7 forskellige julekalendere til ham eller hende

7 forskellige julekalendere til ham eller hende


Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Sød julekalender til kæresten i 2020? Hvis du vil overraske din søde kæreste med en pakkekalender der byder på en ny lille gave hver dag, så mangler du måske inspiration til gode ideer?

Det er ikke nemt at lave pakkekalender til kæresten. Det kræver trods alt lidt energi, tid og kreativitet at finde på det helt rigtige til ham eller hende, fremfor kun 4 gaver til f.eks. adventsgaven. Derfor har vi fundet noget inspiration til dig lige her på Idegryden. Vi har fundet forskellige søde ideer som du selv kan lave eller købe den færdige pakkekalender til ham eller hende indenfor det velsmagende, søde eller frække.

Skønhedsjulekalender til hende

Både til hende den unge som ældre kan du overveje at give en julekalender fuld med skønhedsprodukter. Her er mange muligheder, hvor en af de mere populære julekalendere er adventskalenderen fra The Body Shop. Kalenderen giver hende 24 låger med forskellige lækre skønhedsprodukter indenfor hudpleje, makeup, kropspleje og accessories.

Kalenderen kommer i tre forskellige versioner, hvor du finder de tre forskellige modeller ved Body Shop her:

Giv den færdige julekalender med lækkerier

Hvis din kæreste elsker de søde ting, og hvem gør ikke det, kan du lave en kalender selv med slik fra supermarkedet. Du kan også vælge den nemme løsning der dog ikke nødvendigvis er dårligere, ved at give ham eller hende den færdige pakkekalender med 24 lækkerier.

En kalender med chokolade flasker, hjertechokolade, trøfler, marcipanbrød, lakrids m.m. er en dejlig ting at få fra sin kæreste gennem hele december – Se her hvad en færdig chokolade kalender indeholder

Øl julekalender til ham

Lav din egen øl pakkekalender til ham eller den færdige. Du kan give den populære fra Thisted Bryghus eller en af de andre lækre nye bryghuse. Det er relativt nemt at lave din egen julekalender med 24 øl. Selv om det kan lyde besværligt at finde 24 forskellige øl, så kan det nemt klare ved et besøg i Bilka, Føtex, Superbrugsen, Kvickly med mere.

Indpakningen er den svære del, for de kan ikke hænges op på grund af vægten. Så pakning og nummerering af hver øl og dernæst i en kasse, vil kunne klares ret nemt.

Alternativet er at købe den færdige, hvor en af de billigere versioner kan være pakkekalenderen med juleøl fra Maggies til lige under 600 kr. Den indeholder 24 forskellige juleøl fra danske bryggerier. Og er blevet ganske populær så den bliver hurtigt udsolgt.

Te julekalenderen til hende

Hvis din kæreste/partner elsker te, så kan den søde ide være en lækker færdig te pakkekalender til hende.

Kalenderen indeholder forskellige varianter af te, hvilket nok vil være den ganske forfriskende ting at starte de mørke december morgener på.

Du finder en lækker kalender til hende ved Teacup her

Til ham der elsker sin bil

En alternativ ide er en kalender med 24 forskellige ting til bilen. Det er selvfølgelig kun en gangbar ide til manden der elsker sin bil. Her kan du give kopholder, bilshampoo, nøglering m.m. Hvor T-Hansen er absolut gangbar for inspiration til forskellige kalendergaver indenfor bilting.

Den frække julekalender

December er lig med romantisk hygge, hvilket der faktisk er skabt et lille bevis for. December er nemlig det måned hvor der bliver undfanget flest børn. Den mest almindelige fødselsdag er 16 september, og hvis man skruer 9 måneder tilbage, så havner man midt i december.

Derfor kan det være at du skal give kæresten en af de mere frække pakkekalendre, frem for de mere almindelige med lækre ting til ganen

No results. Check the filtering criteria

Den søde og gratis pakkekalender til kæresten

Du kan lave en gratis julekalender til kæresten eller din partner ved hjælp af søde tjenester. Skriv 24 søde lapper papir eller breve, hvor du fylder hver dag med en gratis tjeneste fra dig. Det kan være ting som opvasken, madlavning, fodmassage, passe børn eller måske de mere frække.

Alternativet til den søde julekalender til ham eller hende, er en kalender der består af 24 søde kærlighedsbreve fra dig, som ligger klar i julesokken hver morgen. Du kan bruge denne ide til alle slags gaver til din kæreste, og den er såmænd også ganske velegnet til en sød ting under juletræet den 24 december, hvor den måske ikke behøver at indeholde 24 forskellige ideer.