Hvad skal du give en dreng i julegave?

Hvad skal du give en dreng i julegave?


Denne artikel indeholder annoncer.

Hvad skal du give en dreng i julegave? Det er den tid på året, hvor der lige så stille er begyndt at blive pyntet op til jul i alle butikkerne. Det betyder også, at julegaveræset snart begynder.

Det er også her, hvor mange lige så stille begynder at gå lidt i panik over, hvad man skal købe til de forskellige personer i julegave. Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvad man skal finde på. Nogle føler, at det oftere er nemmere at finde på gaver til piger, end det er til drenge. Derfor har vi her lavet en lille guide, som kan hjælpe dig på vej til at finde ud af, hvad du kan give en dreng i julegave i de forskellige aldersgrupper.

0 – 2 år

I denne aldersgruppe kan det være utroligt nemt at finde på gaver til en dreng. Jo yngre barnet er, jo mere interesserer de sig for gavepapiret i stedet for selve gaven.

Hvis du gerne vil komme så tæt på en god gave for barnet som muligt, kan du altid give noget legetøj i julegave til alle børn. Det kan eksempelvis være noget yderst farverigt og larmende, som forældrene virkelig vil hade, men som barnet vil elske.

Det er også i denne aldersgruppe, hvor du egentlig mest giver en gave til forældrene i stedet for barnet, da barnet ofte er ligeglad, men disse ideer kunne måske bruges:

2 – 5 år

Sjovt legetøj der både styrker motorikken, sanserne og kreativiteten er altid en god gaveide. Her er det selvfølgelig det velegnet legetøj som er bedst at give. Du kan også gøre det lidt mere personligt og finde på noget, som barnet i forvejen har ønsket sig eller generelt bare godt kan lide. Tøj og lignende er barnet som regel ligeglad med.

Du kan med fordel søge inspiration i vores indlæg her: Find gaveideer til børn – Helt ligesom disse ideer måske ville være det rigtige at give drengen i julegave:

6 – 9 år

I denne aldersgruppe handler det for drenge mest om legetøj og elektronik, men også udstyr til f.eks. fodbold eller andet som han måske lige er startet på.

Du kan aldrig gå helt galt i byen med at købe en fjernstyret bil eller lignende som julegave. Uanset hvad, så vil drengen helt sikkert elske det eller måske disse julegaveideer:

10 – 13 år

Tweens aldersgruppen kan være svær, for er det barn eller teenager? Giv ham noget indenfor hans hobby eller sportsgren. Det er gaveideer som aldrig fejler, helt ligesom computer eller konsol er et hit ved stort set alle drenge. Du kan også bruge en af disse ideer:

Teenagedrenge

I denne aldersgruppe begynder teenageren at træde i kraft, hvilket gør, at barnet ofte gerne vil følge moden så meget som muligt. Derfor kan du ikke gå helt galt i byen, hvis du køber noget alderssvarende og populært.

Elektronik er også stadig populært blandt drengene. Her kan det eventuelt være en spillekonsol eller lignende, hvilket de vil blive lykkelige for.

I denne aldersgruppe går drengene også en smule mere op i tøj og lignende, men stadig ikke lige så meget som hos pigerne. Derfor vil der stadig komme en lille smule skuffelse op i dem, hvis de modtager en blød pakke juleaften. Hvis du mangler inspiration indenfor gode gaver til teenagedrenge, finder du det kæmpe udvalg indenfor specifikke gaveideer i vores indlæg om samme.

18+ år

I denne aldersgruppe er drengene ved at blive til voksne mænd. Det betyder også, at de generelt bare vil blive glade for stadig at få en gave, stort set uanset hvad den indeholder.

Uanset hvad du vælger at give dem i gave, kan de altid bytte den igen til noget, som de hellere vil have. Men det betyder også, at de er ved at flytte hjemmefra, så praktiske gaver vil de også kunne blive glade for.

Sidst men ikke mindst vil de altid forblive en smule drengerøve, derfor vil elektronik og spil stadig være et hit som du kan se i udvalget af gaveideer til ham her på siden.