Sjove konfirmationsgaver

Giv de sjove konfirmationsgaver til ham eller hende

Når foråret springer ud, så er det lig med sol, varmere vejr, blomster, træer og smukke planter der giver liv og glæde; Det er også tidspunktet for de årlige konfirmationer/nonfirmationer.

Hvis du/i skal til konfirmation ved et familiemedlem eller bekendt, så skal der selvfølgelig også findes på en god konfirmationsgave til drengen eller pigen. Der findes mange gode, praktiske eller sjove konfirmationgaver, hvor du finder inspiration til dem alle her på Idegryden. Lige her på siden har vi rettet fokus på nogle af de sjovere ting.

Inspiration til de sjove konfirmationsgaver

Hvis du leder efter den gode konfirmationsgave indenfor de lidt mere sjove gaveideer, så kan du overveje en af de nedenstående ideer. Gaveideerne kommer indenfor de lidt skøre, komiske eller sjove praktiske ting der kan give glæde til ham eller hende.

giv money maze med penge i som gave

​Money Maze til pengegaven

​Hvis du vil give en af de lidt anderledes pengegaver til konfirmation, kan du overveje at give denne gadget. En labyrint hvor du låser pengene til ham eller hende inde. For at få pengene ud, skal konfirmanden vende og dreje så en kugle i labyranten rammer rigtigt; og låser op

Fra: 99 kr.​

giv en sjov sparebøsse som pengegave til drengens konfirmation

​Guldbarre sparrebøsse

​Du kan også give en anden gadget til pengegaven i form af denne guldbarre sparebøsse. En guldbarre med konfirmandens penge er måske lidt sjovere end den almindelige og neutrale hvide kuffert.

Fra: 79 kr.​

giv ham den anderledes SUPsurfing oplevelsesgave

​Oplevelser

​En fed oplevelse hvad end det er en koncert, biograf, klatring eller andet, er en super sjov ting. Oplevelser er perfekte gaveideer til 13 årige eller 14 årige som det er oplagte gaver til voksne. Fordelen ved en oplevelse i gave til hans eller hendes konfirmation er, at du kan finde noget i alle prisklasser der samtidig kan give sjov til ham/hende

Fra: 150 kr.​

køb gamerudstyr i konfirmationsgave til drenge

​Udstyr til gameren

​Det er ikke en skør gaveide men mere en gaveform der med garanti giver gamer konfirmanden mange timers underholdning. At det giver mange timers sjov til det unge mennesker gør det til en oplagt gaveide indenfor det lidt sjovere segment.

Fra: 200 kr.​

Giv den fede e-sport gamer oplevelse i gave

​CS:GO træningsdag

​En gaveide i den samme niche som med garanti også vil gøre især drenge glade. En træningsdag i CS:GO hos Tricked E-Sport i Vejle, hvor han får mange timers underholdning og lærdom ud i Counter-Strike.

Fra: 1399 kr.​

giv hende en model for en dag oplevelsesgave

​Model for en dag

​En oplevelse der nok er målrettet piger kan være denne; Model for en dag oplevelse. Hvis hun elsker skønhed, mode og måske drømmer om at blive model, kan hun her få en lille snert af det med fotoshoot; dog kun for en dag.

Fra: 1950 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​Klatre oplevelse

​Måske konfirmanden elsker at blive udfordret og være fysisk aktiv? Så kan en oplevelse med klatring i indendørs hal eller trætop klatring måske være årets fede oplevelsesgave til konfirmation. Og hvem ved, måske bringer det en ny passion med sig for det unge menneske.

Fra: 149 kr.​

køb noget godt bageudstyr i gave til hende der elsker at bage

​Bageudstyr

​Bagedysten har fået mange tilhængere og måske konfirmanden elsker at bage? Hvorfor så ikke give noget udstyr fra Mette Blomsterbergs webshop indenfor denne passion?

Fra: 100 kr.​

køb en sjov 3 kg nutella spand i studentergave til unge mænd

​Nutella spand

​En af de skøre ideer til konfirmationsgave kan være den kæmpe Nutella spand til konfirmanden der elsker chokoladen. En sjov og lidt skør konfirmationsgave som nok vil sætte den unge teenager på prøve, når spanden skal tømmes.

Fra: 279 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Sjove konfirmationsgaver
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Click here to add a comment

Leave a comment: