Sjove konfirmationsgaver

Giv de sjove konfirmationsgaver til ham eller hende

Når foråret springer ud, så er det lig med sol, varmere vejr, blomster, træer og smukke planter der giver liv og glæde; Det er også tidspunktet for de årlige konfirmationer og nonfirmationer.

Hvis du/i skal til konfirmation ved et familiemedlem eller bekendt, så skal der selvfølgelig også findes på en god konfirmationsgave til drengen eller pigen. Der findes mange gode, praktiske eller sjove konfirmationsgaver, hvor du finder inspiration til dem alle her på Idegryden. Lige her på siden har vi rettet fokus på nogle af de sjovere ting.

Inspiration til de sjove konfirmationsgaver

Hvis du leder efter den gode konfirmationsgave indenfor de lidt mere sjove gaveideer, så kan du overveje en af de nedenstående ideer. Gaveideerne kommer indenfor de lidt skøre, komiske eller sjove praktiske ting der kan give glæde til ham eller hende.

giv money maze med penge i som gave

​Money Maze til pengegaven

​Hvis du vil give en af de lidt anderledes pengegaver til konfirmation, kan du overveje at give denne gadget. En labyrint hvor du låser pengene til ham eller hende inde. For at få pengene ud, skal konfirmanden vende og dreje så en kugle i labyranten rammer rigtigt; og låser op

Fra: 99 kr.​

giv ham den anderledes SUPsurfing oplevelsesgave

​Oplevelser

​En fed oplevelse hvad end det er en koncert, biograf, klatring eller andet, er en super sjov ting. Oplevelser er perfekte gaveideer til 13 årige eller 14 årige som det er oplagte gaver til voksne. Fordelen ved en oplevelse i gave til hans eller hendes konfirmation er, at du kan finde noget i alle prisklasser der samtidig kan give sjov til ham/hende

Fra: 150 kr.​

Køb den sjove popcornmaskine der ligner en biograf version

​​Popcornmaskine cinema style

​​Køb denne fede popcornmaskine der er udformet som de "rigtige" modeller i biografen. En eksklusiv og anderledes gadgets der samtidig er perfekt til at lave popcorn med.

Fra: 439 kr.​

køb gamerudstyr i konfirmationsgave til drenge

​Udstyr til gameren

​Det er ikke en skør gaveide men mere en gaveform der med garanti giver gamer konfirmanden mange timers underholdning. At det giver mange timers sjov til det unge mennesker gør det til en oplagt gaveide indenfor det lidt sjovere segment.

Fra: 200 kr.​

køb en basket kurv med lyd som sjov gave

​​Basket papirkurv med lyd

​​Giv denne sjove basket papirkurv med lyd. En papirkurv er ganske praktisk til organisering og oprydning, og denne model er måske det helt rigtige, så det unge menneske faktisk også bruger den frem for at lade tingene ligge og flyde.

Fra: 189 kr.​

giv hende en model for en dag oplevelsesgave

​Model for en dag

​En oplevelse der nok er målrettet piger kan være denne; Model for en dag oplevelse. Hvis hun elsker skønhed, mode og måske drømmer om at blive model, kan hun her få en lille snert af det med fotoshoot; dog kun for en dag.

Fra: 1950 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​Klatre oplevelse

​Måske konfirmanden elsker at blive udfordret og være fysisk aktiv? Så kan en oplevelse med klatring i indendørs hal eller trætop klatring måske være årets fede oplevelsesgave til konfirmation. Og hvem ved, måske bringer det en ny passion med sig for det unge menneske.

Fra: 149 kr.​

køb noget godt bageudstyr i gave til hende der elsker at bage

​Bageudstyr

​Bagedysten har fået mange tilhængere og måske konfirmanden elsker at bage? Hvorfor så ikke give noget udstyr fra Mette Blomsterbergs webshop indenfor denne passion?

Fra: 100 kr.​

køb en sjov 3 kg nutella spand i studentergave til unge mænd

​Nutella spand

​En af de skøre ideer til konfirmationsgave kan være den kæmpe Nutella spand til konfirmanden der elsker chokoladen. En sjov og lidt skør konfirmationsgave som nok vil sætte den unge teenager på prøve, når spanden skal tømmes.

Fra: 279 kr.​

køb en sjov dødningehoved sparegris

​​Sparegris dødningehoved

​En sparegris formet som et dødningehoved kan være den noget anderledes gaveide, som måske giver et smil på læben. Og samtidig er en sparegris, selv i disse tider hvor bankerne gerne vil af med kontanter(for deres egen skyld), en ganske praktisk ting.

Fra: 99 kr.​

Denne side er anmeldt af: Alfred E. Larsen 10/10
4.7/5 (49 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: