• Home  / 
  • blog
  •  /  Gaver til hende 60 år

Gaver til hende 60 år

Gaver til hende 60 år til jul eller fødselsdag

Søger du gaver til hende der fylder 60 år? Det skarpe hjørne skal selvfølgelig fejres med en gave. Her kan du med fordel finde inspiration i vores andre indlæg indenfor sjove, gode, spændende eller lækre ting til kvinder.Og som er også er velegnet til kvinder der har 60 års fødselsdag eller måske til årets julegave.

Find inspiration i disse gave kategorier til kvinder

Gaveideer til hende 60 år

Søg inspiration i ideerne indenfor forskellige gaver som vi har fundet her nedenfor. Gaveideerne til hende på 60 år kommer i et varieret udvalg af ting og priser. Fællesnævneren for 60 års gaven er, at de forskellige ideer kan bruges til mange forskellige temperamenter, interesser og personer.

køb en lækker te gavekurv til kvinder i alle aldre

​Te gavekurv til 

​Til hende der fylder rundt med 60 år, kan du give en lækker gavekurv med te. En gaveide til hende der har alt eller ikke mangler noget, som kunne være din mor, bedstemor, svigermor eller måske gode veninde gennem rigtig mange år.

Fra: 250 kr.​

Matas gavekort er en populære gaveide til piger og kvinder i alle aldre

​Matas gavekort

​Skønhedsprodukter som en lækker Beute Pacifique anti-age dagcreme der kommer i den noget dyrere prisklasse, er en skøn ting. Du finder selvfølgelig også mange andre lækre cremer til krop og ansigt, hvor prisen måske er noget mere overkommelig. Her kan du med fordel give et gavekort i gave til hende, så hun får den helt rigtige type og mærke​.

Fra: 50 kr.​

massage er en god julegave ide til hende

​Massage

​Hvem elsker ikke at blive masseret? Det kan være den gode oplevelsesgave til din veninde, mor, søster eller anden kvinde på 60 år, som måske vil elske forkælelse for krop og sind. Udvalget er ganske stort indenfor forskellige former for velvære ideer, der kan findes de fleste steder rundt i Danmark.

Fra: 500 kr.​

giv hende et gavekort til Zalando i fødselsdagsgave

​Tøj

​Måske en flot bluse, poncho, kjole eller andet tøj er den perfekte gaveide som hun kan bruge. Det kan dog være svært at ramme den rigtige størrelse, hvor et gavekort måske ville være det bedste alternativ. Her kan du overveje at give til Zalando som dækker stort alle mærker og styles til alle aldersgrupper.

Fra: 100 kr.​

giv konen et par lækre varme futter i adventsgave

​Hjemmesko

​En uundværlig ting for de fleste kvinder er hjemmesko. Og hvorfor ikke give hende et par lækre og varme hjemmesko i julegave eller i fødselsdagsgave. Her skal du selvfølgelig kende hendes smag, hvor de varme Sheperd adskiller sig fra f.eks. futsko uden hæl.

Fra: 400 kr.​

giv hende en god håndlæsning i gave

​Håndlæsning

​Til kvinden der har alt eller ikke har brug for mange materielle ting i livet, er oplevelser det gode valg som gave. Her kan håndlæsning være den sjove og anderledes gave, som hun måske vil elske at få af dig eller jer. Giv hende den anderledes gave der kan spejle hendes personlighed og gøre hende klogere på sig selv.

Fra: 1250 kr.​

giv det eksklusive spaophold som den romantiske gaveide til din kone

​Spaophold Alter Meierhof

​Den eksklusive velvære gave i den dyrere prisklasse kan være et spa ophold på Alter Meierhof i Flensborg lige på den anden side af grænsen. Her finder du det lækre spahotel, hvor hun med partner kan slappe helt af i luksuriøse omgivelser lige ned til den rolige og flotte fjord.

Fra: 6695 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

​Ballonflyvning

​En anden eksklusive oplevelse til hende der har alt, kan være en fed ballonflyvning oplevelse. En unik oplevelse de færreste har prøvet, men samtidig noget som de færreste nok ikke vil glemme igen. En fed og uforglemmelig oplevelse der skal opleves en gang i livet.

Fra: 2395 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

​Rundtur i fængslet

​Til hende der bor i Jylland eller måske er på besøg her, kan en rundtur i det gamle statsfængsel i Horsens måske være den spændende ting for hende. Oplev livet bag murene hvor cellerne trange plads og omgivelserne giver et indblik i, hvordan det har været at sidde bag tremmer her.

Fra: 149 kr.​

giv den hyggelige paint n wine oplevelse i gave

​Paint & Wine

​Giv hende den sjove ting der både er lærerig og giver en social hyggelig aften. Paint & Wine byder på vinsmagning og male sammen med ligesindede og pro folk. En anderledes og fed ting der måske giver hende den sjove sociale tid, der giver hende større glæde ved at male.

Fra: 399 kr.​

Giv det sjove sushi kursus i fødselsdagsgave

​Sushi skole

​En anden lærerig oplevelse kan være sushi skole. Hvis hun gerne vil lære det basale om at skabe lækker sushi mad, så skal hun selvfølgelig kende til hvordan hun håndterer rå fisk i forhold til madlavning. En sjov og spændende oplevelse der også giver sjov social kontakt med andre som også vil lære om sushi.

Fra: 699 kr.​

giv hende en skøn ansigtsbehandling julegave til hende

​Luksus ansigtsbehandling

​Måske hun trænger til forkælelse i gave, hvor en luksus ansigtsbehandling måske er det helt perfekte til hende? Giv hende en ansigtsbehandling i den eksklusive stil, der kan arrangeres i stort set alle byer af en bestemt størrelse i Danmark. Gaveformen er perfekt som gave til hende på 30 år, 18 som hende på 60.

Fra: 499 kr.​

køb en fed lærerig oplevelsesgave

​Flødebolle kursus

​Måske hun er vild med at lære nye ting samtidig med at det gerne må være lækkert og eksklusivt? Her kunne et unikt flødebolle kursus måske være den super sjove ting for hende. Det giver både lærdom, sjov og så selvfølgelig velsmagende flødeboller der måske giver Spangsberg baghjul.

Fra: 299 kr.​

giv hende et par lækre skindhandsker i gave

​Lækre handsker

​En praktisk og lækker ting at modtage, når man bor i Danmark, er flotte skindhandsker. Vejret i vores dejlige land er ofte knapt så dejligt, og vinteren der godt nok ikke byder på meget sne, byder dog på koldt vejr. Her er handsker til at holde varmen og stilen, noget alle har brug for.

Fra: 420 kr.​

Køb Mandela "Hvor friheden begynder" bog i gave

​Mandela  - Hvor friheden begynder

​Mandela står som et ikon for de fleste mennesker. Og hvem vil ikke gerne kende indgående til den ukuelige ikon der om noget, er vores tids Gandhi. Giv denne indsigtsfulde bog om manden og hans ideer i gave til hende, der måske fylder rundt eller som gave til jul.

Fra: 314 kr.​

giv et lækkert weekendophold på hotel

​Kro/hotelophold

​​Skab et romantisk ophold for to ved at give hende et kro- eller hotelophold i gave, som hun kan bruge med sin partner. Det kan være en af de rigtig mange steder i Danmark, for vi har mange hyggelige steder i kongeriget. Men det kan også være syd for grænsen til Tyskland til østpå til det store svenske land.

Fra: 799 kr.​

Denne side er anmeldt af: Liva T. Knudsen 10/10
4.8/5 (56 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: