• Home  / 
  • blog
  •  /  Gave til 40 års fødselsdag

Gave til 40 års fødselsdag

køb gave til 40 års fødselsdag

De fleste af os kender det. En rund fødselsdag skal fejres med manér hvilket ikke mindst gælder en 40 års fødselsdag. For nogen, skal en 40 års fødselsdag være en større ting end en 30 års fødselsdag, hvor mange synes at 30 års fødselsdag skal være der, hvor vildskaben begynder at trappe ned af. Uanset hvad, er gaverne ofte anderledes, som kræver om at finde den rette inspiration aldersgruppen så du finder den rette gave til 40 års fødselsdag.

Du er som regel mere moden når du nærmer dig de 40 år, især hvis du tænker tilbage til din 30 års. Som en kvinde eller mand der runder de 40 år, så sætter du højest sandsynligt pris på nogle andre ting end du gjorde dengang, og der var du måske ikke bleg for at drikke en halv kasse Slots øl eller Cosmopolitan overfor vennerne.

En 40 års fødselsdag er også lige i nærheden af den alder, hvor mange mennesker får en midtvejskrise, og føler der skal ske noget i deres liv - helst lige præcsit nu. Det er selvfølgelig langt fra alle der har sådan en ”krise”, men der findes stadig en del dansker der oplever dette. Her åbner det op for især oplevelser og ting der kan give ham eller hende ny energi i livet, hvilket kan være den sjove ting indenfor interesse og temperament.

​Du kan med fordel søge inspiration indenfor gaveideer til ham eller hende i vores indlæg her

Velvære som gave

Der findes et hav af muligheder for at pleje fødselarens krop, hvilket bestemt ikke er noget der skal undervurderes. Dette er noget kvinderne med sikkerhed i forvejen kender til, og ved hvor skønt det er, men det er ikke alle mænd der gør det.

For begge køn, kan massage gå hen og være en ekstrem god gave at give til en 40 års fødselsdag. Når vi er kommer i den alder, har de fleste af os enten fokus på børn eller karriere. Nogen har endda begge dele. Samtidig med dette fokus og en potentiel travl hverdag, er det langt fra de fleste der ved hvor godt massage kan være for både krop, men også sindet.

For eventuelt at krydre denne gave med mere velvære, kan kvinder oven i hatten få en tur til en negletekniker. Lad fødselaren blive nyforelsket i sin krop med en manicure eller pedicure efterfulgt af en god massage i gave til sin 40 års fødselsdag.

Hos mænd kan vi snakke om en god barbering eller klipning med stil i gave. Der findes rigtig mange barbersaloner efterhånden med et præg af vintage og gamle dage. Find en salon hvor manden vil få tilbudt en cigar og et glas whisky (hvis han kan lide det, selvfølgelig). Det er en god gave til en 40 års fødselsdag til den voksne og modne mand, der stadig har og tænker tilbage på sine indre og yngre jeg.

En oplevelse i større eller mindre grad

Giv en gave til fødselaren der ikke bliver glemt lige foreløbigt efter sin 40 års fødselsdag. Hvis vi tager mændene først, så er snakker vi her om en gave i stil af noget øl- og vinsmagning, lerdueskydning, Go-Kart, Paintball eller måske en fisketur. Noget af det kan godt forveksles med noget du typisk ville give i en 30 års fødselsdagsgave, men de kan nu også fungere til en 40 års fødselsdag.

Hvem ved, måske nogle af ovenstående forslag også vil være en god idé som gave til kvinders 40 års fødselsdag?

Normalt er en oplevelse noget vi gerne vil dele med andre, så hvis fødselaren har sig en udkårne, gør det vel ikke noget at din gode gave kan bruges af begge. En tur i en luftballon er virkelig undervurderet. Det er noget vi alle bør have på vores liste over ting vi skal opleve inden vi dør. Få adrenalinen op i noget der ellers foregår i et roligt og sikkert tempo, højt oppe i himlen. Det er slet ikke så farligt som du måske tror.
En luftballonstur er uden tvivl et hit som have til en 40 års fødselsdag, med alt taget i betragtning. Det er noget fødselaren længe vil glemme.

Tænk på hvad du selv godt kunne tænke dig, men som du ved du aldrig selv får arrangeret. Det skal være sådan en gave du giver, så er du i hvert fald sikker. Om ikke andet, er det altid en god idé at følge ønskelisten såfremt der er en.

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gave til 40 års fødselsdag
Bedømmelse
51star1star1star1star1star