Erotisk pakkekalender

giv en erotisk julekalender til kæresten

Vil du overraske din kæreste med en pakkekalender indenfor det romantiske og frække? Giv ham eller hende en erotisk pakkekalender der indeholder frække ting til legen i soveværelset. Julen skal være hyggelig og romantisk. Her er de mange søde traditioner som marcipan, gløgg, æbleskiver, julelys, advent og julekalendere, absolut med til at give det gode krydderi der gør julen dejlig. Der skal selvfølgelig også være romantik i julen med din kæreste eller partner, for julen er trods alt en af årets mest romantiske stunder.

Her på Idegryden finder du både julegaver til ham, hende og dem, helt ligesom du finder frække gaver der kan være velegnet til at peppe forholdet op. En del af det frække udvalg er netop, hvad du finder som indhold bag lågerne i de frække julekalendere, som du finder nedenfor. Vi har nemlig fundet de to bedste kalendere indenfor det erotiske, der kan være årets overraskelse til hende eller ham.

Sinful julekalender 2018

køb den frække julekalender til mandenSinful julekalenderen der koster 699,- kr. er et populært valg. Og som blevet revet væk sidste år. Du får en kalender fuld af frække ting, som klemmer, håndjern, glidecreme og mange andre ting indenfor voksenlegetøj, accessories, stimulation og bondage.

Indpakningen er en stilren og særdeles elegant kasse med 24 låger og Sinful tekst der pryder forsiden. Du behøver ikke gemme denne kalender væk i en skuffe, for med mindre Sinful navnet er kendt ved alle, så fremstår kalenderen bare elegant og stilfuld.

Det perfekte alternativ til de frække adventsgaver, hvor en julekalender byder på 24 kalendergaver der både kan glæde din kæreste, eller som leg for jer begge to.

 

Amorelie erotiske julekalender

giv den erotiske pakkekalender til kæresten hende

En anden erotisk pakkekalender som du kan overraske din kæreste med den 1 december, er denne eksklusive Amorelie erotiske julekalender.

Du kan gøre december meget sjovere og måske ligefrem hed, med en fræk pakkekalender som denne Amorelie. Kalenderen der koster 1.399,- kr. kommer med forskellige lækre ting til den erotiske leg.

Indholdet bag de 24 låger byder nemlig ligesom Sinful versionen, på forskellige legetøj til dominans, stimulans og nye ideer der kan bruges i det romantiske forhold.

Værdien på de 24 forskellige kalendergaver er på ca. 4200 kr. ifølge producenten. Indpakningen er super stilfuld, og en julekalender der kan stå frit fremme i stuen, uden at du behøver at være flov.

Bedømmelse
Dato
Produkt
Erotisk julekalender
Bedømmelse
51star1star1star1star1star