• Home  / 
  • Gave til...
  •  /  10 lækre bud på en gave til mormor med masser selvforkælelse

10 lækre bud på en gave til mormor med masser selvforkælelse

Hvad giver man sin mormor i gave? Her findes mange forskellige gode ting som kunne være verdens bedste mormor gave.

Gaveideer der kan glæde mormor

Her på Idegryden har vi fundet et lille udvalg, som gør sig godt som en god gave til nybagt mormor helt ligesom mange af ideer også kan burges til gave til farfar eller såmænd en rejsegilde gave.

Giv mormor en oplevelse med kaffebord på Gram Slot

​Sønderjydsk kaffebord

​En god gave til mormor på 70, 80 eller måske 90 år, kan være et lækkert sønderjydsk kaffebord på Gram Slot. En god fælles oplevelse til hende der har alt, og måske hellere vil opleve lidt hygge med familien.

Fra: 500 kr.​

Køb en bog som en god gave til mormor

En bog

​En gave til mormor der har alt hvad hun behøver, her er bøger måske det rigtige til at glæde i hverdagen. Det er ikke en kreativ gave, men en dejlig praktisk ting som kan give den dejlige tid som den den perfekte gave til mormor og morfar.

Fra: 100 kr.​

En gave til mormor der har alt hvad hun behøver, her er bøger måske det rigtige til at glæde i hverdagen. Ligegyldigt

giv noget eksklusiv chokolade til mors dags gave

​Chokolade

​Noget lækkert fyldt chokolade kan måske være verdens bedste mormor gave. Det er velegnet både til en ung nybagt mormor, som hende der har mange børnebørn. En gave der er velegnet til stort set alle voksne personer.

Fra: 70 kr.​

giv noget lækkert garn i gave

​Garn / opskrifter

​Er hun en kvinde der elsker at sidde og strikke i sin stol? Så kan det være at du skulle give hende noget lækkert garn eller gode opskrifter i gave. Garn kan ofte være et sjovt indslag til fødselsdag eller julegaven.

Fra: 50 kr.​

køb en god robotstøvsuger i gave

​Robotstøvsuger

Hvis du mangler en god praktisk gave til hende, ​er en robotstøvsuger der godt nok kommer i den dyre prisklasse, en rigtig godt hjælpende ting i hverdagen. Det kan måske være verdens bedste mormor gave for hende.

Fra: 3000 kr.​

giv noget eksklusivt te i gave

​Udsøgt te

Hvis din/jeres mormor ikke mangler noget, kan noget lækkert til ganen og maven være det helt rigtige. Til en te drikker er det selvfølgelig noget eksklusivt te, som du skal forkæle hende med i gave - Helt ligesom til kaffe elsker osv. skal have noget indenfor dette.

Fra: 40 kr.​

brug håndcreme som den gode adventsgave til bedsteforældre

​Dejlig håndcreme

Hvad giver man sin mormor i gave? Noget personligt og brugbart er ofte den bedste gave til mormor, farmor, mor og anden. Hænderne skal fugtes ofte med vores mærkelige danske klima, og her en god kvalitets håndcreme det helt rigtige værktøj.

Fra: 40 kr.​

giv hende noget lækkert til køkkenet i julegave

​Køkkenudstyr

​En anden god og praktisk gave til hverdagen, er ting til hjemmet. Her er køkkenudstyret nok en af de ting, der er ret væsentlige i dagligdagen. Hvorfor ikke give hende en bedre kaffemaskine, knive, service eller andet som hun måske mangler?

Fra: 70 kr.​

køb den gode oplevelse i gave

​Oplevelser

​Til hende der har alt, kan du give en af de mange fede oplevelser der passer til hendes temperament, aktivitet og alder. Hvad end hun er til musik, teater, bytur, cafe, gourmet eller andet, så vil du kunne finde den helt rigtige gaveide indenfor oplevelser.

Fra: 140 kr.​

køb den sjove malebog i gave til din bedstemor

​Malebøger

​Malebøger til voksne er blevet populære. Det en perfekt afstressende ting samtidig med,at det er sjovt og afslappende. Den perfekte gave til hende der nyder at male, og måske det kan være en sjov fælles aktivitet med de mindre børnebørn.

Fra: 60 kr.​

Læs også vores artikel om:  Vores bud på de bedste gaver til mors dag

Denne side er anmeldt af: Nicoline O. Schultz 10/10
4.7/5 (51 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: