdeles populær julekalender til mænd i alle aldre, som ligesom den forrige kalender, også bliver hurtigt udsolgt så der er fordel i forudbestilling, hvis du vil være sikker på at give ham en god julekalender kun med velsmagende øl.

Bedømmelse
Dato
Produkt
øl julekalender
Bedømmelse
51star1star1star1star1star