Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Idegryden er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Helikopter rundflyvning oplevelsesgave

Helikopter rundflyvning oplevelsesgave


Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Er du også træt af at give noget der kan betegnes som almindeligt. Vi giver alle sammen gaver flere gange om året, og det kan være svært at finde kreativitet nok til at finde på noget anderledes at give, som samtidig er en god gave. For at gøre det hele meget lettere for os som ikke har tid til at sætte os ind i 22 personers sted hvert eneste år, og analysere hvad og hvordan den perfekte gave er, så kan du nu give en oplevelsesgave.

En oplevelsesgave er meget anderledes end bare at give en kasserolle, en parfume noget tøj i gave. En oplevelsesgave kan nemlig være noget i stil af at køre en tur i en Ferrari, tage på vin- og ølsmagning, Bodyflight oplevelse i vindtunnel eller det kan være en tur i en helikopter. Sidstnævnte er muligvis den mest unikke oplevelsesgave du kan give. En helikopter rundflyvning er med garanti noget der får dig ud et sted hvor du ikke er i din hverdag.

=>> Du kan læs mere om Helikopter oplevelsesgaven til 695,- kr. ved Truestory her

En helikopter er sjælden

Det er knap så fedt hvis det ”bare” var et fly som var hovedrollen i din oplevelsesgave til ham eller hende. En helikopter ser vi ganske sjældent i Danmark, og det er heller ikke ligefrem noget nogen har som en hobby, som det er med et mindre fly.

En rindflyvning i en helikopter får dig utrolig højt op i luften, men som du ikke har prøvet det før. For når du er i en helikopter, højt oppe i luften, finder du med sikkerhed ud af hvorfor Danmark er omtalt som sådan et smukt land. Derudover er der også noget specielt ved at være i en helikopter. Det giver en anden fornemmelse at der er er to propeller der fungerer helt anderledes end propellerne på et fly. Faktisk vil det nærmest føles som om du sidder inde i en lille sæbeboble og kan iagttage verden i fugleperspektiv.

Rundflyvning vinder

En oplevelsesgave kommer som førnævnt i meget forskelligt udvalg. Men en rundflyvning kan vinde over f.eks. en tur i biografen, selv hvis sodavand og popcorn er med. En rundflyvning kan også være den federe oplevelse fremfor en tur i en Ferrari, medmindre du selvfølgelig er en bilfanatiker i særklasse. Hvis du vælger en tur i en Ferrari (eller en anden bil) som oplevelsesgave, så husk på at det altså ca. er det samme du ser med øjnene, det er bare ikke det samme du sidder i. Her vinder en rundflyvning i en helikopter, da du også sidder i noget helt unikt, men til gengæld ser du alting fra et andet perspektiv.

Der findes også rundflyvning som oplevelsesgave med fly. Men igen, så er rundflyvning bare noget helt andet når det er i en helikopter. En rundflyvning i et fly går bare hurtigt. Du når knap nok at genkende noget før det er væk, og det er jo dét der er det sjove ved rundflyvning i en helikopter. At du kan se og genkende alt det du ser til dagligt, men hvor det er i en miniatureudgave.

En oplevelsesgave der er pengene værd

Giv den fede helikopter rundflyvning i gave

Det varierer meget hvad sådan en rundflyvning i en helikopter koster som oplevelsesgave, men det er som regel i den lidt krydrede ende af skalaen. Dog skal det siges at det er pengene værd, for hvornår har du sidst fløjet i en helikopter eller nogensinde prøvet det?

Ulempen ved helikopter er larmen, og så bevægelserne som ikke er tilrådeligt for folk med flyskræk – Her er oplevelser på landjorden det bedre valg.

Du kan med fordel gå sammen med flere om en helikopter oplevelse, der som udgangspunkt kan købes til 695 kr. og dække hele landet, men udvalget dækker over forskellige typer hvor priserne kan rende op i flere tusinde kroner. Det er selvfølgelig meget generøst hvis du giver sådan en oplevelsesgave selv, men det de færreste der ikke vil gå med til at give en helikopter rundflyvning i oplevelsesgave.

Det er en god idé at undersøge de mange forskellige oplevelsesgaver som indebærer en rundflyvning i en helikopter. Som sagt variere prisen, så når det nu mere eller mindre er en del penge for en oplevelsesgave, så kan du med fordel undersøge hvor og hvem der udsteder sådan en rundflyvning.

Varigheden af en rundflyvning varierer typisk mellem 20 og 40 minutter. Det lyder måske ikke af meget, men du får rigeligt for pengene. Du kan som regel tilkøbe dig til flere minutter, uden at det er dyrere end hvis du købte 2 ens oplevelsesgaver og det er med garanti en af de gaver du aldrig glemmer.

=>> Se udvalget af forskellige helikopter oplevelser i forskellige priser ved Truestory her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme