Gave til nybagt far

Gave til nybagt far


Denne artikel indeholder annoncer.

Gave til nybagt far? Vi skal altid huske at fejre de nybagte forældre, men oftest er det kun en nybagt mor der får opmærksomhed, gaver og lidt ekstra omsorg. Men vi må ikke glemme den anden halvdel, for en nybagt far skal også føle kærligheden omkring sig.

Men hvad skal du så lige finde på at give i barselsgave til en nybagt far?

Det er ikke altid han selv kan slynge en liste med gaveønsker ud når du spørger, for det kan de færreste mænd – hvilket nu egentlig er lidt utroligt. For selv til jul eller fødselsdag som de forhåbentlig har fundet ud af at de får gaver til, har de sjældent nogen brugbare ønsker. Man skulle da mene de har haft tid nok til at finde på et eller andet mere kreativt end sætningen ”jeg ønsker mig ikke noget” eller strømper som gave.

Ingen mænd er ens, ingen fædre er ens, men alligevel er der nogle ting som helt sikkert vil falde i god jord hos en nybagt far som har brug for der sker noget ude fra huset.

Den personlige gave

Det virker oplagt at give en personlig gave til en nybagt far. Af alle tidspunkter, så er det absolut tidspunktet at give sådan en gave. Heldigvis er der et hav af muligheder når du skal finde en personlig gave, så der er uden tvivl nok at tage af.

En halskæde som gave til typisk den lidt yngre far er et hit. Den mest oplagte gave her er et dogtag hvor den lille familietilføjelse kan indgraveres i.

Når nu vi er inde på smykker, så kan du også få indgraveret barnets navn i ringen. For hvis der er noget der fylder i hjertet hos en ny far, så er det hans børn. Der findes utrolig mange ringe til mænd i dag, selvom det egentlig er noget vi typisk forbinder med kvinder, lige foruden en anden civilstatus end single.

Noget helt andet end smykker som også er en fantastisk gave til en nybagt far, så er en tatovering noget der virkelig er blevet populært. Du bør nok holde dig fra at købe et amatørtatoveringssæt og så gøre det i køkkenet en lørdag eftermiddag og i stedet give et gavekort til en tatovør. En nybagt far kan her selv bestemme hvad der skal pynte på hans krop og derved på en helt anden måde.

Ud af huset

En nybagt far er typisk i en verden af enhjørninger, regnbuer, plysdyr og tegnefilm, hvilket godt kan blive for meget engang i mellem for testosteronproducenten i hjemmet. Derfor kan en rigtig god og anderledes gave her være en oplevelse i en eller anden grad.

Det kan være en halv times køretur i en sportsvogn, det kan være en halv times helikopter rundflyvning eller måske noget svæveflyvning som får ham ud på noget der umiddelbart ikke fylder meget i hans dagligdag.

Alternativt kan en tur til noget ølsmagning, whiskysmagning også være gode alternativer som en rigtig god gave til en nybagt far. Sådanne smagninger er mere rolige i det end eksempelvis en tur i en helikopter eller i en sportsvogn. Det er nemlig ikke altid en nybagt far har energi til at prøve noget ekstremt, derfor er sådan en hyggelig tur ud og smage noget god øl, også en rigtig god gave.

=> Find inspiration i det store udvalg af oplevelser ved Duglemmerdetaldrig her

Suppler hans hobby

… Hvis han altså har en. Men om det er lidt Playstation ind i mellem, om han går op i ure, samler på gamle mønter og sedler eller noget helt andet, så er det en rigtig god gave at være en del af hans hobby.

En hobby er et frirum, og det er især noget en nybagt far har brug for i sin dagligdag hvor han både har og får meget at se til. Det kan også være at den nybagte far ikke har haft tid til at tænke så meget på sin hobby mere, og måske mere eller mindre har glemt det lidt. Når du så kommer med en gave der minder ham om hvad han egentlig bruger tid på af egen interesse, så vækker det uden tvivl nogle lys i ham. Her må du dog ikke tolke det som noget negativt hvis han kommer med sætningen ”det har jeg ikke set på i lang tid”, for det er ikke en dårlig ting, manden har bare ganske enkelt ikke haft tid til det.