Gave til svigermor

køb en god gave til svigermor

Hvad giver du svigermor i gave? Det er spørgsmålet der har brændt sig fast på mange mænds hjernehinder – ja okay, det er vist ikke helt rigtigt. En gave til svigermor er måske mere noget som kvinder varetager,  uden at man skal generaliser. Det at finde på den gode gave til din svigermor kan dog være svært ligegyldig hvad køn du er. Vi har dog masser af inspiration til forskellige gaveideer længere nede på siden, men du kan også med fordel se udvalget i vores andre lignede indlæg:

10 gaveideer du kan give din svigermor

Der finder mange gave og julegaveideer til svigermor i 2018. Her giver vi et par bud på gode gaver, som du med fordel finder mange flere af i ovennævnte indlæg.

Matas gavekort er en populære gaveide til piger og kvinder i alle aldre

​Matas gavekort

​En god gave til svigermor på 40, 50, 60 eller 70 år kan være et gavekort til Matas. Et et godt alternativ frem for f.eks. blomster til svigermor. Det giver hende mulighed for at shoppe noget, som hun også gerne vil have og kan bruge. ​

Fra: 50 kr.​

køb den gode oplevelse i gave

​Oplevelser

​En sjov, lærerig eller lækker oplevelsesgave til hende kan være den perfekte gave til svigermoderen der har alt. Oplevelser dækker både over de eksklusive weekendophold, som det kan være de lærerige, spændende eller aktive oplevelser – Du finder noget til alle personer.

Fra: 140 kr.​

giv det luksuriøse badesæt i gave til svigermor

​Aroma bad gavesæt

​Giv hende et lækkert aromabad gavesæt med duften af aloe vera. En lækker velvære gave der kan gives til stort alle gave anledninger. Samtidig er det også forbunet med noget eksklusiv luksus, og forkælelse er noget alle bliver glade for at modtage.

Fra: 135 kr.​

giv det søde skærebræt i gave til mor

​Verdens bedste svigermor gave

​Giv en sød personlig gave til svigermor i form af dette hjerteformet skærebræt. Et skærebræt der er hjerteformet er måske besværligt at læne op af væggen, men med sit ahorntræ giver det et flot udtryk hvor teksten selvfølgelig er prikken over i’et.

Fra: 100 kr.​

giv hende en skøn ansigtsbehandling julegave til hende

​Ansigtsbehandling

​Overrask hende med et gavekort til en lækker ansigtsbehandling. Hvem kan ikke lide at blive forkælet, hvilket netop er, hvad en ansigtsbehandling gør. En god gave til hende du og i sætter pris på, og her de personlige ting selvfølgelig oplagte.

Fra: 695 kr.​

lav dit egen indhold i gavekurv

​Gavekurv

​En gavekurv er en god gave til ham, hende og dem. For en gavekurv består nemlig af lækkerier til ganen og maven. Her kan du give med vin, øl, kaffe, te, chokolade eller måske delikatesser fra Italien eller Bornholm? Giv en færdig gavekurv som du nemt og hurtigt kan købe og få leveret online.

Fra: 300 kr.​

giv din mor en god bog i julegave

​Bøger

​Er hun en kvinde der elsker at læse krimier, biografier eller måske lærerige fagbøger? Så kunne en god gave der giver sjov i form af en bog, være en oplagt gave. Hvis du er tvivl om hvilken bog du skal give, kan en krimi fra bestsellerlisten ved Bog & Ide måske være det perfekte valg.

Fra: 100 kr.​

køb en flot håndcreme til mor i gave

​Skønhedspleje

​Giv hende en lækker håndcreme, dagcreme, natcreme, makeup eller andet lækkert til skønheden. Her finder du gaveideer i alle prisklasser og aldersgrupper, hvor en eksklusiv ​hårtørrer som GHD ligger i den høje ende, mens en god håndcreme kan købes til en god billig pris.

Fra: 40 kr.​

giv hende noget lækkert til køkkenet i julegave

​Køkkenting

​Noget godt udstyr som hun mangler i køkkenet er måske den perfekte gave til hende. Det kan også være, at hun skal forkæles med de mere eksklusive ting som er nice to have, but no need to have. Mulighederne er uendelige indenfor ting til køkken og bolig.

Fra: 60 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gave svigermor
Bedømmelse
51star1star1star1star1star