Kalendergaver

Hvis du vil bruge en julesok eller skabe en pakkekalender til voksne eller børn, så skal du selvfølgelig finde 24 kalendergaver til ham, hende eller dem.

Julekalenderen der kom til udbredelse omkring 1930 i Danmark, blev hurtigt udviklet til pakkekalender med 24 kalendergaver frem for 24 låger med et symbol. En pakkekalender med små gaver til hver dag i december, er en hyggelig tradition som den gode forkælelse og glæde til børn eller måske din kæreste/partner. Det er dog et noget større arbejde at lave din egen pakkekalender eller bruge en julesok frem for at vælge adventsgaver eller en færdig legetøjs julekalender.

Kalendergaver ideer til børn

giv de sjove kalendergaver til piger og drenge

Hvis du søger inspiration til børnenes kalendergaver, så kunne du bruge en af de små gaver her, til den daglige pakke til julesokken eller kalenderen. Hvis du vil finde mange små gaver samlet et sted, kan du ved pakkekalender.dk finde ideer inddelt i priser fra 0-10 kr. 10-20 kr. osv. – Se udvalget i prisklasser lige her https://www.idegryden.dk/pakkekalender-kalendergaver

 • Slik: Slik i alle afskygninger er noget de fleste børn elsker. Slik, tørret frugt eller lignede sunde alternativer, kan du købe ind i supermarkedet hvor du nok finder dit barns yndlingsslik. Ideel ting der kan fylde indtil flere af de 24 forskellige kalendergaver. Weekenderne kunne være det smarte valg, for selvom myten om sukkeret gør børnene hyperaktive, kun er en myte, så gør slik dog sjovt nok børn ret aktive, hvilket kan være uheldigt en tirsdag aften inden sengetid.
 • Neglelak: Til den lille eller måske større pige, kunne neglelak være en god sjov gaveide. Mange piger elsker at få neglelak på, og hvorfor ikke glæde hende med noget smukt glimmer neglelak eller hendes yndlingsfarver. – Find et godt udvalg her
 • Malebøger: Mange drenge og piger elsker at male, og hvilket lille barn vil ikke elske at stå op en kold december morgen, og så ligger der en fed ny malebog fra julemanden i sokken eller på kalenderen? Giv hende en Frost bog hvor han måske hellere ønsker den med Cars – Se et godt udvalg ved Babygear
 • Legemad: Til ham eller hende der elsker at lege køkken, kunne legemad være det perfekte valg. Her kunne du købe et sæt og opdele til forskellige kalendergaver, og på den måde kan du nemt finde 4-5 ting til de 24 forskellige pakker – find ideer ved Babytoys her
 • Biler: Du kan finde små biler til billige penge, og hvis din drenge ligesom så mange andre drenge, elsker at lege med biler, så er det en oplagt ide.
 • Modellervoks: En perfekt gaveide der samtidig kan være blandt de gode ideer indenfor billige kalendergaver til 3 år som 4 årig børn og op til hvor børn finder modellervoks kedeligt. Du kan købe et sæt og opdele modellervoks og grej, så du skaber kreative kaledergaver til piger og drenge – Find inspiration lige her
 • Perler: Krea legetøj er sjovt og noget som man kan samles om til socialt aktivitet. De fleste børn elsker at lave perler med deres forældre, så måske det skulle være nogle af de små sjove kalendergaver. Her kan du lave gaverne billigt, ved at mikse plader og perler f.eks. i små poser, som du kan skabe billigt ved at købe et sæt eller den store spand perler – Se udvalget ved Barnetsverden her
 • Badedyr: Kalendergaver til 2 år, 1 år eller måske 3 år, kunne være nogle af de sjove badedyr. Badeænderne eller andet kunne bruges til de dage hvor barnet skal bade – Find forskellige badeting ved Sundleg
 • Bøger: Bøger i sig selv kan blive ret dyrt, hvis du skal udfylde med 24 nye bøger fra boghandleren. Du kan dog finde meget billige bøger, for dit lokale bibliotek sælger ofte ud af børnebøger, og her kan du finde super billige og gode bøger. Oplagt som både kalendergaver og billige julegaver til børn.
 • Klistermærker: Klistermærker kan købes til en god pris, og kan være det sjove legetøj som din pige eller dreng elsker. Det kan selvfølgelig give klistermærker de mest mærkelige steder i hjemmet, men det er trods alt kun jul en gang om året – Find mærker ved Sjovhilsen her
 • Tudser/blyanter: Til børn der elsker at tegne eller måske går i skole, er blyanter og lignende gode ting til julesokken eller pakkekalenderen.
 • Sæbebobler: Til de små børn kunne sæbebobler være den sjove gave at vågne op til en decembermorgen inden vuggestue/børnehavetid.

Kalendergaver teenager

giv de små sjove kalendergaver til teenagepiger og drenge

Teenagere og tweens har ikke den samme umiddelbare glæde ved en lille ting, for alderen mellem barn og voksen er som regel mere til den lidt større ting, hvor adventsgaver er velegnet. Alternativt kunne du købe en færdig skønhedskalender til pigen og gadget eller træningspakkekalenderen til drengen. Du skal selvfølgelig ikke snydes for kalendergave ideer til aldersgruppen.

 • Neglelak: Det er godt til små piger helt ligesom det kan være velegnet til de større piger, hvor du kunne give nogle af disse.
 • Makeup: En anden ide til pakker kunne være makeup i forskellige typer til pigen der er begyndt at bruge dette – Find makeup ved Nicehair
 • Voks: Håret skal sidde rigtigt, og måske din teenagedreng er typen med lækker hår. Her kunne du give ham noget godt voks, hvilket samtidig er en god praktisk gave til ham.
 • Slik: Det med at elske slik stopper ikke fordi man bliver teenager. Så helt klart en oplagt kalendergave til mange eller måske alle 24 dage, der måske er det bedre alternativ end de mange forskellige slik julekalendere.
 • Smartphone cover: De fleste teenagere ejer en smartphone, og hvorfor ikke give et trendy eller smart cover, der samtidig kan være med at forlænge levetiden på telefonen.
 • Handsker: Et par varme handsker til den kolde tid som december og vinteren ofte er, kan være en gaveide der kunne glæde og være praktisk.
 • Skrabelod: Et vinderlod kunne være den perfekte overraskelse, selvom chancerne godt nok er minimale, men de er der dog.

Kalendergaver til voksne

skab en billig pakkekalender til ham

Måske du vil overraske en god veninde, mor, bror eller kæresten med den sjove, lækre eller gode kalender med 24 pakker. Vi har fundet et udvalg af forskellige ideer til kalendergaver til mor og far, manden eller kvinden, hvor priserne er meget forskellige.

Kalendergaver til ham

Brug disse store og små kalendergaver til manden i den unge eller ældre alder, som måske kan være den gode inspiration, der gør det nemt for dig at finde på 24 gaveideer.

 • Øl: Du kunne skabe en hel pakkekalender med forskellige øl, men du kunne dog også nøjes med at bruge til øl til nogle af de 24 kalenderdage i december.
 • Kaffe: Til kaffe elskeren kunne du give en god eksklusiv kaffe der giver en ny spændende smag en december morgen inden arbejdet kalder.
 • Delikatesser: Til manden der elsker Italien(eller andet sted), kunne du give nogle lækre specialiteter herfra, som måske minder ham om et lækkert sted der ofte bliver besøgt – Find lækre ting online ved Maggies
 • Chokolade: Noget udsøgt chokolade indenfor hans favorit type, er et oplagt forslag til kalendergaver der kan udfylde flere af de 24 forskellige gaver.
 • Barbergrej: En god praktisk ting som de fleste mænd har brug for, er noget barbergrej. Barberskum, balm, blade eller andet kunne være oplagte ideer – Få inspiration ved Made4men her
 • Flotte strømper: Hjælp ham med udskiftning af sokkerne ved at give nogle smarte strømper til fornyelsen.
 • E-bog: Giv ham en e-bog som han kan læse på telefonen eller tablet. Her kan du finde gode billige bøger på engelsk til et par dollars, helt ligesom du kan finde gode billige e-bøger på dansk, og du skal selvfølgelig give noget indenfor hans store interesse – find ideer ved Saxo
 • Frække ting: Hvis du leder efter kalendergaver til kæresten, kunne du overveje at give noget indenfor de frække kalendergaver til ham. Frække gaver i form af voksenlegetøj er ikke for alle, så du skal selvfølgelig være sikker på at det er noget for ham.
 • Den gratis: Lav en hjemmelavet kalendergave til ham med en gratis tjeneste. Her kan det være noget praktisk, forkælelse eller det frække, som du vil gøre for ham. Perfekt som de søde pakker til weekenderne.
 • Alkohol: Du kunne skabe din egen kalender med de små flasker spiritus til ham, der elsker de mange nydelser her i livet.

Kalendergaver til hende

24 kalendergaver kan være svære at finde, men nogle af pakkerne kunne være udvalget af ideer du finder lige her.

 • Hudpleje: giv nogle lækre nye produkter indenfor hudpleje, hvor forskellige cremer, masker og andet, kunne være en god ny forkælelse hver dag for hende. Du finder produkter i både billige og dyre versioner. Her kan du med fordel finde mange ting i f.eks. Normal, eller online ved Nicehair lige her.
 • Hårpleje: Det samme gør sig gældende for hårpleje, hvor du kan give en lækker tørshampoo, olie eller andet som den lækre forkælelse til hende.
 • Te: Overrask hende med en lækker smag indenfor te. Det kan du gøre ved flere af de 24 pakker til kalenderen, hvor du f.eks. online kan finde udsøgt te i forskellige varianter – Besøg Teacup for god te
 • Leggins: Et par varme leggings til december er måske den lækre overraskelse i en af de 24 kalendergaver til kæresten hende.
 • Noget til ganen: Noget udsøgt slik, chokolade eller andet som hun foretrækker, kunne være en af de dejlige ting at åbne i december. Delikatesser er godt alternativ, som også er den lækre ting for enhver dame.
 • Varme sokker: Sokker er en anden god ting der kan give varmen i den kolde tid. Mange kvinder fryser om fødderne og hvad er bedre, end et par varme sokker netop til dette.
 • Sutsko: Et par lækre sutsko til at holde fødderne varme, kunne være en god kombinations pakke til dagen efter varme sokker, eller det gode valg hvis hun ikke er til varme sokker.
 • Duftlys: Hvis hun er til duftlys, så kunne du give hende et par søde lys der måske endda kunne danne ramme om en romantisk aften i julen.
 • Brændte mandler: Julen er lig med mange lækre ting, hvor brændte mandler per tradition hører sig til. Hvorfor ikke også som den lækre kalendergave?
Bedømmelse
Dato
Produkt
Kalendergaver
Bedømmelse
51star1star1star1star1star