• Home  / 
  • blog
  •  /  Hvad skal du give i dåbsgave til en dreng?

Hvad skal du give i dåbsgave til en dreng?

Hvad skal du give i dåbsgave til en dreng?

Hvad skal du give i dåbsgave til en dreng? Er du inviteret til en barnedåb, hvor du skal til at finde på en god gave? Så har du sikkert allerede også fundet ud af, hvor svært det kan være.

Det kan være svært at finde på gaveideer, uanset om det er til en dreng eller en pige. Men ofte tænker man, at piger vil blive glad for stort set alt senere hen. Det tænker man til gengæld ikke lige så ofte om gaver til drenge.

Med en dåbsgave skal man huske på, at barnet har den alder, hvor barnet egentlig er ligeglad med selve gaven og hellere vil have gavepapiret. Derfor skal det være en gave til forældrene eller en gave, som barnet kan bruge senere i livet.

Noget personligt

køb en god personlig dåbsgave til drengen

Hvis du kender barnet og barnets forældre godt og eventuelt kommer tæt ind på livet af barnet, kan det være en god idé med en personlig gave. Hvis du derimod ikke som sådan kommer til at have så meget med barnet at gøre, kan det virke lidt overdrevet at komme med en meget personlig gave.

En personlig gave kommer selvfølgelig meget an på det enkelte barn og den enkelte familie. Generelt kan du købe et smykke, en sparegris, sølvbestik eller lignende, hvor du kan få indgraveret nogle personlige oplysninger. Det er en gave, som vil blive gemt resten af livet.

Legetøj

køb en Lamaze rangle i barnedåbsgave

Er du ikke lige så tæt på barnet, kan det være en god gaveidé med noget legetøj der altid virker som en god gave til børn i alle aldre. Her kan du finde på en masse forskelligt, som barnet vil værdsætte. Du kan købe noget, som barnet kan bruge nu eller senere hen. Da det er en dåbsgave, kan du købe en lidt dyrere gave, som barnet ikke vil få til hverdag. Det kan eventuelt være en sandkasse, nogle instrumenter eller lignende.

Gavekort

giv et gavekort i dåbsgave til drengen

Gavekort kan bruges af alle til alle tider. Derfor er det så populært at give et gavekort uanset anledningen. Til en barnedåb virker det meget upersonligt, hvilket kan gøre det til en god ting, hvis ikke du kender barnet og forældrene så godt. En anden fordel er, at gavekort kan købes fra 50 kr. og opefter, som gør det oplagt som en af de gode dåbs- eller barselsgaver til under 100 kr.

Med et gavekort kan forældrene helt selv bestemme, hvad de vil købe til barnet. Det kan eventuelt være rigtigt godt med et gavekort til en tøjbutik, da barnet vokser utroligt stærkt og hurtigt får brug for mere tøj. Derfor vil det være en gaveidé, som forældrene virkelig vil værdsætte, da børnetøj hurtigt kan blive meget dyrt.

Penge

giv en pengegave i dåbsgave til drenge

En sidste gaveidé som dåbsgave til en dreng kan være en pengegave. Her kan du give en upersonlig gave til forældrene med nogle kontanter i en kuvert. Selvom det er upersonligt, vil forældrene selvfølgelig værdsætte det, da det er dyrt at købe nyt til et barn.

Du kan også gøre pengegaven mere personlig og skrive et brev, hvor du har beskrevet, hvad pengene skal bruges til. På den måde kan du vise, at du kender forældrene godt.

Sidst men ikke mindst kan det også være en pengegave, som kan bruges til en opsparing til barnet, som han bestemt vil blive glad for, når han bliver ældre.

4.7/5 (57 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: